עבור לתוכן
ronenec

דפית חניות טרמינל 3

Recommended Posts

פורסם
לדעתי צריך להתקין עכשיו את הסינרי0.90

ושמישהו יעשה AFCAD ל2004.

עד שיצא הסינרי העדכני.

או כמו שאצלי! להתקין רק את טרמינל 3 מתוך גירסה 0.90 יחד עם 0.51

אחלה דפית מקווה שיהיו לנו כבר מסודרות וכן שתושלם בניית הסינרי החדש

פורסם

יש לי חבר שמסדר לי עכשיו AFCAD לטרמינל החדש, כמובן שזה לא יהיה משהו , כי לא יהיה שום טרמינל ליד , אבל הוא לפחות מסדר לי את השערים החדשים וכל השאר...

אני יוכל לפרסם את זה כאן...

רועי

פורסם

בקשר למה שנכתב כאן על לקחת קבצים מהגרסה הישנה של נתב'ג שכוללת טרמינל 3 כלשהו ולשים בגרסה העכשווית,

פשוט לא.

פורסם
יש לי חבר שמסדר לי עכשיו AFCAD לטרמינל החדש, כמובן שזה לא יהיה משהו , כי לא יהיה שום טרמינל ליד , אבל הוא לפחות מסדר לי את השערים החדשים וכל השאר...

אני יוכל לפרסם את זה כאן...

רועי

אל תפרסם כלום לא צריך

יש רבים וטובים שעומלים להוציא את אחד הסינרים המדהימים שיצאו פה

פורסם

חנן כבר נתן את תגובתו, אבל בכל מקרה - מישהו מכם טרח לשאול אותו או את שותפיו לבניה (מצטער, לא זוכר את השמות) לפני שהחלטתם לפרק את הסינרי ולהרכיב אותו מחדש?

תודה על הידיעה... גם אני הופתעתי למראה שתי עמדות הGND - מישהו מהסגל יכול לתת הערכה מתי נראה שתי עמדות קרקע ברשת? כשהסינרי החדש של נתב"ג יצא?

פורסם

לפני יציאת הסינרי בטוח שלא אבל בכל מקרה גם אז לא נראה לי שיהיה צורך לזה רק באירועים כי העומס הוא יחסית נמוך אולי כשיהיה עומס

פורסם
חנן כבר נתן את תגובתו, אבל בכל מקרה - מישהו מכם טרח לשאול אותו או את שותפיו לבניה (מצטער, לא זוכר את השמות) לפני שהחלטתם לפרק את הסינרי ולהרכיב אותו מחדש?

תודה על הידיעה... גם אני הופתעתי למראה שתי עמדות הGND - מישהו מהסגל יכול לתת הערכה מתי נראה שתי עמדות קרקע ברשת? כשהסינרי החדש של נתב"ג יצא?

כל אחד רשאי לעשות מה שבא לו על המחשב האישי שלו.

רק לא לבנות חבילה כזו...

פורסם

אם אני זוכר נכון שתי עמדות GND בגלל שמהמגדל החדש לא רואים מה שקורה ברחבת הבראבו וחלק מה L וה J.

תקנו אותי אם אני טועה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...