Elad Zeierman פורסם יוני 26, 2015 דיווח פורסם יוני 26, 2015 תשמעו אם הייתה אופציית נמנע הייתי מצביע, אני פשוט מרגיש וזה אחרי הרבה שיחות עם צוות החטיבה ואמיר שאין לי את כל הפרמטרים : הבונוסים וההשלכות של מהלך כזה פשוט ככה , אני מקבל קיטועי מידע למה זה טוב ולמה זה לא טוב. זה מהלך חשוב אולי מהחשובים שנעשו ב 14 שנה שואטאיל קיימת, מבחינת פרמטרים בין הייתר: - השלכה ומגבלות על מחלקת הדרכה: לא רוצה שכמה סוררים שיש לנו כאן (ויש לנו) יקבלו לגיטימציה לתיירות חטיבות (מעבר לחטיבות זרות ככלי מיקוח) - חופש במינוי מנהל חטיבה ומינויים אחרים לאן זה הולך שירדן ומי שזה לא יהיה יסייימו את תפקידם - איזה רגולוציה תכפה עליינו בתחום המבצעים וזאת בהנחה שלא כל גולוציה מתאימה לישראל (לצערינו) לא פוסל את המהלך אבל מישהו צריך לפרט את כל העניין, זה אין לנו שפה משותפת עם החטיבות הערביות לא חדש ולא ישתנה מסיבות פוליטיות השאלה מה זה ישנה שנעבור.
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 לגבי מה שכתב יואל, שגם בספורט אנחנו חלק מאירופה.. תראה מה קרה.. מאז שהעבירו אותנו מ OCEANA לאירופה, לא הצלחנו לעלות למונדיאל
Noy Farhi פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 לגבי מה שכתב יואל, שגם בספורט אנחנו חלק מאירופה.. תראה מה קרה.. מאז שהעבירו אותנו מ OCEANA לאירופה, לא הצלחנו לעלות למונדיאל אבל הצלחנו להביא אוהדים. רק שאצלנו אוהדים=טייסים.
david cohen פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 קשה לי להביע דעה נחרצת בנושא וזאת משום שחסר לי ידע הדרוש לכך . על פי התגובות הנל" זו בהחלט החלטה שיש בה יתרונות וחסרונות. היתי ממליץ לשמוע את דעתו הכנה של יורם בן ארי בנושא המעבר..
Anatoly Kras פורסם יולי 4, 2015 דיווח פורסם יולי 4, 2015 מהיכרות רבת השנים שלי עם וואטסים, חושב שיש יותר יתרונות להיות חטיבה מאשר vacc, במיוחד במקום האוטנטי מבחינת נוהלים וחוקים כמו אצלנו. כמובן אם יש רצון אמיתי לשמר את זה ולא להיות 'כמו כולם' (אולי זה כן יכול להיות סוג של יתרון במקרים מסויימים, אבל גם כאן לא בטוח). ולכל אלה החושבים שעם עברה לאירופה יתחיל כאן שגשוג, אירועים כל יומיים, ומלא טייסים - אז לדעתי זה לא יקרה, כי ברובה פעילות של חטיבה ככה או אחרת תלוי בנו ויש אולי חלק מאוד קטן של 'גורמים חיצוניים' הצבעתי נגד...
Yoram Benary פורסם יולי 4, 2015 דיווח פורסם יולי 4, 2015 קשה לי להביע דעה נחרצת בנושא וזאת משום שחסר לי ידע הדרוש לכך . על פי התגובות הנל" זו בהחלט החלטה שיש בה יתרונות וחסרונות. היתי ממליץ לשמוע את דעתו הכנה של יורם בן ארי בנושא המעבר.. חברים, לצערי לא רק "חברים וידידים" קוראים בפורום הזה.....ולכן אבקש לא להביע את דעתי אלא בדיון בפגישה. הנושא מאד רגיש והמציאות עלולה (בהדגשה על "עלולה") לצערי, להשתנות עם מנהל איזור VATAME חדש ...... ואטסים בהחלט לא תתערב בנושא המעבר, ההחלטה היא כולה של ואטיל וחבריה. רק לידיעתכם, החטיבות באירופה הן די עצמאיות ועובדות עפ"י חוקה ובעיקר עם LOA, בין החטיבות (32 במספר). פקחים אורחים יכולים לפקח רק עם אישור החטיבה ולאחר אימונים והדרכה של מחלקת ההדרכה המקומית וכמובן סיום חיובי עם הסמכה. יש חטיבות (כגון אוסטריה) הרשומות בתור עמותה (עפ"י חוק) וחייבות בדוחות מס שנתיים.