עבור לתוכן
Or Bahtari

**חידוד נהלים - השגחות/הדרכות ברשת**

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם ,

לאור מספר אירועים שקרו לאחרונה מצרף לכם נוהל ביצוע השגחה/הדרכה ברשת (יש להוריד מ-DROPBOX) .

הנוהל מסביר את ההבדל שבין השגחה להדרכה ובין משגיח למדריך.

לנוהל לחצו כאן.

סופ"ש נעים !

פורסם

הדרכה זה החמצן של הפקחים פה אני חושב שאם פקח מתלמד על עמדה כלשהי בסוף המשמרת חייב להתבצע תחקיר על מנת שילמד מהטעויות שלו או אפילו בכדי לדבר על סיטואציות שהיו.

אם פקח TWR מבצע אירוע בזמן שאני "משגיח" בAPP והתערבתי כי ניתנה הוראה לא בטיחותית אני אהיה חייב לתחקר את זה איתו אחר כך על מנת שילמד וישתפר.

אני אומר את זה הכי גלוי שאפשר, אין לי מושג מתי נכתב המסמך הזה לפני שנערך ומה היה כתוב שם לפני שנערך ביולי 15 אבל צריך לחשוב טוב טוב מה אנחנו רוצים, פקחים מוסמכים והרבה או פקחים טובים? פקח גישה שלא מבדיל בין RNAV GNSS לSOSOT לVISUAL APP רגיל או פקח TWR שלא חוצה מטוסים בR כשהמטוס הנוחת בGODED זה תוצאה של פערים בהדרכה שנוצרים או עלולים להיווצר בעתיד בגלל הקומבינה הזאת.

תחשבו על זה.

פורסם

אלמוג - אתה צודק , אני חושב בדיוק כמוך בנושא הזה אבל אחרי מספר אירועים שקרו לאחרונה תחת מחלקת הדרכה שלחלקם גם היית חשוף הגעתי למסקנה

שבמצב בו אנו נמצאים כיום ההפרדה הזאת הכרחית מכיוון שקיימים פערי ידע בין פקחים , כתוצאה מכך נכנסתי לעומק ויצרתי טבלה של משגיחים ועל איזה 

עמדות הינם רשאים להשגיח ואף החמרתי וביקשתי שיוודאו רק שלא קורה אירוע חריג.

המטרה שלי כרגע היא שהחניכים ישאבו את הידע אך רק במסגרת קורס , כשאני עובר על סילבוס שלו וחומרי ההדרכה שלו לפני.

זהו פיתרון זמני עד לאיזון הרמה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...