elai bachar פורסם אוקטובר 22, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 מחלקת הדרכה גאה להציג - קורס גישה ב"ג 2014 ! אנו גאים להציג בפניכים קורס יוקרתי ביותר שיסמיך אתכם על עמדת גישה ב"ג . לראשונה יעשה שימוש במסגרת קורס בתוכנת ה-SWEATBOX באופן מסודר כך שההסמכה תהיה במקצועיות הנדרשת. דרישות לקורס : 1) שעות פיקוח - 50 שעות על עמדת מגדל ב"ג + 10 שעות על מגדל כללי 2) זמינות - אנו שואפים לשני מפגשים בשבוע. 3)רצינות - הקורס דורש רצינות רבה מאוד מצד החניכים ומנהל הקורס , מדובר בקורס יוקרתי אשר מטרתו להסמיך פקחים חדשים על עמדת גישה ולכן יש לבחור חניכים מתאימים. 4) מעבר ראיון עם מנהל הקורס וסגן מנהל מחלקת הדרכה כתובת מייל לשליחת מועמדות : ATC@vatil.org.il פרטים שיש לציין בהרשמה : שם , מס' ואטסים , שעות פיקוח , מייל ומספר פלאפון סגירת הרשמה : 30/10/14
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 22, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 אני מקבל הודעת שגיאה לגבי המייל. gmail וגם המייל בעבודה טוענים ש atc@vatil.org.il לא קיים
elai bachar פורסם אוקטובר 22, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 אני מקבל הודעת שגיאה לגבי המייל. gmail וגם המייל בעבודה טוענים ש atc@vatil.org.il לא קיים בטיפול. תודה
elai bachar פורסם אוקטובר 22, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 אני מקבל הודעת שגיאה לגבי המייל. gmail וגם המייל בעבודה טוענים ש atc@vatil.org.il לא קיים אהלן נרשמתי אישר לי את המייל. ממתין. המייל תקין, תבדוק שוב, ותוודא שהדבקת נכון בלי רווחים.
Ray Frenkel פורסם אוקטובר 22, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 גם לי עובד המייל מצויין, בהצלחה לכולם!
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 22, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2014 לכל אלו שהגישו עצמם לקורס גישה, הנה לכם סרטון הכנה לבקרת גישה... https://www.youtube.com/watch?v=TD1MW-nyhxg כך זה צריך להראות . חזקו ואמצו...
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 26, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2014 אני לא מבין איך הצלחתם לשלוח אימייל ל atc@vatil.org.il. אצלי זה מופיע "לא קיים" ואני מקבל NDR שאני בכל זאת שולח.
Israel Rotaru פורסם אוקטובר 26, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2014 אהלן חברה, דבר ראשון, תודה רבה! מצפה בקוצר רוח להחילת הקורס... דרך אגב, מי שלא מצליח לשלוח מייל: יש לרשום את כתובת האימייל באותיות גדולות, לי זה פתר את הבעייה
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 27, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2014 אכן כן, אותיות גדולות למילה ATC פתר את הבעיה. ATC@vatil.org.il תודה שרוליק.