Oren Geva פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 יאללה, סיסטם ריסטור, ולנסות את זה. אם אף אחד לא הולך על זה אני אספר לכם מחר מה הנזקים... http://www.microsoft.com/games/flightsi ... p#download
e_dor פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 תודה רבה ששיתפת :wink: האמת, בגלל שזה לא מטפל בבעיות כלליות שלהם אני לא בטוח שזה משתלם כל כך [לצרכיי לפחות]. אשמח, אורן, אם תפרט לנו ותגיד גם כמה זה שוקל לאחר ההתקנה והאם זה מכביד על הסימולטור בהרבה. תודה רבה לך על שאתה מנסה לפני כולם עריכה (בקשר לתגובה שלך) : סורי, חשבתי שזה מתוכנן אחרת, טעות שלי. בכל אופן, אשמח לעידכונים מחר
Oren Geva פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 למה לא מטפל בבעיות כלליות? שיפור ב-FR, ניהול זכרון טוב יוצר, וחיסול קראשים עונתיים (נסה לטוס מסיון לניס בחורף ותראה מה קורה) לא טוב בשבילך?
Boeing744 פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 העדכון מסרב לעבוד עם FSUIPC 3.212 לפחות אצלי. התקנתי FSUIPC 3.400 ולא היתה בעיה, כמו"כ שימו לב, כל מה שהתקנתם לפני עלול להיות עם דרישה להתקנה חוזרת
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 יש בפורומים של AVSIM מספר טיפים על איך לעבור בשלום את ההתקנה ומקור לבעיות ופתרונן. מי שה FS שלו עובד עם ה NO CD Patch שישכח ממנו לבינתיים. אחרת חלק חשוב מהעידכון לא יעבוד לו בכלל. http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_topic&forum=121&topic_id=214174&mode=full
falcon פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 תגידו מה זה בכלל הקישור שהוא נתן משהו יכול לתת הסבר
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 falcon כתב: תגידו מה זה בכלל הקישור שהוא נתן משהו יכול לתת הסבר אתה מוכן לפרט אולי איזה לינק ולמה אתה מתכוון כדי שנוכל להסביר לך למה הוא מתכוון.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 מי שיתקין שיספר תחווית שאחרי התקנת התוכנה שנדע עם כדאי להתקין או לא :?
Or Netzer פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אני יתקין במילא הפלייט שלי דפוק :? אולי זה יתקן אותו קצת
Omer k פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אני מתקין אחרי המירוץ מה אני צריך בעיות עכשיו?
ELY150 פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 שלום לכולם התקנתי את העדכון היה לי גם בעיה עם fsupic התקנתי את הגירסה הקודמת והכל עובד לא ראיתי שום שינוי או שיפור ב fr אסי בלו
shlomi kliman פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 הי לכולם התקנתי את הפאטצ נכנסתי לסימולטור וחשכו עיני. הסימולטור לא מזהה שום תוסף שהוא אינו מובנה בסימולטור - יעני דיפולט,כל התוספים נעלמו לי. ישבתי עכשיו קרוב לשעתיים להתקין הכל מהתחלה וגם עכשיו זה קופץ לי אם המון הודעות שגיאה מי שהסימולטור עובד אצלו טוב - שלא יגע ושלא יחזור על הטעות שלי. יש משפט שאומר 'סוס מנצח לא מחליפים' אני דובק בו. יום טוב.
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 מי שלא יודע לקרא הוראות פשוטת, אכן שלא יתקין. מי שיודע לקרא ומבין מה הוא קורא שיתקין. אצלי כל התוספים עובדים ללא כל בעיה ואף אצל עוד כמה אנשים שדיברתי איתם. בהצלחה. נ.ב. עןד לא עשיתי טיסה רצינית כדי לבחון את השינויים
shlomi kliman פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 רן 56 כתב: מי שלא יודע לקרא הוראות פשוטת, אכן שלא יתקין.מי שיודע לקרא ומבין מה הוא קורא שיתקין. אצלי כל התוספים עובדים ללא כל בעיה ואף אצל עוד כמה אנשים שדיברתי איתם. בהצלחה. נ.ב. עןד לא עשיתי טיסה רצינית כדי לבחון את השינויים הי רן פעם אחרונה שבדקתי אני יודע לקרוא אבל מיילא. כל התוספים של captian sim ושל flight 1 לא עובדים - בדוק, צריך להתקינם מחדש. הסנרני של שוויץ וכל הסנרים של lago לא עובדים צריך להתקינם מחדש. מטוס הדקוטה של mamm לא עובד טוען כי חסרים לו שני קבציים - צריך להתקין מחדש. בקיצור לי זה עשה אחרה"צ עמוס ומעצבן של ריסטרטים למחשב ועוד הפתעות מגעילות. לא יודע איזה מהתוספים מותקנים אצלך,אך אני יכול להגיד שבדקתי את הנושא אצל אנשים נוספים שהתקינו התוצאות זהות. על כל מקרה שיהיה בהצלצחה - וכמובן שבוע טוב.
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 shlomi kliman כתב: רן 56 כתב: מי שלא יודע לקרא הוראות פשוטת, אכן שלא יתקין.מי שיודע לקרא ומבין מה הוא קורא שיתקין. אצלי כל התוספים עובדים ללא כל בעיה ואף אצל עוד כמה אנשים שדיברתי איתם. בהצלחה. נ.ב. עןד לא עשיתי טיסה רצינית כדי לבחון את השינויים הי רן פעם אחרונה שבדקתי אני יודע לקרוא אבל מיילא. כל התוספים של captian sim ושל flight 1 לא עובדים - בדוק, צריך להתקינם מחדש. הסנרני של שוויץ וכל הסנרים של lago לא עובדים צריך להתקינם מחדש. מטוס הדקוטה של mamm לא עובד טוען כי חסרים לו שני קבציים - צריך להתקין מחדש. בקיצור לי זה עשה אחרה"צ עמוס ומעצבן של ריסטרטים למחשב ועוד הפתעות מגעילות. לא יודע איזה מהתוספים מותקנים אצלך,אך אני יכול להגיד שבדקתי את הנושא אצל אנשים נוספים שהתקינו התוצאות זהות. על כל מקרה שיהיה בהצלצחה - וכמובן שבוע טוב. דבר ראשון שנבדק אחרי ההתקנה היה ה PMDG, עובד. אחריו נבדק ה 707, תקין. סינרי של אילת, תקין. :wink: ולפני כמה דקות קיבלתי תמונות מבחור שהתקין את הפטץ' והיה בהם ה 707 וברקע הסינרי המדהים של שויץ עם ההר של טובלרון ברקע. כמוכן בכל הפורומים של ה FS רשום בדיוק מה לעשות כדי לא לדפוק את הסים. מה שכן זה עדכון של MS וזה אומר, שעל כל 10 שלא עובדים יש אחד שכן עובד כמו שצריך. למרות שבמקרה זה , זה בדיוק הפוך (מחלקה שונה ממחלקת מערכות ההפעלה שלהם). כל שנישאר לי הוא להשתתף בצער האדאונים שלך. רן.
AVIV פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 הדבר הכי חשוב,ראיתם שינוי בפריימים,לטובה כמובן.
DanPadnos פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 רן, אם תוכל לפרט על הפרוצדורה שעברת כדי להפעיל את הכל (האם עשית משהו בנוסף להדרכה של הReadMe או מה שהבאת מאווסים?) אשמח מאוד. אם תוכל לספר אילו תוספים התקנת, האם התקנת אותם מחדש לאחר הפרמוט, ומה גורלם, הדבר יביא לאותה תוצאה. כל זה כמובן כשימאס לך מטייסי החטיבה שיורדים לאילת
Yoav פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 התקנתי את הפאץ', הכל עובד כמו שצריך ואין שיפור משמעותי בפריימים, עדיין 15FPS בגישה ל30...
Oren Geva פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 shlomi kliman כתב: רן 56 כתב: מי שלא יודע לקרא הוראות פשוטת, אכן שלא יתקין.מי שיודע לקרא ומבין מה הוא קורא שיתקין. אצלי כל התוספים עובדים ללא כל בעיה ואף אצל עוד כמה אנשים שדיברתי איתם. בהצלחה. נ.ב. עןד לא עשיתי טיסה רצינית כדי לבחון את השינויים הי רן פעם אחרונה שבדקתי אני יודע לקרוא אבל מיילא. כל התוספים של captian sim ושל flight 1 לא עובדים - בדוק, צריך להתקינם מחדש. הסנרני של שוויץ וכל הסנרים של lago לא עובדים צריך להתקינם מחדש. מטוס הדקוטה של mamm לא עובד טוען כי חסרים לו שני קבציים - צריך להתקין מחדש. בקיצור לי זה עשה אחרה"צ עמוס ומעצבן של ריסטרטים למחשב ועוד הפתעות מגעילות. לא יודע איזה מהתוספים מותקנים אצלך,אך אני יכול להגיד שבדקתי את הנושא אצל אנשים נוספים שהתקינו התוצאות זהות. על כל מקרה שיהיה בהצלצחה - וכמובן שבוע טוב. זה בגלל שלא קראת מה שכתבתי בהתחלה. עושים RESTORE POINT לפני שמתעסקים עם דבר כזה...
אורח פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 בעקרון מה שכתוב ב readme. אני ממליץ לכם, קוגם לעבור דרך הפורומים הגדולים של AVSIM וחבריו ולקרא שם את השרשורים. יש שם שרשורים עך אדונים ומודולים שלאחר התיקון עושים בעיות ואף דרכים לטפל בבעיות. כמו כן יש שם שרשור עם הסברים לאלה שה FS שלהם הוא עם ה NO CD Patch. כמוכן עדכנתי את ה FSUIPC ל 3.40 בעקבות העדכון. אצלי אחרי העדכון לא עשיתי דבר נוסף וכל התוספים שיש לי עובדים כרגיל.
AVIV פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 vuv כתב: התקנתי את הפאץ', הכל עובד כמו שצריך ואין שיפור משמעותי בפריימים, עדיין 15FPS בגישה ל30... :cry:
Yoav פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 ושמתי לב שהוא גם נתקע לי שהסעתי לחניה בנתב"ג.... אבל זה כנראה בגלל שיש לי AI של ארקיע, ישראייר, ק.א.ל, וULTIMATE TRFFIC...ומישהו יודע איך אני מוריד לזה לו"ז חדש אם בכלל אפשר?
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 רן 56 כתב: בעקרון מה שכתוב ב readme.אני ממליץ לכם, קוגם לעבור דרך הפורומים הגדולים של AVSIM וחבריו ולקרא שם את השרשורים. יש שם שרשורים עך אדונים ומודולים שלאחר התיקון עושים בעיות ואף דרכים לטפל בבעיות. כמו כן יש שם שרשור עם הסברים לאלה שה FS שלהם הוא עם ה NO CD Patch. כמוכן עדכנתי את ה FSUIPC ל 3.40 בעקבות העדכון. אצלי אחרי העדכון לא עשיתי דבר נוסף וכל התוספים שיש לי עובדים כרגיל. אז זה אומר שאם נתקין לפי המדריך שהם כתבו שם ל-NO CD זה יעבוד לנו טוב ויהיה שינוי? :?: ?? אם כן אני רץ להתקין :!: