Danny Hershko פורסם נובמבר 10, 2014 דיווח פורסם נובמבר 10, 2014 למה שחררו 18 בוקינג מליסבון בלבד ? הי, שלחתי הודעה בסגנון לפני 9 ימים, ואני אשמח מאוד לקבל תשובה. חוץ מזה, אני לא יכול לטוס בלי להירשם?
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 10, 2014 מחבר דיווח פורסם נובמבר 10, 2014 אני מנסה לראות מול הקפריסאים מה הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה
Rom Shaked פורסם נובמבר 14, 2014 דיווח פורסם נובמבר 14, 2014 יש פתרון לבעיה, פשוט לעשות de-select לA320 B737 וA319 בחיפוש, יופיעו לכם 172 אפשרויות לbooking
Danny Hershko פורסם נובמבר 14, 2014 דיווח פורסם נובמבר 14, 2014 תודה רבה לך! רק שאלות אחרונות, הזמן מוצג בשעון zulu? והאם אני יכול לבחור כל מטוס שאני רוצה?
Ron Peer פורסם נובמבר 14, 2014 דיווח פורסם נובמבר 14, 2014 לא ברור לי משהו..בצעתי DE SELECT ואין שום אפשרויות..יותר מזה חיפשתי טווח זמן בשביל טיסה ואין תוצאות כלל.עריכה.הצלחתי בסוף ללא סוג מטוסקיבלתי או"ק חבל שאי אפשר לשנות אבל איך הם יודעים מי עשה רישום?
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 15, 2014 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2014 זהו, הצלחתי היום להירשם גם בעצמי- מודה שהקפריסאים בנו מערכת די מסורבלת. אבל כך נרשמים: עושים חיפוש יעד, עושים DE-SELECT לסוג מטוס ושם בוחרים טיסה. הבעיה היא אכן קולסיינים שהם קבועים מראש אבל בלאו הכי אל על לא טסה לאף אחד מהיעדים האלה אז מבחינתי זה לא אישו. תטוסו באיזה מטוס שבא לכם
Ron Peer פורסם נובמבר 15, 2014 דיווח פורסם נובמבר 15, 2014 זהו, הצלחתי היום להירשם גם בעצמי- מודה שהקפריסאים בנו מערכת די מסורבלת. אבל כך נרשמים: עושים חיפוש יעד, עושים DE-SELECT לסוג מטוס ושם בוחרים טיסה. הבעיה היא אכן קולסיינים שהם קבועים מראש אבל בלאו הכי אל על לא טסה לאף אחד מהיעדים האלה אז מבחינתי זה לא אישו. תטוסו באיזה מטוס שבא לכם פעם טסתי להרקליון עם סאן דור "=" אלעל לא? מה לגבי פלמה או ליסבון לא מאמין שלא טסה לשם. לגבי סוג מטוס עם היו נותנים יותר מבחר אז שיטה זו מבורכת.
Noy Farhi פורסם נובמבר 16, 2014 דיווח פורסם נובמבר 16, 2014 פעם טסתי להרקליון עם סאן דור "=" אלעל לא? מה לגבי פלמה או ליסבון לא מאמין שלא טסה לשם. לגבי סוג מטוס עם היו נותנים יותר מבחר אז שיטה זו מבורכת. רון, תקרא את תיאור האירוע. ליסבון ופלמה מוגדרים כשדות תעופה להמראה בלבד באירוע. בנוסף ציטוט מההודעה של ירדן. "השדות הפעילים להמראה הם: LPPT - ליסבון, פורטוגל LEPA - פלמה דה מיורקה, ספרד LIRN - נפולי, איטליה LMML - מלטה השדות הפעילים לנחיתה הם: LGIR - הרקליון LCLK - לרנקה LLBG - בן גוריון" __________________________________________________________
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 16, 2014 מחבר דיווח פורסם נובמבר 16, 2014 ברור שסאן דור זה אל על, אבל כמו שנוי אמר, הירקליון מוגדר כשדה יעד על פי מאפייני האירוע. שימו לב, כל מי שמעוניין להירשם לטיסה נא לקחת בחשבון את אופן ההרשמה: עושים חיפוש לפי יעד, מנקים סוג מטוס (לא חובה לשים שעות) ועושים חיפוש- תופיע לכם רשימה ארוכה של טיסות לבחירה ורק מה שנותר לכם זה לבחור.
Erez Savir פורסם נובמבר 18, 2014 דיווח פורסם נובמבר 18, 2014 מתנצל, אך לצערי אינני מסוגל לפקח באירוע. אנא הסירו את שמי. תודה!
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2014 אם כך יש לנו חור בגישה מ19:00 עד 24:00. מישהו כאן יכול להיכנס לפקח בזמן הזה?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 19, 2014 דיווח פורסם נובמבר 19, 2014 ירדן, אני מעריך שאני יהיה זמין לפקח חלק מהזמן. אודיע בהמשך.
Noy Farhi פורסם נובמבר 19, 2014 דיווח פורסם נובמבר 19, 2014 אפשר לטוס עם כל חברת תעופה? היי מיכאל, ברמת העיקרון כן. אף אחד לא מחייב אותך לטוס בחברה או מטוס ספציפי. בסוף אתה טס ברשת חופשית אבל. כדאי לך לטוס לפי הסלוטים של האירוע כדי שתדע את זמן ההמראה שלך פחות או יותר ויהיה לך עדיפות כמו כל מי שטס עם סלוט מסודר. אתן דוגמא, פקח לא יבוא ויגיד לך שאתה לא יכול להמריא מפורטוגל לישראל בגלל שאין לך סלוט. הוא כן יכול להגיד לך שאתה מספר XX בגלל טייסים שבעדיפות עליך בגלל הסלוט המסודר של האירוע. בברכה, ________________________ Noi Farhi VATSIM VaCC Controller M-C1
Ron Peer פורסם נובמבר 19, 2014 דיווח פורסם נובמבר 19, 2014 אגב חברות תעופה ואו"ק - מה הכינוי של TAP כמו שבריטיש זה SPEED BIRD?
Noy Farhi פורסם נובמבר 19, 2014 דיווח פורסם נובמבר 19, 2014 אגב חברות תעופה ואו"ק - מה הכינוי של TAP כמו שבריטיש זה SPEED BIRD? TAP = Air Portugal
Danny Hershko פורסם נובמבר 21, 2014 דיווח פורסם נובמבר 21, 2014 שלום, אני יכול לטוס עם CALL SING אחר ממה שרשמו לי?
Noy Farhi פורסם נובמבר 21, 2014 דיווח פורסם נובמבר 21, 2014 שלום, אני יכול לטוס עם CALL SING אחר ממה שרשמו לי? שלום דני, כל עוד אתה טס לפי הסלוטים והחוקים של האירוע אתה חייב להשתמש בקולסיינים שהם כתבו.... בברכה, _______________________ Noi Farhi VATSIM VaCC Controller M-C1
Danny Hershko פורסם נובמבר 21, 2014 דיווח פורסם נובמבר 21, 2014 אוקיי, אז איך אני אומר בקשר TAP? לפי הא"ב הפונטי?
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 22, 2014 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2014 לכל הפקחים שאמורים לפקח באירוע שימו לב:לצורך תיאומי פיקוחים עם מרחבים אחרים כל פקח ללא יוצא מן הכלל יהיה מחובר לשרת ה-TS הבא: ts.vateud.net שם יהיה לכל פקח חדר משלו ושם כל הפקחים מכל המדינות יהיו מחוברים ותוכלו שם לבצע איתם תיאומים בזמן אמת. על כל מי שמפקח להגיע לשרת בשעה 17:45, כרבע שעה לפני תחילת האירוע לשם תדרוכים.
bar levy פורסם נובמבר 22, 2014 דיווח פורסם נובמבר 22, 2014 אני יעלה קרקע מזרח מ18:00-19:00 ומ 19:00 עד 00:00 יעלה גישה