ohadn747 פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 או קיי חברים יש לי רעיון אדיר לתחרות! היא לא צריכה להיות על רשת ה VATSIM אלא אפשר לעשות בכתובת IP... הקיצר התחרות היא: Load up FS2004, Take a Cessna Caravan with you Set weather with clear skies or few clouds first, and some modera te winds at 16kts, 210 deg go to airport: FOGE, runway 12 You will be amazed on why this airport is somehow unique!! Things to follow: - take off from FOGE - climb out of the 'mess' (you will know what I mean once you're in the air) - if you ever survive the takeoff, keep climbing to 4000fts heading away from the airport - level out at 4000fts at 120kts - continue on the plains for about 5 mins - meanwhile, take a quick rest and a deep breath - turn back to FOGE - land SAFELY ON the runway!! Try not to use steep banks or sharp Gs turn on your approach, be prepared for your surprise!! Whoever can do the entire procedures (takeoff, climbout, return and landing) for just one shot **For harder difficulty or simmers who think they are damn good, set visibility to near zero and get the wind shears and icing** Tell me what you did on your flight... Good luck and happy flying לקחתי את הרעיון מפורום אמריקאי שאני חבר בו... חברי Yi-p (זה הכינוי) המליץ לי על התחרות הזאת! תודה רבה ומקווה שנעשה את זה! (זה הדבר הכי קשה שיש!! כנסו לשם ותראו בעצמכם!) אה כן ועל תעשו את זה עם F-16 אלא עם ססנה!!
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 רעיון יפהה איפה נמצא השדה? ולדעתי זה חייב לעשות עם ערפל כי אחרת זה פחות מאתגר ועוד דבר אם זה יצא לפועל לדעתי לעשות את זה בשדה שנמצא באזור הררי ועם הערפל הכבד זה יכול להיות פצצה :wink:
ohadn747 פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אחי קודם תכנס למקום ותראה איך הוא נראה רק אז תדבר!
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אחי במילה אחת המקום פשוט מ-ד-ה-י-ם :shock: :shock: אחד המוקמות שיותר אהבתי. ממליץ לכולם לטוס בשדה שנמצא אגב במדינה גבון. בהצלחה אוהד מקווה שהתחרות תצא :wink:
פליקס פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אוייי זה גדול כבר התרסקתי בהמראה הראשונה, אבל אני ינסה שוב. תודה על הרעיון. תראו הצלחתי
ohadn747 פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אז יאללה בואו נארגן! מי מוכן לארח את זה על המחשב שלו?? (אני לא יכול כי לי רשת אלחוטית... והיא עלולה להתנתק ואז הכל הולך לעזאל...)
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אני ישמח לעזור אבל בארגון של שאר הדברים אני לא חושב שהמחשב שלי יחזיק מעמד..ממש לא (מעבד 750) אז כל דבר אחר בכיףף
ohadn747 פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 NO Problemo הצלחתי בניסיון השני עם PIPER CUB!!!!חחח אבל זה די נחמד! צריך שמישהו יסכים לארח את המשחק =\
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אצלי המקום לא נראה סלעי הכל ירוק. תמונה יפהה מעניין איך נוחתים בשדה.. :? לדעתי עושים הקפה מאוד צמודה בין ההרים ואז נוחתים מה אתם אומרים? סתם שאלה שמעניינת אותי כי יצא לי לראות עוד כמה שדות עם מצב דומה של גישה לנחיתה.
Yoav פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אני חושב שאני יודע מה הטריק - לקחת מטוס שמצד אחד יש לו יכולות אווירובטיות נהדרות, כלומר יכולת להסתובב חד וגם ימריא ממסלולים קצרים - הEXTRA נראה מושלם למשימה!
alon_a פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 זה בכלל לא בעיה להמריא משני השדות האלה הצלחתי על הפעם הראשונה עם עם הדקוטה של הדיפולט בשדה הראשון ובשני עם פייפר קאב תנסו להמריא ולטפס את הגבעה הפוך עם EXTRA 300 ולנחות על ראש המצוק להעביר למעצרת מלאה ולהוריד מעצרת ל0% ואז אתם תירדו במדרון זה כיף מזכיר לי את ימי המגלשה בגיל 3
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 רעיון אתגרי.. שטסנו בשוויץ טיסת מבנה, עם עוד כמה חברה (היו תמונות) שתיים מהשדות שנחתנו בהם בשוויץ היו ככה פשוט בור!
hagay פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 בעקרון אין לי בעיה לארח אתכם על המחשב שלי, מעבד 2.6 זיכרון 1024 דואל 400 מגה הרץ דיסק SATA מספיק?
ohadn747 פורסם אוקטובר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 סבבה חגיא תכתוב כאן מה כתובת האיי פי באיזה יום ובאיזה שעה
Itai Ganor פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 סבבה חגיא תכתוב כאן מה כתובת האיי פי באיזה יום ובאיזה שעה חח לא נראה לי שמומלץ לכתוב ip בפורומים שחגי ישלח לך תמספר איפי במסר אישי ואז תעביר לכולם.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 תנסו לעשות את זה עם ה737 הדיפולט מיכלי דלק מלאים... בהנחה שלא אכפת לכם שנוסעים לא יצאו תקינים זה אפשרי
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 למה רק 737?..נביא b-52 הנאה מובטחת וגם נחיתה מובטחת :? חח אני חושב כמו שיואב אמר לקחת את ה EXTRA הדיפולט לדעתי יהיה אחלה
Penguin Pilot פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 וואהו! אני גם מת להשתתף! אם מעבירים במסםר פרטי תעבירו גם אלי!
alon_a פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 גם אני רוצה להשתתף נשמע כיף ונראה כיף וזה באמת כיף
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 לא רוצה להוריד את האויר לאף אחד, אבל עשיתי את זה בקלות עם הססנה 172SP הדיפולט, ועם הססנה של F1 שזה 172R (יותר חלש) גם הצלחתי רק היה יותר קשה.
niralp פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 מה יעזור לכם אם הוא יכתוב לכם עכשיו את ה-IP שלו? בפעם הבאה שהוא יתחבר לאינטרנט ה-IP כבר ישתנה, IP זה דבר דינמי אלא אם כן עושים דומיין. וחוץ מזה מה הקשר לביצועים של המחשב לאירוח IP? מספיק שיש מחשב מעבד 1.2 וזכרון 256 אבל עם אינטרנט 2.5 מגה וזה הכי תותח.
Penguin Pilot פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 עשיתי את זה בקושי עם ERJ-135 ודווקא איך שהוא הצלחתיץץץ
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 מה יעזור לכם אם הוא יכתוב לכם עכשיו את האבל עם אינטרנט 2.5 מגה וזה הכי תותח. ממש לא, הרי העלאת מידע אל האינטרנט מ750 ומעלה כולם עובדים על 96K כך שזה ממש לא משנה.
niralp פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 מה יעזור לכם אם הוא יכתוב לכם עכשיו את האבל עם אינטרנט 2.5 מגה וזה הכי תותח. ממש לא, הרי העלאת מידע אל האינטרנט מ750 ומעלה כולם עובדים על 96K כך שזה ממש לא משנה. זה פשוט לא נכון, יש לי אינטרנט 2.5 מגה עם העלאה של 128K. ואתה מדבר דברים פשוט לא קשורים אחד לשני, בלי להעליב, זה שטויות ! ברגע שבנאדם פותח שרת כל משתמש שמתחבר אליו שולח לו מידע, ככל שמהירות האינטרנט יותר גבוהה מבחינת ההורדה כך השרת יכול לתמוך ביותר משתמשים. זה נכון שגם השרת שולח מידע אל המשתמש אבל מידע מאוד קטן שרק אומר "קיבלתי את המידע ששלחת". מה שבטוח זה שאם יהיה למישהו מחשב שנתקע כל 5 דקות זה פשוט לא ילך טוב.... מקווה שהבנת.