Elad Zeierman פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 בעקבות דרישה שהייתה בעבר ולכבוד סגירת 26 יתקיים אימון ביום שישי הקרוב בשעה 16:00 דגש יהיה דומה לאימון הקודם ריתוקים, הליכי VOR ל - 26 יציאות על 12 וכו' כרגע אין חירומים. בכל מקרה בקשות מיוחדות ושאלות בשרשיר כאן, שיבוצי פקחים ימסרו בהמשך.
yuval_el פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 בכותרת רשום-שלישי בהודעה עצמה- שישי... באיזה יום ? :wink:
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 הכוונה בכותרת היא לאימון טייסים מספר שלוש :twisted:
niralp פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 מצטער על השאלה, אף פעם לא עשיתי דבר כזה. מה זאת אומרת אימון טייסים? מתחברים כולם ואז מה?
אורח פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 ואז אלעד מתחיל לשגע אותך בכל מיני דברים שעוד לא עשית עד היום :twisted:
Or Netzer פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 ואז אלעד מתחיל לשגע אותך בכל מיני דברים שעוד לא עשית עד היום :twisted: ורן גם :twisted: אימון טייסים אתה עולה לאוויר (טס מאיפה שהוא באירופה לארץ ממריא מהארץ או סתם אימונים) ואלעד ורן מתעללים בך (איש איש בעמדתו) בגישות מטורפות שלא ביצעת.. (נחיתה על 08 וכדומה) כיף כדאי לך לבוא (תתאמן טוב!!!)
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 ואז אלעד מתחיל לשגע אותך בכל מיני דברים שעוד לא עשית עד היום :twisted: ורן גם :twisted: אימון טייסים אתה עולה לאוויר (טס מאיפה שהוא באירופה לארץ ממריא מהארץ או סתם אימונים) ואלעד ורן מתעללים בך (איש איש בעמדתו) בגישות מטורפות שלא ביצעת.. (נחיתה על 08 וכדומה) כיף כדאי לך לבוא (תתאמן טוב!!!) אור הפעם תבוא להתאמן !! אולי כדאי לעשות דף רישום לאימון ואת סוג הטיסה כדי שלא יהיה מצב שאנחנו מבקשים מרשה ממריאים ובאויר אומרים לנו-אין יותר טיסות נכנסות לבן גוריון. :cry: :cry:
Or Netzer פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 ואז אלעד מתחיל לשגע אותך בכל מיני דברים שעוד לא עשית עד היום :twisted: ורן גם :twisted: אימון טייסים אתה עולה לאוויר (טס מאיפה שהוא באירופה לארץ ממריא מהארץ או סתם אימונים) ואלעד ורן מתעללים בך (איש איש בעמדתו) בגישות מטורפות שלא ביצעת.. (נחיתה על 08 וכדומה) כיף כדאי לך לבוא (תתאמן טוב!!!) אור הפעם תבוא להתאמן !! אולי כדאי לעשות דף רישום לאימון ואת סוג הטיסה כדי שלא יהיה מצב שאנחנו מבקשים מרשה ממריאים ובאויר אומרים לנו-אין יותר טיסות נכנסות לבן גוריון. :cry: :cry: מצטער אבל כבר אחרי 2 התקנות רצוף הסימ פשוט לא עובד (בגלל הסרט אולי צריך דיפרג אש לדיסק או פשוט פורמט) אני ממש ישתדל להצליח להפעיל
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 אפשרי לדחות קצת את האימון לערב? כניסת שבת ב-1700, והבית כנסת עד 1830 בערך. ועוד ארוחת ערב... מגיעים אל המחשב בסביבות ה-1900 פחות או יותר. אני מדבר בשם המסורתיים אם יהיה אפשרי להזיז קצת יהיה מעולה לאלה שמבקרים בבית כנסת...
Rubee פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 הדתיים שהולכים לבית כנסת, לא מפעילים חשמל בשבתות אז גם ככה זה לא ישנה :? למרות שעדיף להקדים את זה בשבילהם
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 הדתיים שהולכים לבית כנסת, לא מפעילים חשמל בשבתותאז גם ככה זה לא ישנה :? למרות שעדיף להקדים את זה בשבילהם תתפלא! וחוץ מזה אתה מוציא את הדברים בכלל מהקשרם. אני כן הולך לבית כנסת, ואני כן מדליק חשמל, ואני מעוניין להשתתף באימון. אז זה כן ישנה, ולדעתי האחראים יקבעו אם יש צורך בדחייה או לא. פשוט כמות קצת יותר גדולה של אנשים יקחו חלק באימון, וזה יותר מאתגר לכולם.
רפאל פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 איזה אנשים! בהתחלה לא רציתי להגיב רק בגלל התגובה הזאת: "הדתיים שהולכים לבית כנסת, לא מפעילים חשמל בשבתות אז גם ככה זה לא ישנה למרות שעדיף להקדים את זה בשבילהם" אני מגיב. אני לא בא לפתוח ריב או משהו,רק פשוט לא הבנתי מזה אמור להיות ... אתם לא קשר אלינו הדתיים רוצים להקדים את זה תקדימו! אבל למה לדחוף הערה כזאת ... דתיים,חילוניים מה זה משנה אנחנו אותו דבר ! אותו עם! זה לא איזה משהו ...אני לא מוצא כבר את המילים! :evil: :evil: :evil: :evil: ערב טוב,
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 איזה אנשים!בהתחלה לא רציתי להגיב רק בגלל התגובה הזאת: "הדתיים שהולכים לבית כנסת, לא מפעילים חשמל בשבתות אז גם ככה זה לא ישנה למרות שעדיף להקדים את זה בשבילהם" אני מגיב. אני לא בא לפתוח ריב או משהו,רק פשוט לא הבנתי מזה אמור להיות ... אתם לא קשר אלינו הדתיים רוצים להקדים את זה תקדימו! אבל למה לדחוף הערה כזאת ... דתיים,חילוניים מה זה משנה אנחנו אותו דבר ! אותו עם! זה לא איזה משהו ...אני לא מוצא כבר את המילים! :evil: :evil: :evil: :evil: ערב טוב, וואי איזה היסחפות.. אתה כבר מגיע לקפריסין מרוב שנסחפת... תרגע קצת איש הוא כולה אמר שהוא מניח שאנשים דתיים יעדיפו לעשות את זה מוקדם יותר בגלל שזה יום שישי ובגלל שביום שבת הם לא מפעילים חשמל... זה הכל.. תחשוב טיפה לפני שאתה נכנס לאמוק...
niralp פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 אני מבין, זה יום התעללות הטייס...שווה לבוא, אף פעם לא הייתי בדבר כזה.
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 אני מבין, זה יום התעללות הטייס...שווה לבוא, אף פעם לא הייתי בדבר כזה. דרך נחמדה להגדיר את זה :twisted:
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 מכיוון שאני מאלה שלא מפעילים חשמל בשבת, אני אצטרף לבקשות להקדים
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2004 אוקיי בגלל התחשבות בדתיים אני אוכל להקדים את האימון לשעה 15:30 שיבוצי פקחים יפורסמו בקרוב... בגדול ההמראות יהיו -מ 12 על דינה 1 C ונחיתות בהליך VOR 26 למי שבא ממערב..מי שבא מהמזרח....תופתעו...תדריך מלא יפורסם כנראה מחר או היום בלילה.
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 אוקיי הנה התדריך שימו לב זה האימון האחרון לתקופה לא קצרה נצלו אותו!!! האימון יחל היום ב 15:30 ויימשך כשעתיים תחילה שיבוץ פקחים- תל אביב- עופר גישה- אלעד מגדל- אוהד שלו קרקע- ארז סביר עמדות נוספות נא לפנות אלי אשמח אם מישהו יוכל לקחת את שדה דוב והרצליה כל תנועה נכנסת באישור שלי תדריך טייסים- שימו לב כרגיל- מי שלא יהיו לו דפיות מלאות של בן גוריון לא יורשה לנחות !!!!! מה צפוי- יציאה מ 12 כניסה מ -26 על הליך VOR בלבד. מטוסים שיגיעו ממזרח יתבקשו גם לבצע את ההליך המלא זאת אומרת- להיכנסל ריתוק ב VOR ורק אז לצאת להליך שימו לב לכיווני הריתוק ולימדו איך להפוך את הכיוונים ביחס לכיוון הטיסה ולהתאימו לכיוון של ההליך !! מעבר לזה מטוסים ירותקו באקראי בנקודות הרגילות- כרגיל נוהל ריתוק מתחת ל -14 אלך 220 קשר לג של דקה. באילת יתורגל הליך חדירת עננים לפי שיקול של עופר או פקח המגדל שיהיה שם. בנוסף מטוסים יותקלו בהליכה סביב בחלק מהמקרים ואין אישור לבצע חירומים אימון מהנה שאלות כמובן שאפשר כאן נצלו בבקשה את האימון.
Omer k פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 שאלה, מכיוון שאני לא רוצה להכנס לאימון, בגלל שבריתוקים אני לא חזק, ובכלל בטיסות מכשירים אפשר להכנס בתור צופה לחצי שעה בשביל לראות איך עושים ריתוקים והכול?
ELY3201344684060 פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 למשתמשי PMDG עדכנתי את קובץ ה SIDSTAR לכלול את גישת VOR26 וגם DEENA1C http://www.centralgaming.net/LLBG.zip
Or Netzer פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 אם אפשר את הרצליה לקחת? בגלל הסרט לא הספקתי את הכל להתקין בפלייט ואני לא יהיה מוכן לטיסה
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 היה אירוע מהנה מאוד! ואני רוצה להודות מכאן לאלעד שיזם את האימון ולכול הפקחים . עופר אוהד שיר ארז רן ואלעד עשיתם עבודה מעולה נהנתי לטוס! והנה כמה תמונות מהעומס שהיה...לא עומס ענק כמו תמיד אבל עדיין היה מעניין