עבור לתוכן
Joel Strikovsky

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition

Recommended Posts

פורסם

חברת DTG שרכשה את רישיון ה FSX וה SourceCode ממיקרוסופט הכריזה שהחל מה 19 לדצמבר ניתן 

לרכוש את ה FSX דרך STEAM. ע"פ החברה הגרסה תתמוך בווינדוס 8.1 ושיפור בכל הנוגע ל Multi-Player.

יש עתיד ל Flight Simulator בסוף זה נראה, מעניין מה תכלול הגרסה "הסודית" שהם עובדים עליה עכשיו

ואיזה מקצה שיפורים ויכולות זו תכלול.

תהיה אשר תהיה, אין ספק שיהיה לה תחרות קשה עם Prepar3D כשתצא.

ה FSX Steam Edition הוא רק הצהרת כוונות ומסר לקהילה "אנחנו פה, המוצר אצלנו בשליטה המלאה שלנו, העסק מתקדם לעבר עתיד מזהיר. צפו להפתעה"

http://www.simflight.com/2014/12/09/dtg-announce-fsx-steam-edition-date/

Logo-640x360.jpg

פורסם

נשמע מעניין,

אבל לפי דעתי כאשר יצא Prepar3D 64BIT יהיה מאוד קשה לשבור אותו.

בברכה,

ty2miyzjxnwe.jpg

פורסם

יש עוד דרך ארוכה ש P3D יהיה 64BIT

בכל אופן , גרסה מיוחדת של STEAM מיועדת לרוב לשוק של גיימרים שלאו דווקא אכפת להם מסימולציה , לא חושב שמשם תבוא הישועה של FSX.

פורסם

אחרי 8 שנים שFSX מעלה אבק, קשה לי להאמין שהוא יקום חזרה להיות מתחרה שווה לP3D או לXP. הדרך הטובה ביותר לשפר את FSX אחר 8 שנים שלא ידע מה הולך אצל האנושות זה ללא ספק לכתוב אותו מחדש.

FSX לא ידביק את הפער. בנייה של סימולטור חדש, מבוסס FSX, גם לא מביאה עתיד מזהיר - לLM ולP3D שלה מוניטין יותר טוב (וסטוק מצטבר של מטוסים), ואם משהו מחפש באמת דיוק בסימולטור, הוא יפנה לXP. "מכורי" FSX אולי יאהבו אותו, אבל למצטרף החדש בשוק אני בספק אם הוא יקרוץ.

חוששני שהמשפט "העסק מתקדם לעבר עתיד מזהיר. צפו להפתעה" אופטימי מידיי. אל לנו לפתח ציפיות - כגודל הציפיות גודל האכזבות .

וכרגיל, עלינו לשבת בצד בציפייה אל נפלאות העתיד, יהיו אשר יהיו.

פורסם

הנקודה זה לא FSX, זה העובדה שהמוצר קם לתחייה ויש גוף המפתח אותו האלה למוצר חדש מעיין FSX 2 שיש מצב שתוך שנה כבר נראה אותו בשווקים או לפחות נראה מה בדיוק הם יציעו

זה העתיד למוצר שטמון בהכרזה הזאת שלהם ולא המוצר הנוכחי לכשעצמו. זה ההייפ הרציני פה.

פורסם

נשמע מעניין,

אבל לפי דעתי כאשר יצא Prepar3D 64BIT יהיה מאוד קשה לשבור אותו.

אין ספק שקל לא הולך להיות להם בתחרות מול LM. אבל אני מניח שאם הם רכשו את הרישיון ממיקרוסופט  למרות ש Prepar3D כבר היה בגרסה של 2.3 בזמנו

והיה ברור לכל שגרסה 64 בתכנון אם לא בפיתוח כבר ובכל זאת הם רכשו אותו בעלות של 4 מליון דולר, אני רק יכול לנחש שיש להם מודל עסקיי שמצדיק זאת (כנראה שהם מאמינים שהם יכולים להוציא מוצר מעולה שיגבר על P3D)  או

שזה התאבדות. אני נוטה להאמין באופציה הראשונה. ההיסטוריה תאמר...

פורסם

לגבי המעבר של FSX ל - STEAM, מה שזה עושה בעצם נותן חיי נצח לסימולטור הזה,

לדוגמא: היום חבר'ה שרוצים לבוא לווטסים להתחיל לטוס ברשת הדבר הראשון שצריך לעשות זה לקנות סימולטור להוריד עידכונים מאיזה חור באתר של MS וכו,- אי אפשר לקנות בחנויות היום את FSX, נכון פה ושם יש בסטוק  ומי שייצטרך להזמין מאיביי ולחכות 3 שבועות שיגיע בדואר פשוט לא ייכנס לעסק, סטים יש לכל אחד וברגע שזה ניכנס לשם זה גם יישאר שם עם כל הבנפיט שזה נותן.

בלי דסקים   שנשחקים אחרי 3 וחצי התקנות או אקטיבציות שכבר לא עובדות=פשוט וקל.

לגבי השאר XP, P3D זמן לא הגיע עדיין ובהתאם לקצב ההתפתחות יש עוד כמה שנים. אם בכלל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...