Almog Atar פורסם אפריל 24, 2015 דיווח פורסם אפריל 24, 2015 שלום חברים, אומנם באיחור אך לא היה אפשר להעביר את זה לסדר היום. סיכמתי פה תקופה של כמעט שנה וחצי בתפקיד מאוד מעניין ומאתגר וכאחד שגדל בחטיבה מגיל מאוד צעיר היה בלתי אפשרי להגיד "לא" לתפקיד הזה. הסיבה שבחרתי לסיים את תפקידי חצי שנה (וקצת יותר) מהמועד בו הייתי אמור נובע מהכיוון אליו החיים הפרטיים לקחו אותי והמשאבים שנדרשים להשקיע במקצוע החדש\ישן שלי מה שלא משאיר לי הרבה יכולת להשקיע בחטיבה כמו שהצוות ואני השקענו ורוצים להשקיע (כל אחד והסיבות שלו). את שנת 2014 סיכמנו בדיון בפורום בתחילת חודש פברואר וזה בעצם כמעט מסכם את הנושא "מה עשינו", בקצרה: 1. חדר בקרה מוצלח במוזיאון ארץ ישראל 2. הסתגלות לשינויי המרחב האווירי (פתיחה מחודשת של מסלול 30 ופתיחה של 21 החדש) 3. שיקום מחלקת הדרכה ועבודה במתכונת אקדמיה (קורסים משולבים, נהלים, כשירות פקחים וכו') 4. עדכון תקנון החטיבה ושרת הTS 5. השתתפות בכנס ואטסים העולמי בוינה. 6. שדרוג משמעותי למערכת הפורום. 7. ועוד הרבה דברים נוספים שחלקם הלא קטן מאחורי הקלעים.... כל זה לא היה קורה בלי הצוות שליווה אותי- ירדן, ליאב, שלומי, אוהד ופרידלנד. תודה רבה לכם חברים, בלעדיכם שום דבר לא היה מתקדם כאן !!! אני חושב שזאת הפעם הראשונה שנכנס "דם חדש" להנהלת החטיבה בעצם מאז הקמתה, למעט ירדן ובאכתרי (בסיבוב שני בהנהלה) שאר הצוות הוא חדש, רענן ובעל רעיונות מעניינים וזה צעד ראשון לפתח כאן את דור העתיד של החטיבה. אני בטוח שהצוות החדש יעשה עבודה נהדרת וימשיך לקחת את החטיבה קדימה, אמרתי לירדן באופן אישי ואני אומר את זה גם כאן שלמרות סיום התפקיד אני עדיין כאן ממשיך לטוס, לפקח ולעזור איפה שרק אפשר. שבת שלום,
Chris Bell פורסם אפריל 24, 2015 דיווח פורסם אפריל 24, 2015 Thank you very much for your contribution to VATIL and our communityyou did a great job; we are doing well today because of guys like you who caregood luck where ever you go; we will always remember your contribution; and continue nurturing the seeds you’ve planed; just don’t be a stranger Almog Atar הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם אפריל 24, 2015 דיווח פורסם אפריל 24, 2015 תודה רבה אלמוג על השנה וחצי שלך ! נשמח לראותך תורם בכל המישורים השונים
david cohen פורסם אפריל 25, 2015 דיווח פורסם אפריל 25, 2015 תודה לך על תרומתך לחטיבה. מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך !!
mickey lip פורסם אפריל 26, 2015 דיווח פורסם אפריל 26, 2015 אני זוכר איך היית בכיתה ז בערך מטיס 747 לניו יורק, מאז כבר אמרתי שתגיע רחוק, הזמן חלף והספקת כבר לסיים את תפקיד מנהל החטיבה. זהו תפקיד תובעני ,מאתגר, זולל זמן , ולא ממש מתגמל, אבל מישהו צריך לעשות את זה , אשרי החטיבה שזכתה למנהל כמוך . כולי תקווה שהוא לא גמר לך את הסוללות ....זה קורה . השקפתי מהגדר על פעולותיך ונהנתי לראות את הילד שהיה מטיס לניו יורק כמו הגדולים ,צומח ומתפתח עם השנים לאדם אחראי עם כישורי ניהול . מבלי שתרצה בכך, ניהול החטיבה מוסיף לך ניסיון רב בחיים בכל הקשור לניהול גוף גדול , את זה הרווחת ביושר. בהצלחה בדרכך החדשה .