Lauren Guy פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 לפני ב-18.3.2015 בתוך 20:29 Elai Bachar כתב: נמנעתי עד עכשיו מלהגיב פה, אבל זהו אני חושב שהגיע הזמן עכשיו להגיד לכם מה אני מרגיש. צבי, שגיא ושאר חברים מכובדים, אני איליי בכר, מנהל האקדמיה לפיקוח בווטיל בשנה האחרונה. אני בן 16 וחצי ובווטיל "כולה" 3 שנים. אחרי שקראתי את הדברים שלכם אני יכול להגיד שהזדעזתי! להגיד שפקח לא יכול לחזור לפקח כי הוא "זקן"?! בחיים (!) לא פנית אליי עם בקשה לחזור לכשירות. אולי זה כי אני צעיר ממך וזה לא בכבוד שלך לעבור רענון דרכי.. אין לי מושג למה, אבל לא פנית אליי ואילו כן היית פונה אני מבטיח לך שתוך פחות משבוע היית מוסמך חזרה. עכשיו לכל החבר'ה שאומרים ש"אם נטוס ברשת אז זה לא יהיה במרחב הישראלי הלא סימפטי וסבלני". קראתי ונעלבתי אישית! בתור בקר תל אביב, ומדריך שמסמיך פקחים לא רק לפיקוח, אלא גם לדרך ארץ מול תנועה, מה שאתם אומרים זה פשוט שיקרי, פוגע וחסר כל בסיס. היו עוד המון דברים שיש לי מה לומר עליהם אבל פשוט לא מגיע לכם את ההשקעה וההיתייחסות שלי ושל שאר חברי החטיבה ההגיוניים. לילה טוב. אחזק את מה שאיליי כתב והוסיף - לאחרונה עברתי הסמכה כפקח. אחד המדריכים היה כל כך צעיר שאני פי 2.5 מגילו. זה מפריע לי ? ההפך, זה כל כך מגניב שנער בן 13 יודע את מה שהוא יודע והסתכלתי עליו בכבוד רב. Zeev Bucki, Ido Hen, Gal Mintz וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Elad Zeierman פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 לפני ב-18.3.2015 בתוך 21:32 Joel Strikovsky כתב: x2 אתם לא נורמאלים,תקראו מה כתבתם, תראו לאיזה מצב הגענו.. אתם פשוט רומסים אחד את השני. מזל שאתם לא מחזיקים סכין ביד. זה הדיון הכי מכוער שניתקלתי בחיים שלי בפורום הזה וגם הכי מיותר שיש. זה לא מעניין מי צודק, אתם משפילים את עצמיכם עם כל השנאת חינם הזאת יואל כל דיון כזה ( והיו הרבה כאלה בואטאיל) יש את האו״ם שצועק לנעול את הדיון ומתבל "בלכו לטוס״ כיוון שאני בקטע המלוכלך של לעשות אאוטינג לכל העסק שני דברים :1. אף אחד לא באמת אוהב או״ם 2. אם כבר לקחת את התפקיד הזה איפה היית כחבר מין המניין בקבוצת העל בוואטס אפ ״להציל את ואטאיל ״ כנציג האו״ם במטרה לרסן אולי אפילו אותי אבל בעיקר את צבי ? עוד דוגמא למה הקבוצה הזאת היא אחד הקשקושים הגדולים שצרפו אותי אליהם .... או בקיצור או״ם שמום המשך ייבוא
Izik Bakshi פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 אני שמח שצבי הוריד את המכתב, אין מקום לביקורת בעילום שם. אשמח אם שאר החברים יקראו שוב את ההודעות והמילים שהם בחרו להשתמש בהם, לא נעים לקרוא על ״כאפות״, ״בא לי להקיא״ ו ״גועל נפש״. שוב, קראו את הסיכום 2014 שאלמוג כתב, הכל נאמר שם בצורה גלויה.
Chris Bell פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 WoW this is still going on, no one has better things to do with their time Those who can do those who can’t; wish they could and those who don’t want to; don’t have to we each give what we can it’s not a prerequisite to donate your time or skills Yet many do; those who do know what they put in !Few words thrown in the air don’t change the facts These emotional impulsive responses don’t show anyone in positive light Let it go guys, show some maturity please Etai Charit הגיבו לזה 1
Joel Strikovsky פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 אלעד , זה לא קשור לאו"ם, ניטרליות או תמיכה בצד זה או אחר. זה גם לא קשור לתוכן התגובות, אלא האופן שבו הם שיקפו אותו. יש דרך להציג דעה ומורת רוח, אבל משם עד להשפיל אחד את השני באמירות מזלזלות "ולהראות למי יש גדול יותר..", זה חוצה כל הגבול. היה פה הרבה התרסה מעבר להבעת עמדה. על זה אני מדבר, על התרסה והאלימות המילולית והזלזול של איש לרעהו. על זה הייתי מצפה ממנהלי הפורם לפעול לכבות את המדורה הזאת שמובילה לשום מקום חוץ מתסכול, שנאה ומורת רוח. זה לא הצהרה על נקיטת עמדה כזו או אחרת, היו פה הרבה טיעונים נכונים, מהרבה, אבל הדרך שבו (חלקינו) בחרו להציג אותו הוא הבעיה שעליה אני מדבר.
liav ezra פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 חברים אומנם אני גם לא נמצא כאן זמן רב "כולה" שנתיים , אבל לדעתי מה שקורה לנו בואטיל זה שהגלגל שסחף אחריו את חברי הקהילה, והביא עמו חברים חדשים מתחיל להיעצר. כבר אין את התחושה של האחדות - משפחה אחת גדולה, שהדבר שמניע אותה זה סך הכל האינטרס המשותף של כולנו - עולם התעופה. אני זוכר את היום הראשון שלי בשרת הטים ספיק, מתחבר לאחד החדרים מבולבל ולא יודע למה לצפות, ופשוט מאזין לחברים שיושבים ומדברים בניהם, לא עברו יותר ממספר שניות, וכבר פנו אלי ה"חברים החדשים", הסבירו לי את העניינים, מה זה ואטיל וכל הפרויקט הנפלא הזה (שככל הנראה אם לא נתחיל לזוז הוא יחליק לנו בין האצבעות) . הדיבור בשרת בין האנשים היה נעים איכותי קשוב והכי חשוב סובלני !!!. לעומת זאת המצב היום כפי שאני רואה, אם מישהו חדש מתחבר לטים ספיק - בנס הוא מוצא מישהו אחר מחובר, וגם אם יש אנשים מחוברים, זה לרוב במספרים בודדים. הדיבור היום הוא בעיקר כסחני, המון מריבות מטופשות וירידות חוזרות ונשנות על אנשים שונים, בין החברים בחטיבה כבר יש מעין פילוג/חוסר קשר בין החברים (בעיקר בין ה"חדשים" ל"ישנים"), אומנם התופעה הזאת הייתה קיימת גם בעבר, אבל כעת התופעה הזאת גורמת לניתוק ממשי בין החברי חטיבה. בנוסף, ישנה תופעה של ירידות כלפי אנשים מסוימים בצורה שפשוט מגעילה !, חלקם עזבו את ואטיל לחטיבות אחרות, חלקם עזבו באופן כללי את ואטסים, וחלקם אומנם עדיין רשומים פה אבל הקשר בין לבין חברי החטיבה הנו מיקרי בהחלט. למסקנה, אני חושב שהגלגל העיקרי שמשאיר פה את החברים הישנים, וסוחף עמו אנשים חדשים אלינו, זה לא אותו אירוע שנתי (שגם הם חשובים לא מעט), אלא דווקא אותו שיח היום יומי, האווירה, הרצון, והחיבה ההדדית אל התעופה. לסיום, תודה ענקית לצוות החטיבה ועוזריהם, שיש לנו צוות שמוכן לקדם ומקדם, ומשקיע שעות רבות של עשיה וחשיבה, ימים כלילות, דואג לכלל הצרכים של החברים בחטיבה, ודואג לארגן גם פעילויות שונות מעבר לעולם הווירטואלי. אבל גם הרוכב הטוב ביותר בעולם, צריך סוס מנצח, שיודע לנוע כגוש אחד למטרה מסוימת, ונרתם בכל הכוח ומבצע אותה. והסוס כמובן זה אנחנו, ובלי העזרה שלנו חברי החטיבה שום דבר אחר לא יעזור. Chris Bell וגם Ido Hen הגיבו לזה 2
Elad Zeierman פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 לפני ב-19.3.2015 בתוך 16:56 Joel Strikovsky כתב: אלעד , זה לא קשור לאו"ם, ניטרליות או תמיכה בצד זה או אחר. זה גם לא קשור לתוכן התגובות, אלא האופן שבו הם שיקפו אותו. יש דרך להציג דעה ומורת רוח, אבל משם עד להשפיל אחד את השני באמירות מזלזלות "ולהראות למי יש גדול יותר..", זה חוצה כל הגבול. היה פה הרבה התרסה מעבר להבעת עמדה. על זה אני מדבר, על התרסה והאלימות המילולית והזלזול של איש לרעהו. על זה הייתי מצפה ממנהלי הפורם לפעול לכבות את המדורה הזאת שמובילה לשום מקום חוץ מתסכול, שנאה ומורת רוח. זה לא הצהרה על נקיטת עמדה כזו או אחרת, היו פה הרבה טיעונים נכונים, מהרבה, אבל הדרך שבו (חלקינו) בחרו להציג אותו הוא הבעיה שעליה אני מדבר. יואל לקרוא לסגירת דיון זהבדיוק להיוחת או"ם ולא במובן הניטראליות אתם ילד גדול תבין על מה אני מדבר (מתקשר לישיבה על הגדר) וכמו שאמרתי אם כאן כתבת איפה היית בריסון בקבוצה המדוברת. יש סיבה למה השרשיר הזה לא ננעל אני מכיר את השיקולים וזה כאמור לא דיון ראשון מהסוג הזה שמתקיים, אם צוות החטיבה מעוניין שיסביר. ואגב האלימות המילולית באה כאן מכיוון ברור (רמז לא אני שלחתי ילד בן 16 לקנות תרופות) ואתה יודע מה אחרי שאיציק כתב שצבי ערך את המיכתב האנונימי (שבערך כל הצוות יודע מי כתב אותו וגם אני ובחיים לא הייתי שם לב שערכו אם איציק לא היה אומר), וואלה ההחלטה הזאת הייתה יותר מנכונה אז האגו הישראלי לא מאפשר לנו להתנצל, צבי ערך את ההודעה (נו שווין), ושגיא פרח ונעלם לו ועבר למוד שתיקה רועמת כמו שהוא היה בו בשנים האחרונות, בסדר התסכול שיש כאן לאנשים מסויימים יכול להישאר איתם, אלמוג ליאב ושאר הצוות לא מגיעים לקרסוליים של פרופ' רולידר ולא יודעים לטפל בכאלה בעיות לצערנו.
Chris Bell פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 it is saddens me to see how far this little community got in the past few yearswe actually have something real to offer that others don’t havewe have it all now; but yet some of you nitpick on irrelevant issuesstop harassing Joel for saying this should have been closed; i tend to agree after watching in the past two days(how just about everyone can’t keep themselves from expressing their personal opinion; in a very unpleasant manner)and yes the negative tone and ego wars are well heard and distinguished in your exchangeshonestly it is not a nice thing to whiteness; this is not what it’s all fori don’t want to pull rank; but if this childish behavior continuesit will seriously hinder my personal contribution to VATILshow some maturity please; before it’s all lost over nothing Joel Strikovsky הגיבו לזה 1
amir friedland פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 כריס , Take it easy... שורה תחתונה , מחר סופ''ש אני מצפה לראות את כל המגיבים פה (כולל אני ) עולים לטוס ובאמת עוזרים בצורה משמעותית לחטיבה. Chris Bell הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם מרץ 19, 2015 דיווח פורסם מרץ 19, 2015 Thank you AmirI’d like nothing else then to take this lightly; but it’s getting out of handthis is not our spirit here on VATILwe are a very small group; a tiny flame that keeps this community going forwardwe don’t have thousands of members; we have roughly 60-70 active members in all of Israeland thats in high times; normally the weekly volumes are around 40 active membersconsider these little statistics; we have a wealth of everything nowwhy waste time on BS, go fly and enjoy this wealth only VATIL can offerif someone doesn’t like how we do things here; they are welcome to try other places amir friedland, elai bachar וגם Joel Strikovsky הגיבו לזה 3