Amit Eisinger פורסם יוני 24, 2015 דיווח פורסם יוני 24, 2015 חברי החטיבה, כחלק מהכנות לפרוייקט שאני מנסה להרים להעלאת כמות התעופה הקלה ברשת,אני מזמין את כל מי שרוצה למטס קטן מחיפה לראש פינה, מחר ( יום חמישי 25/6) ב23:00 מקומי, שמטרתו היא רק להינות מאחד מהצדדים הכי יפים בארץ- התעופה הקלה.אני מזמין את כל מי שרוצה להצטרף- לפקח\ להטיס ובכל מקרה פשוט להינות.לטובת חניכי בית הספר וכל מי שקצת חושש מהטיסה, אני בשעה 22:15 מקומי מחר, אעבור על המשתתפים על הנתיב ואענה על שאלות. במידה ויש בעייה עם המועד, נזיז את זה לשבת הקרובה בערב. אז בואו בהמוניכם!!!
Chris Bell פורסם יוני 24, 2015 דיווח פורסם יוני 24, 2015 !i wanna see pics from that event (ill make it fun for you all, post single pic per post; from your night flight; max 3 pics from each user! (no edits after posting; min 5 participant let the guys vote for one month after the event closes, the most liked picture will win a free NE region of the winners choice good luck to you all Omer Lanis וגם Amit Eisinger הגיבו לזה 2
Amit Eisinger פורסם יוני 26, 2015 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2015 תודה לשחף, איתי, ורום שקד על הפיקוח המעולה. תודה לכל מי שהשתתף. מקווה שבפעם הבאה ישתתפו יותר.
Amit Eisinger פורסם יוני 26, 2015 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2015 Sorry Chris. Personally I had a technical problem which prevented me from taking pictures. This week only 4 pilots participated, I hope next week more pilots will participate. Anyway, thanks again for your generous offer. יש למישהו הצעות לשעה בה יהיה מטס דומה בשבוע הבא?
Ben Bezalel פורסם יוני 26, 2015 דיווח פורסם יוני 26, 2015 כל הכבוד על היוזמה, אכן לצערנו תעופה קלה ברשת היא לא דבר שרואים כל יום וחבל על כך.. אשתדל להצטרף לטיסות הבאות!
Chris Bell פורסם יוני 26, 2015 דיווח פורסם יוני 26, 2015 you’re welcome Amit the competition doesn’t have to be limited to one event; you could make it an overall competition that runs a whole month (anyway the offer still stands if you will maintain a regular CVFR flights (preferably at night ,it sad not many pick up this challenge; it is easier to plugin IFR instructions then to challenge your VFR navigation skills !not everyone have the skills; let alone at night Amit Eisinger הגיבו לזה 1
Omer Lanis פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 אני אשמח להשתתף בעתיד, האירוע היה על הלילה הלבן בתל אביב שאני בטוח שהרבה חברי חטיבה (וגם אני) היו שם ולא יכלו לטוס.
amir friedland פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 עמית אולי כדאי לתאם זאת בשישי בצהריים דווקא במהלך הארוע השבועי ... Almog Atar הגיבו לזה 1
Amit Eisinger פורסם יוני 27, 2015 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2015 הבעייה עם האירוע השבועי שהדגש שם הוא על כבדים והאירוע שלי הוא רק לקלים
Almog Atar פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 הבעייה עם האירוע השבועי שהדגש שם הוא על כבדים והאירוע שלי הוא רק לקלים זאת נקודה לא רלוונטית, עם שילוב באירוע השבועי אתה גם מגביר את הפיקוח בארץ וגם יוצר גיוון... אבל זאת החלטה שלך.
Amit Eisinger פורסם יוני 29, 2015 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2015 השבוע עקב חוסר באירוע שבועי האירוע יתקיים ביום חמישי ב2220. הפעם הנתיב הוא הרצליה לחיפה- אחת מהטיסות הנפוצות שמתקיימות מידי יום, נתיב פשוט ביותר מזמין את מי שרוצה לשתתף ולצלם תמונות.