Elad Zeierman פורסם דצמבר 16, 2014 דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 http://pcflight.net/blog/2014/12/16/fsx-steam-edition-flight-game-x/
אורח amit kleinman פורסם דצמבר 16, 2014 דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 הם העניקו לFSX אלמנט של משחק ולא של סימולטור, חבל.
Gal Levin פורסם דצמבר 16, 2014 דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 היי! אני חלק מהקבוצה שבודקת את ה-BETA של המשחק. אסור לי לחשוף הרבה, אבל המשחק לטעמי לא נוראי כמו שכולם חושבים...
Lauren Guy פורסם דצמבר 16, 2014 דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 לא יודע כלום לגבי המעבר של FSX לסטים, לא קראתי ולא התעניינתי. אך המעבר של Xplane לסטים תרם לו רבות, הוסיף המון משתמשים חדשים ואני חושב שהמהלך הזה הוא בעל חלק מאוד משמעותי מהתנופה שיש לו לאחרונה. אם יעשו את המהלך הזה נכון, זה רק יכול לתרום לקהילה.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 16, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 היי! אני חלק מהקבוצה שבודקת את ה-BETA של המשחק. אסור לי לחשוף הרבה, אבל המשחק לטעמי לא נוראי כמו שכולם חושבים... אף אחד לא אמר שהוא נורא ( חוץ מהקוד המחורבן של MS) אבל אם מה שכתוב בכתבה נכון,....איך אומרים טוב שיש את הגרסת קופסה בבית.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 16, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 והנה עוד בלוג עם שמועות לא נעימות בנושא... http://jerrygtaylor.com/fsblog/
Stas Harchuk פורסם דצמבר 16, 2014 דיווח פורסם דצמבר 16, 2014 היי! אני חלק מהקבוצה שבודקת את ה-BETA של המשחק. אסור לי לחשוף הרבה, אבל המשחק לטעמי לא נוראי כמו שכולם חושבים... זה שהגדרת את זה משחק אומר הכל, אני נשאר עם הגרסה הפשוטה(אפילו לא DELUX/ACS) הישנה והטובה בגרסת הדיסקים המקורית.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 17, 2014 דיווח פורסם דצמבר 17, 2014 מזל אז שיש את LM. יציל אותנו מהנפילה הזאת.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 שוחרר ל STEAM הינה העידכונים שבוצעו: Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition Change Log The below change log represents the key changes made to FSX: Gold Edition to create FSX: Steam Edition. General * FSX: Steam Edition is now built using the VS2013 compiler for better optimisation and performance. (Still makes use of VS2005 libraries for backwards compatibility.) * Updated splash, launcher and mission preview images for FSX:SE versions. Multiplayer, networking and communications * Gamespy networking now replaced by new Steam networking. * Game chat now integrated with Steam chat * Friends/Banned lists now integrated with Steam. * Game invites now use Steam. * Host networking defaults to a single port 6112. * Host networking uses 27016 for Steam Master Server Browser. * Host timeout (loss of connection to host) now 35 seconds by default (was 55). * "Disconnected" message dialog now retained on screen for 4 mins before automatic dismissal (was 30 secs). Steam Support * Top Down Camera (camera view select 4) was previously bound to F12 by default which is normally used for Steam's screenshot feature. Camera View Select 4 now uses Shift+F12 by default to avoid potential clash. Compatibility with FSX boxed * FSX and FSX: Steam Edition co-Existence feature allows both versions to be installed on the same machine. Default System-Setting Alterations * Increased TEXTURE_MAX_LOAD to 4096 up from 1024 * Changed HIGHMEMFIX=1 * Increased Vertex and Index Buffers and the number of buffers. Bugs Fixed * Fix to particle emitter controllers which were not being updated properly. * Fix to flush all levels of detail in terrain cache. * Fix to Texture Composition preventing fail and crash. * Fixed issue where player is able to reserve more slots for friends than maximum players allowed in the game. * Fixed issue where invalid Briefing Room was presented to player when cancelling session creation. * Fixed issue where weather text in the multiplayer briefing room is partially cut off. * Fixed issue where no error message appears when attempting to host a session with the network adapter disabled. * Fixed issue where there is no error message when attempting to host a session with the network cable unplugged. * Fixed issue where host player is frozen after a collision occurs in multiplayer. * Fixed issue where client gets dropped from a multiplayer game after they crash into the host. * Fixed issue where the Host Options in multiplayer/ Free Flight allow a user to have a maximum of 99 player slots. * UIAutomationCore.dll work-a-round is now supplied by default with FSX:SE. This fixes a number of crashes relating to UI interaction on 64-bit versions of Windows. * Fixed issue where the application’s taskbar preview window displays no content on Windows 8 and above * Prevent default colour mode for Windows 7 and above (enable automatic display composition). * sserife.fon file now automatically supplied and loaded יש אותו כרגע בסייל של 5$ דולאר ל 24 שעות הקרובות למי שמועניין, אני אבדוק במהלך הימים הקרובים עד כמה הוא ישכב ללא תזוזה בחשבון STEAM שלי כמו QUAKE 3.....
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 18, 2014 דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 סרט משעשע http://store.steampowered.com/app/314160/
Elad Zeierman פורסם דצמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 עדכון- FSUIPC מקריס את הסימולטור, הוא בכל מקרה לא מתקין אוטומאטית העתקתי את הקבצים ידנית ויצרתי גם DLL.XML ו EXE.XML לטובת העניין ב APPDATE הספריית עבודה נקראת FSX-SE והקובץ CFG בהתאם מה שיקשה על תוספים את הפאשרות לקנפג את הקובץ במידת הצורך הסימולטור מגיע עם ה SDK לדעתי גם SIMMCONNECT שם אבל עד SP1A צריך להשלים ל SP2. נכון לעכשיו גרסת קופסה עדיין רלוונטית.
Stas Harchuk פורסם דצמבר 18, 2014 דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 עדכון- FSUIPC מקריס את הסימולטור, הוא בכל מקרה לא מתקין אוטומאטית העתקתי את הקבצים ידנית ויצרתי גם DLL.XML ו EXE.XML לטובת העניין ב APPDATE הספריית עבודה נקראת FSX-SE והקובץ CFG בהתאם מה שיקשה על תוספים את הפאשרות לקנפג את הקובץ במידת הצורך הסימולטור מגיע עם ה SDK לדעתי גם SIMMCONNECT שם אבל עד SP1A צריך להשלים ל SP2. נכון לעכשיו גרסת קופסה עדיין רלוונטית. הבדל בביצועים בהשווה ל"דיפולט"(ללא טויקים) של FSX הרגיל? * FSX and FSX: Steam Edition co-Existence feature allows both versions to be installed on the same machine. למה שמישהו ירצה להחזיק את שנהם מותקנים(שלא לצורך השווה בינהם)?
Elad Zeierman פורסם דצמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 הבדל בביצועים בהשווה ל"דיפולט"(ללא טויקים) של FSX הרגיל? למה שמישהו ירצה להחזיק את שנהם מותקנים(שלא לצורך השווה בינהם)? לא בדקתי זאת אני גם לא זוכר איך הסימולטור עבד נקי אצלי , אבל ב CFG לא ראיתי שהם שתלו אוטומאטית את הטוויק של HIGHMEM וכל השאר.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 18, 2014 דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 קניתי גם (5 דולר). לגבי זה שההתקנה בתיקייה נפרדת וייחודית ולא כמו FSX הרגיל, צריך לעשות Symbolic Link ע"מ שתוספים יותקנו כמו שצריך. http://sourceforge.net/projects/symlink-creator/
Elad Zeierman פורסם דצמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 קניתי גם (5 דולר). לגבי זה שההתקנה בתיקייה נפרדת וייחודית ולא כמו FSX הרגיל, צריך לעשות Symbolic Link ע"מ שתוספים יותקנו כמו שצריך. http://sourceforge.net/projects/symlink-creator/Z זה לא כל כך משנה אפשר בסטים גם לנתב את ההתקנוחת ללתיקיות אחרות הבעיה שהתוספים כרגע לא מותאמים כמו שזה נראה.
liav ezra פורסם דצמבר 18, 2014 דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 שוקל לרכוש אותו, מה אתם אומרים? אני גם מצטרף לשאלה
Elad Zeierman פורסם דצמבר 18, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2014 כרגע לא נראה שמיש לצרכים שלנו המחיר המלא יהיה24$, אני יודע ש STEAM עושים סיילים כל שני וחמישי ובקיץ ביולי קבוע יש להם סיילים מטורפים, זה לשיקולכם, אפשר לקנות עכשיו ושזה ישכב בחשבון עד שיגיע המשיח.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 19, 2014 דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 הבעיה זה לא נתיב ההתקנה אבל נתיבי ה Scenery.cfg וכו.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 19, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 הבעיה זה לא נתיב ההתקנה אבל נתיבי ה Scenery.cfg וכו. זה הכל, זה השם של ה CFG ששונה, והשם של המחיצה ב APPDATA שהשם שלה שונה, זה משפיע בצורה גורפת כמעט על כל התוספים הקיימים. ובכל מקרה גם אחרי שמניסים להכניס את ה FSUIPC בצורה סאדיסטית, הסימולטור קורס. בפורום של סטים טוענים שהם יעבדו ועובדים למצוא פתרונות לתוספים ב PMDG רומזים בעדינות שאפשר לדבר עם STEAM/DOVETAIL ללמפה. "המשחק לא נורא כל כך"
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 19, 2014 דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 זה היית כוונתי ה Symbolic Link יפתור את הבעיה ע"מ שתוספים יותקנו כמו שצריך בסימולאטור החדש, אבל זה יעזור רק עם מותקנת גירסה אחת על המחשב, לא כאשר שניהם מותקנים במגביל. http://sourceforge.n...ymlink-creator/ הוא עובד באותו עיקרון ש FSX to Prepa3D Migrator עובד (בעיקרון) אני קניתי רק בגלל שזה עלה 20 שקל, לא היה אכפת לי להוציא סכום כזה על "אולי" יום אחד אמצא לזה שימוש, כמו כן אם החברה "נניח" תוציא גירסה חדשה של הסימולטור ונניח (שוב) שזו תהיה שווה לשימוש (נניח וואו.. מתחרה רציני ב P3D), יש מצב שלמחזיקי גירסה קודמת (FSX-Steam) יהיה הנחה. אילו היו השיקולים היחידים שלי ברכישה של ה FSX-Steam. עלות של 18 שקלים מאפשרים גמישות משחק כזה.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 19, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 זה היית כוונתי ה Symbolic Link יפתור את הבעיה ע"מ שתוספים יותקנו כמו שצריך בסימולאטור החדש, אבל זה יעזור רק עם מותקנת גירסה אחת על המחשב, לא כאשר שניהם מותקנים. http://sourceforge.n...ymlink-creator/ הוא עובד באותו עיקרון ש FSX to Prepa3D Migrator עובד (בעיקרון) אני קניתי רק בגלל שזה עלה 20 שקל, לא היה אכפת לי להוציא סכום כזה על "אולי" יום אחד אמצא לזה שימוש, כמו כן אם החברה "נניח" תוציא גירסה חדשה של הסימולטור ונניח (שוב) שזו תהיה שווה לשימוש (נניח וואו.. מתחרה רציני ב P3D), יש מצב שלמחזיקי גירסה קודמת (FSX-Steam) יהיה הנחה. אילו היו השיקולים היחידים שלי ברכישה של ה FSX-Steam. עלות של 18 שקלים מאפשרים גמישות משחק כזה. בדרך כלל שסטים משחררת גרסה חדשה למשחק הם נותנים הנחה משמעותית לגרסה הקודמת לא לחדשה, FSX זה משהו שונה במקרה הזה כי זה סוג של רימייק. בקשר לניתוב - השורה תחתונה FSUIPC מקריס את הסימולטור אלא אם פספסתי משהו בהתקנה. טוענים שהמודול של AEROSOFT דווקא עובד . כמובן של 5$ לא ביג כמו שאמרתי שוכב לי כרגע לי ד QUAKE 3 שגם עלה לי משהו בסיגנון :-)
Chris Bell פורסם דצמבר 19, 2014 דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 ?do you know anything about the additional 20Euro that’s required to cough up later on
Elad Zeierman פורסם דצמבר 19, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2014 ?do you know anything about the additional 20Euro that’s required to cough up later on 20 אירו??? איפה ולמה אתה רואה את זה?
Aviv Cohen פורסם דצמבר 20, 2014 דיווח פורסם דצמבר 20, 2014 איך אפשר להעביר את התוספים מה-FSX המקורי לסטים עוד לא הבנתי .. פשוט למחוק את הסימולטור של מייקרוסופט ולהתקין את הכל מההתחלה ?