Yoav פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 יפה... מתי יצא סט של דפיות שכולל בתוכו גם את T3 בנתב"ג? ומה זה תדר הCPT שמופיע שם?
Or Netzer פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 CPT = תדר הקלירנס דליברי תודה רונן ... זה שימושי מאוד
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 אני רואה משהו חדש חדש!!!2 עמדות קרקע!!East ו West!!! :D תודה רבה על הדפית רונן.אני מקווה שזה יצא בקרוב כדפית כמו באתר של ואטיל ולא כמו בצילום. תודה בכול מקרה ארז
Yoav פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 באותה הזדמנות: מתי אמור לצאת הסינרי החדש? חחח... סוף סוף ההסעה ל30 לא תהיה דקה וחצי...
Itai Ganor פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 באותה הזדמנות: מתי אמור לצאת הסינרי החדש?חחח... סוף סוף ההסעה ל30 לא תהיה דקה וחצי... ממש ממש אבל ממש לא בזמן הקרוב :? ....
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 לדעתי צריך להתקין עכשיו את הסינרי0.90 ושמישהו יעשה AFCAD ל2004. עד שיצא הסינרי העדכני.
alon_a פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 לדעתי צריך להתקין עכשיו את הסינרי0.90ושמישהו יעשה AFCAD ל2004. עד שיצא הסינרי העדכני. או כמו שאצלי! להתקין רק את טרמינל 3 מתוך גירסה 0.90 יחד עם 0.51 אחלה דפית מקווה שיהיו לנו כבר מסודרות וכן שתושלם בניית הסינרי החדש
royisher פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 יש לי חבר שמסדר לי עכשיו AFCAD לטרמינל החדש, כמובן שזה לא יהיה משהו , כי לא יהיה שום טרמינל ליד , אבל הוא לפחות מסדר לי את השערים החדשים וכל השאר... אני יוכל לפרסם את זה כאן... רועי
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 לדעתי באמת צריך לקחת רק את הקבצים של טרמינל 3 ל0.51 וככה יהיה טרמינל 3.ושמישהו יעשה AFCAD.זה יהיה הכי טוב בעולם. אני מקווה שמישהו יעשה את זה.... לפני ה 2\11\04 Erez
che פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 בקשר למה שנכתב כאן על לקחת קבצים מהגרסה הישנה של נתב'ג שכוללת טרמינל 3 כלשהו ולשים בגרסה העכשווית, פשוט לא.
Oren Geva פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 אני אצלם ואפרסם פה כשזה יגיע לידי... פירסמתי את זה כבר לפני חודשיים וחצי... http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=3457
Or Netzer פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 יש לי חבר שמסדר לי עכשיו AFCAD לטרמינל החדש, כמובן שזה לא יהיה משהו , כי לא יהיה שום טרמינל ליד , אבל הוא לפחות מסדר לי את השערים החדשים וכל השאר...אני יוכל לפרסם את זה כאן... רועי אל תפרסם כלום לא צריך יש רבים וטובים שעומלים להוציא את אחד הסינרים המדהימים שיצאו פה
DanPadnos פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 חנן כבר נתן את תגובתו, אבל בכל מקרה - מישהו מכם טרח לשאול אותו או את שותפיו לבניה (מצטער, לא זוכר את השמות) לפני שהחלטתם לפרק את הסינרי ולהרכיב אותו מחדש? תודה על הידיעה... גם אני הופתעתי למראה שתי עמדות הGND - מישהו מהסגל יכול לתת הערכה מתי נראה שתי עמדות קרקע ברשת? כשהסינרי החדש של נתב"ג יצא?
Danm פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 לפני יציאת הסינרי בטוח שלא אבל בכל מקרה גם אז לא נראה לי שיהיה צורך לזה רק באירועים כי העומס הוא יחסית נמוך אולי כשיהיה עומס
Oren Geva פורסם אוקטובר 8, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2004 חנן כבר נתן את תגובתו, אבל בכל מקרה - מישהו מכם טרח לשאול אותו או את שותפיו לבניה (מצטער, לא זוכר את השמות) לפני שהחלטתם לפרק את הסינרי ולהרכיב אותו מחדש?תודה על הידיעה... גם אני הופתעתי למראה שתי עמדות הGND - מישהו מהסגל יכול לתת הערכה מתי נראה שתי עמדות קרקע ברשת? כשהסינרי החדש של נתב"ג יצא? כל אחד רשאי לעשות מה שבא לו על המחשב האישי שלו. רק לא לבנות חבילה כזו...
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אם אני זוכר נכון שתי עמדות GND בגלל שמהמגדל החדש לא רואים מה שקורה ברחבת הבראבו וחלק מה L וה J. תקנו אותי אם אני טועה.