עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

החטיבה התדרדרה מספיק- אני פורש

Recommended Posts

פורסם
יניב - אני לא מבין מה הבעיה שלך, החלטתי לעזוב, ואתה צודק בגלל VATIL1, ובגלל שיש לי כבוד לחטיבה הזאת אז בירכתי את המנהל שלה בהצלחה.

אין לי בעיה שהחלטתם לעזוב, הדלת פתוחה. רק אל תגידו דברים צינים כמו "בהצלחה קובי" כשאתם מעדיפים שיתקע לו מלפפון חמוץ בגרון. תהיו אמיתיים וישירים.

ובאמת בהצלחה קובי

פורסם
יניב - אני לא מבין מה הבעיה שלך, החלטתי לעזוב, ואתה צודק בגלל VATIL1, ובגלל שיש לי כבוד לחטיבה הזאת אז בירכתי את המנהל שלה בהצלחה.

אין לי בעיה שהחלטתם לעזוב, הדלת פתוחה. רק אל תגידו דברים צינים כמו "בהצלחה קובי" כשאתם מעדיפים שיתקע לו מלפפון חמוץ בגרון. תהיו אמיתיים וישירים.

ובאמת בהצלחה קובי

אתה זה שלא רוצה שנגיד לקובי בהצלחה, אתה זה שאמרת מלפפון חמוץ לא אני, אם יש לך בעיה בהודעה שלי אל תסתכל ואם אתה חושב שהבהצלחה לקובי סתם נאמרה פה אז אתה טועה וטועה בגדול .

אני אמיתי וישר אם יש לך בעיה אל תסתכל בהודעות שלי .

פורסם

אוקי, מיכוון שהרבה אנשים פה מאוכזנים ממני, אני פשוט לא מבין, היו שמועות בעבר שקובי יקבל VATIL1, חשבתי המון זמן ואמרתי בליבי כאשר קובי יהיה פה , אני לא אהיה פה. ועזבו למה.

אני רוצה לציין אנשים חשובים, ותאמינו לי אני מכבד אותכם ומעריך אותכם בלי שום קשר לחטיבה:

איציק, אלעד, אמיר, אילן, איתי ארנון, דורון עתיק,עופר וכמובן את כל שאר החטיבה.

תודה ענקית לאמיר ולאלעד- אני התחלתי פה מ0 אפסים, האנשים האלה עשו אותי גדול בחטיבה הזאת. אמיר אלעד- תודה רבה על הכל!!!!!!!! תאמינו לי שזה מכל הלב.

החטיבה הזאת באמת הייתה אדירה, הכרתי פה אנשים מדהימים, שזה התפתח לחברות אבל ממש חברות, שזה מתבטא בטלפונים כל יום, פגישות מרובות ומה אני יכול להגיד פשוט חממה הייתה לי פה, VATIL הייתה העדפות ראשונה שלי, ובכל זמן פנוי רק VATIL היה בראש, כשמצאתי אנשים חולים כמוני, בשתי האוזניים צעקתי להם רק VATIL, כי הבנתי איזה דבר מדהים זה, יכול להוכיח לכם את זה בן אדם ששמו: צבי רודס , איש שידע לטוס פחות או יותר אופליין אך לא אונליין, יצרנו קשר באחד המפגשים של החטיבה והחלפנו פאלפונים הוא התקשר אלי באחד הימים ואמר לי אם נוכל להיפגש על מנת שאני אסביר לו את שלבי ההתחברות ל VATSIM, ממפגש של פעם אחד זה הפך לעשרות מפגשים היום הוא כבר טייס דיי טוב, לאט לאט מתקדם.

מה שאני מנסה לומר פה, זה שאני מאוד אהבתי את החטיבה ועזרתי פה להמון אנשים

חבל מאוד שההנהלה גיבשה דעה שגוייה, אך לכו תדעו , אולי הם צודקים.

בגדול, אני מקווה לשמור קשר עם המון אנשים פה.

בפאלפון שלי הוא : 0508884988

MSN : Shzif@hotmail.co.il

מבחינתי VATIL- זה כבר היסטוריה.

פורסם
לוקחים אנשים לסיור באלעל ומחליטים שמי שחבר שלהם יהיה אחראי על כל הסיור שהם בכלל לא קשורים לארגון נותנים לכל החברה להכנס 2 דקות לקוקפיט אחרי שהם נשארים שם חצי שעה ומייבשים אחרים באוטובוס פשוט גועל נפש עצוב מאוד לאן שהחטיבה הזאת הגיעה פשוט גועל נפש

אנ דיי מסכים איתך וגם אותי זה עיצבן!

פורסם

אין בעיה

אני חושב שכל קבוצת הגילאים הזאת של 10 -14 פשוט לא צריכים להיות פה מלבד כמה חברה ערן אלמוג ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם אבל הם קיימים.

לדעתי ההחלטה של להפוך את קובי ל (VATIAL1 (VATSIM ISRAEL AIRLINES

היא שגויה ולא שוויונית ויש פה פשוט מאפיה של אנשים שמנצלים את הכוח שלהם וזה עצוב

ומה לעשות אני לא מוכן שיסננו לי את המשפט הזה,

אנשים מארגנים סיור באלעל אחרים לוקחים פיקוד אומרים שאין זמן להיות בקוקפיט כל אחד נכנס לחצי דקה ואז הם נשארים חצי שעה ומעברים דחקות בזמן שכל השאר מתייבשים באוטובוס.

אני תומך בפורשים

פורסם
אוקי, מיכוון שהרבה אנשים פה מאוכזנים ממני, אני פשוט לא מבין, היו שמועות בעבר שקובי יקבל VATIL1, חשבתי המון זמן ואמרתי בליבי כאשר קובי יהיה פה , אני לא אהיה פה. ועזבו למה.

אני רוצה לציין אנשים חשובים, ותאמינו לי אני מכבד אותכם ומעריך אותכם בלי שום קשר לחטיבה:

איציק, אלעד, אמיר, אילן, איתי ארנון, דורון עתיק,עופר וכמובן את כל שאר החטיבה.

תודה ענקית לאמיר ולאלעד- אני התחלתי פה מ0 אפסים, האנשים האלה עשו אותי גדול בחטיבה הזאת. אמיר אלעד- תודה רבה על הכל!!!!!!!! תאמינו לי שזה מכל הלב.

החטיבה הזאת באמת הייתה אדירה, הכרתי פה אנשים מדהימים, שזה התפתח לחברות אבל ממש חברות, שזה מתבטא בטלפונים כל יום, פגישות מרובות ומה אני יכול להגיד פשוט חממה הייתה לי פה, VATIL הייתה העדפות ראשונה שלי, ובכל זמן פנוי רק VATIL היה בראש, כשמצאתי אנשים חולים כמוני, בשתי האוזניים צעקתי להם רק VATIL, כי הבנתי איזה דבר מדהים זה, יכול להוכיח לכם את זה בן אדם ששמו: צבי רודס , איש שידע לטוס פחות או יותר אופליין אך לא אונליין, יצרנו קשר באחד המפגשים של החטיבה והחלפנו פאלפונים הוא התקשר אלי באחד הימים ואמר לי אם נוכל להיפגש על מנת שאני אסביר לו את שלבי ההתחברות ל VATSIM, ממפגש של פעם אחד זה הפך לעשרות מפגשים היום הוא כבר טייס דיי טוב, לאט לאט מתקדם.

מה שאני מנסה לומר פה, זה שאני מאוד אהבתי את החטיבה ועזרתי פה להמון אנשים

חבל מאוד שההנהלה גיבשה דעה שגוייה, אך לכו תדעו , אולי הם צודקים.

בגדול, אני מקווה לשמור קשר עם המון אנשים פה.

בפאלפון שלי הוא : 0508884988

MSN : Shzif@hotmail.co.il

מבחינתי VATIL- זה כבר היסטוריה.

תשמע אורן אני מסכים איתך.

אני עוד בתקופת IVAO שהייתי בן 11 וחצי התחלתי מאפס !!!!! בזכות אנשים בחטיבה הזאת אותם אנשים שאתה ציינת אורן גדלתי והתפתחתי וגם בשבילי VATIL הייתה חממה .

כל רגע פנוי VATIL VATIL VATIL ויש פה אנשים שידעו מה הרצון שלי לתרום לקהילה הזאת.

הכרתי פה אנשים שלאט לאט נהיו חברים הכי טובים שלי שפתאום זה לא בוא נטוס לפה ולשם, אלה זה היום אני בא אליך נעשה טיסה מפגשים ועניינים כאלה ואני מאוד מאוכזב ממה שקרה פה.

אני דימיינתי לעצמי בראש מצבים כאלה אבל בחיים לא חשבתי שזה באמת יקרה, וחבל שזה קרה.

פורסם

תגידו, אתם מודעים לכך שזה בשורה התחתונה בסה"כ תחביב נכון ?

אתם מציגים את זה פה כאילו יש איזה מלחמת עולם בין שתי חברות התעופה.

שתי ה-VAים פועלים רבות ומשקיעים זמן וכסף על מנת שכולנו נוכל להנות מהתחביב הזה, אפשר לראות את זה בכך שלא IAL ולא ELAL-VA מגבילות את האירועים שלה לטייסי ה-VA בלבד.

מאז שאני פה, עוד לפני שהיה את הפורום הזה בכלל, ידעתי שכל החלטה של צוות VATIL היא נכונה והיא רק לטובתנו, אם צוות VATIL חושב שקובי הוא הבן האדם המתאים ביותר לתפקיד VATIL1 אני עומד מאחורי ההחלטה הזאת, אף על פי שאני רשום ב-ELAL-VA, וחבל מאוד שאתם, חברי ELAL-VA(מיוחס רק לחבר'ה הרלוונטים, אני לא מכליל) החלטתם "לשחוט" את קובי במקום לתת לו צ'אנס, לכו תדעו איפה אנחנו נעמוד בזירה הבינלאומית שאתם מדברים עליה בעוד שנה...

פורסם

עלוב מאד כל העניין הזה, שלדעתי גם אורגן מראש.

לכל הפורשים יש חתימה של אלעל בפורום.

קובי בכלל רצה לפרוש מIAL ואני אמרתי לא שלא צריך. מה הוא יהיה לא נייטרלי? הוא ישפוט לטובתם בתחרויות? מה הבלבול מוח הזה?

אנשים שלא נמצאים פה חודש ולא יודעים מי זה קובי כבר שולחים לי הודעות שהמינוי לא מוצא חן בעיניהם. ילדים מתלוננים שיש יותר מדי ילדים בפורום. תתביישו לכם! כל השרשור הזה הוא רק מלחמה של אלעל. לא פלא שאני אישית לא מתקרב לחברות וירטואליות - תראו איזה גועל צף על פני הקרקע אם חלילה מישהו מחברה אחרת מקבל משהו.

המינוי של VATIL1 הוא לא דמוקרטי, הוא החלטה בלעדית שלי. רובכם, ה"פורשים" בעיקר, הוכחתם מילא שהדעה שלכם לא רצינית ולא בוגרת. אתם מצפים שאני אעשה הצבעה? שתוכלו להצביע לחברים?

שאלה קטנה: מי ממכם תרם לחטיבה עשירית ממה שקובי תרם? מה אכפת לכם שהוא ראש החטיבה? מה זהפוגע בכם אישית? סתם בוכים.

ככל שזה תלוי בי לא יהיה מעבר לחטיבות אחרות - אתם לא תנצלו את VATSIM בשביל האינטרסים הילדותיים שלכם. תפסיקו להיות עלובי נפש כאלה, עוד לפני שקובי נכנס אפילו לתפקיד. לא נתתם לו יום אחד ואתם מצפים שאני אקח אותכם ברצינות? תתביישו לכם. אני ממש מצטער על כל הזמן היקר שהשקעתי בחטיבה הזו. ציפיתי להרבה יותר.

פורסם
אין בעיה

אני חושב שכל קבוצת הגילאים הזאת של 10 -14 פשוט לא צריכים להיות פה מלבד כמה חברה ערן אלמוג ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם אבל הם קיימים.

לדעתי ההחלטה של להפוך את קובי ל (VATIAL1 (VATSIM ISRAEL AIRLINES

היא שגויה ולא שוויונית ויש פה פשוט מאפיה של אנשים שמנצלים את הכוח שלהם וזה עצוב

ומה לעשות אני לא מוכן שיסננו לי את המשפט הזה,

אנשים מארגנים סיור באלעל אחרים לוקחים פיקוד אומרים שאין זמן להיות בקוקפיט כל אחד נכנס לחצי דקה ואז הם נשארים חצי שעה ומעברים דחקות בזמן שכל השאר מתייבשים באוטובוס.

אני תומך בפורשים

תורידו את האף דחוף

פורסם

קובי בכלל רצה לפרוש מIAL ואני אמרתי לא שלא צריך. מה הוא יהיה לא נייטרלי? הוא ישפוט לטובתם בתחרויות? מה הבלבול מוח הזה?

אנשים שלא נמצאים פה חודש ולא יודעים מי זה קובי כבר שולחים לי הודעות שהמינוי לא מוצא חן בעיניהם. ילדים מתלוננים שיש יותר מדי ילדים בפורום. תתביישו לכם! כל השרשור הזה הוא רק מלחמה של אלעל. לא פלא שאני אישית לא מתקרב לחברות וירטואליות - תראו איזה גועל צף על פני הקרקע אם חלילה מישהו מחברה אחרת מקבל משהו.

המינוי של VATIL1 הוא לא דמוקרטי, הוא החלטה בלעדית שלי. רובכם, ה"פורשים" בעיקר, הוכחתם מילא שהדעה שלכם לא רצינית ולא בוגרת. אתם מצפים שאני אעשה הצבעה? שתוכלו להצביע לחברים?

שאלה קטנה: מי ממכם תרם לחטיבה עשירית ממה שקובי תרם? מה אכפת לכם שהוא ראש החטיבה? מה זהפוגע בכם אישית? סתם בוכים.

ככל שזה תלוי בי לא יהיה מעבר לחטיבות אחרות - אתם לא תנצלו את VATSIM בשביל האינטרסים הילדותיים שלכם. תפסיקו להיות עלובי נפש כאלה, עוד לפני שקובי נכנס אפילו לתפקיד. לא נתתם לו יום אחד ואתם מצפים שאני אקח אותכם ברצינות? תתביישו לכם. אני ממש מצטער על כל הזמן היקר שהשקעתי בחטיבה הזו. ציפיתי להרבה יותר.

אתה יכול לחשוב מהיום עד מחר שזה בגלל אל על . אל על VA לא קשורה לעניין וזה שלכל הפורשים והמורדים יש חתימות של אל על זה לא באשמתי או באשמת אל על.

אל על כבודה נותר במקומה ואין לך שום זכות לערב את אל על בקטע הזה .

פורסם

אתה יכול לחשוב מהיום עד מחר שזה בגלל אל על . אל על VA לא קשורה לעניין וזה שלכל הפורשים והמורדים יש חתימות של אל על זה לא באשמתי או באשמת אל על.

אל על כבודה נותר במקומה ואין לך שום זכות לערב את אל על בקטע הזה .

אם תרצה או לא היא מעורבת בענין הזה. עובדה שהתגובות של דן הם כאלה והכותרת שלך במסנג'ר בהתאם

אתה גם יכול לחשוב מהיום עד מחר התגובה שלי במסנג'ר לא קשורה לאל על ואם אתה רוצה לדעת למה אז תפנה אלי במסנג'ר ותבין מה הולך פה .

פורסם

איך בדיוק ההודעות שלי קשורות לאלעל?

אני מדבר על הסיור בחברה האמיתית לא על הוירטואלית

ואילן באמת הכתיב שלך לא במקום להגיד שאני מדבר על ילדים אחרים בזמן שאני בסך הכל ילד

אני לא יודע כמה אתה נכנס לדיונים של הילדים האלה אבל תמונות של טיסה ללונדון בגובה 4000 רגל בזמן שהוא מתרסק על חופי אנגליה בזמן שהוא נמצא ברודוס זה לא לעניין וזה מוריד את הרמה של הפורום והם רבים כאן כל היום אחד עם השני מתווכחים ומראים דברים שלא מעניינים אף אחד. אני אישית לא רוצה להמשיך להיות בחטיבה שבה המנהל שלה וחברים שלו עושים צחוק מאנשים אחרים ופחות מהסיבה שהוא חלק מישראל איירלינס

וקובי אני לא בא להעליב אותך (למרות שכך זה נשמע) אני פשוט לא חושב שמגיע לך להיות בתפקיד כזה בכל מקרה מכל הלב בהצלחה לך

כנראה שההחלטה שלהם נכונה אני בכל מקרה לא מוכן לקחת חלק בזה

פורסם

הקטע המצחיק שהחברה של אלעל טוענים שיש כאן גנון רציני

ובינתים מי פה שמתנהג כמו ילדים קטנים זה הם

אז קובי דויד נבחר לורטיל1 מה קרה סוף העולם?

זה סך הכל תחביב הוא לא יבוא ויתנקם בכם כי אתם לא נמצאים בחברה שלו

עם יש כאן ילדים קטנים זה אך ורק אתם ולא אף אחד אחר

פורסם
איך בדיוק ההודעות שלי קשורות לאלעל?

אני מדבר על הסיור בחברה האמיתית לא על הוירטואלית

ואילן באמת הכתיב שלך לא במקום להגיד שאני מדבר על ילדים אחרים בזמן שאני בסך הכל ילד

אני לא יודע כמה אתה נכנס לדיונים של הילדים האלה אבל תמונות של טיסה ללונדון בגובה 4000 רגל בזמן שהוא מתרסק על חופי אנגליה בזמן שהוא נמצא ברודוס זה לא לעניין וזה מוריד את הרמה של הפורום והם רבים כאן כל היום אחד עם השני מתווכחים ומראים דברים שלא מעניינים אף אחד. אני אישית לא רוצה להמשיך להיות בחטיבה שבה המנהל שלה וחברים שלו עושים צחוק מאנשים אחרים ופחות מהסיבה שהוא חלק מישראל איירלינס

וקובי אני לא בא להעליב אותך (למרות שכך זה נשמע) אני פשוט לא חושב שמגיע לך להיות בתפקיד כזה בכל מקרה מכל הלב בהצלחה לך

כנראה שההחלטה שלהם נכונה אני בכל מקרה לא מוכן לקחת חלק בזה

אני גם לא בא להעליב את קובי שיהיה בהצלחה כבר אמרתי יותר מפעם אחת.

אבל מה שקרה בזמן האחרון לזה לא ציפיתי.

ובאמת היה מאוד מעליב שאני איך שנכנסתי לקוקפיט הוציאו אותי ויבשו אותי עוד 45 דקות באוטובוס בזמן שהם מתנחלים שם . זה היה מאוד פוגע אבל לא ניכנס לזה.

החטיבה הידרדרה מאוד .

שיהיה לכולם בהצלחה ובמיוחד לקובי בתפקידו החדש.

פורסם

קובי היה באיזשהו תפקיד כשהיה העניין הזה עם הקוקפיט (שאני בכלל לא שמעתי עליו)? ןמה הקשר בכלל לסיפור האידיוטי הזה?

תפסיקו לחפש תירוצים. כל התלונות שלכם נובעות מזה שקובי בא מIAL.

פורסם
קובי היה באיזשהו תפקיד כשהיה העניין הזה עם הקוקפיט (שאני בכלל לא שמעתי עליו)? ןמה הקשר בכלל לסיפור האידיוטי הזה?

תפסיקו לחפש תירוצים. כל התלונות שלכם נובעות מזה שקובי בא מIAL.

אמרתי כבר שאתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ואני לא יכול להגיד לך מה לחשוב :? .

עזוב את הסיור באל על .

אני כבר אמרתי פה מה הסיבות לפרישתי וזה גם אותם סיבות לפרישת האחרים (זה בשביל שלא תגידו תירוצים וכל אחד מחפש על מה לפרוש).

החטיבה הידרדרה הרמה נפלה וזהו .

פורסם

אני אומנם חבר קהילה חדש יחסית, אך עדיין ברצוני להביע את תמיכתי ברן ואילן.

היה די צפוי הקשר של מניע המינוי VATIL1 לפרישה של מספר החברים כאמור..

פשוט ילדותי ומכאן (לדעתי לפחות) מוצגת הגישה של אי רצון אמיתי בטובת הקהילה, אלא באינטרסים אישיים (כמובן לא באופן גורף).

אני כמו אילן חושב שמקרים כאלה שאובייקטיות היא די מעורפלת, יש לבחור באופן אישי את המחליף המתאים לתפקיד. ובעיקר במקרים כאלה שמספר החברים באים מארגון פורמלי כלשהו (במקרה הזה - אלעל הוירטואלית).

אילן,

האמת שממש קשה לי לראות אותך אומר שאתה אישית מצטער על ההשקעה הקהילה הנהדרת הזאת. אחרי הכל, מספר הפורשים/תומכים כלשהם בקושי מגיעים ל10% שהשאר אני מניח (כמוני) פשוט מעריכים עד לחוסר מילים בכל פעם שהם נכנסים לאתר, על ההשקעה האדירה ובעיקר על הכבוד הבינלאומי שיש לה. אני מקווה גם ש"הדור" היותר צעיר בתחומי גילאים 12-15 שסביר להניח ינהל את הקהילה בעתיד הרחוק יחסית, יעריך את כל מה שעשית לקהילה וימשיך הלאה לימים טובים יותר.

בכל מקרה אני רוצה לאחל לקובי הצלחה רבה בתפקידו החדש, וגם להציע את נעילת הדיון הזה והרגעת הרוחות.

פורסם

אגב בעניין הקוקפיט המצו'קמק אם לא שמתם לב זה הייתי אני שהטיס אתכם לאוטובוס וגם ישבתי לקובי על הראש שיזרים אותכם מהר לאוטובוס (וככה הוא עשה) כדי שתספיקו לביקור שהכנתי לכם במרכז תיאום ששם דיברו איתכם להזכירכם על משהו קצת שונה ממסלול הסמכה של דיילת וחגורות הצלה שלפי דעתי היה הקטע ניותר מעניין בסיור.

בכל מקרה אנשים מורדים או לא מורדים (תעשו סדרת טלוויזיה) זאת לא כנסת קבלו את הבחירה תנו צ'אנס אתם יודעים הרי שההחלטה לא תשתנה אז למה לבזבז אנרגיות סתם.

בהצלחה קובי, אילן, ירדן, אלמוג, ואורן

ושבוע טוב

פורסם

אני מגיב אחרי הרבה זמן שלא הגבתי מחוסר זמן..

זה כמו גן ילדים כמו ילדים קטנים

לא טוב להם עוזבים את זה

קחו דוגמא הנה מינו את קובי

אני מבין שאנשים לא מרוצים מזה

אז למה לעזוב למה להרוס את מה שכבר קיים?

אפשר לדון בזה

לנסות לשנות עם זה לא מתאים לכולם

אני לא יעזוב את החטיבה בגלל שטות כזאת.

חבל שככה זה נגמר מבחינתכם :?

אני בכל זאת ממשיך להיות חבר בחטיבה :!:

פורסם

לא חשבתי שזה אי פעם יקרה, אבל האשכול הזה הולך להיות ארוך יותר משל עופר !!!

יותר ארוך מההודעה של עופר על האימוץ גישה מקצועית כגישה לתעופה...

בכל מקרה,

לפי דעתי יש כאן לפורשים בעיות אישיות עם קובי.

מה שלא בסדר זה שזה לא מעניין אף אחד בחטיבה. קובי הוא עכשיו VATIL1 כי הוא מתאים לתפקיד בתחום של המקצועיות בעניין.

זה שיש כאן כמה אנשים שיש להם עבר אישי לא כל כך טוב עם קובי ועכשיו עפים מכאן רק בגלל זה זו בעיה שלהם ואני מאחל להם בהצלחה בכל מקום שיגיעו אליו בעתיד.

בכל מקרה לא רציתי להיות חלק מהעניין הזה, אבל פשוט לא יכולתי להתאפק !

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ושיפסיק לזבל את המוח.

יש כאן כמה אנשים שאמרו שהם פורשים ושעדיין מגיבים על העניין באשכול הזה.

אז הבנו. הבנו שאתם ככה וככה וזה למה שזה וזה.

ואני מבקש מכולם להפסיק לקשר את המינוי של קובי לדברים אחרים שסובבים אותו שבכלל לא

קשורים !

נראה לי שמצינו כבר את הפרשה הזאת ושצריך לסגור אותה.

יום טוב ובהצלחה לכולם בהמשך הדרך.

פורסם

טוב דרושה כאן איזושהי הבהרה. הקצף שלי לא יצא על אלעל עצמה, אלא על האנשים הספציפיים שלה (והרי לא כולם קפצו) שעושים את השטות הזו רק בגלל שקובי בא מהחברה "המתחרה" + אורן בעיקר שבא על רקע אישי וחשבתי שהתבגר קצת בינתיים.

הזעקות שקובי לא יהיה נייטרלי לפני שהוא בכלל נכנס לתפקיד הם מגוחכות בעיני. מה הוא יעשה? יתן תקציב שונה לכל חברה? וחוץ מזה אם משהו שהוא עשה לא ימצא חן בעיניכם אז תגידו לי.

אגב, נזכיר שהמגע בין VATIL1 לחברות הוירטואליות הוא מצומצם מאד (כמה פעמים כבר מישהו ממכם דיבר איתי על נושא החברות?).

לפי מה שאתם אומרים כל מי שהיה בצוות של VA פסול לתפקיד בחטיבה. לזה אני קורא אדיוטיזם, לא לחברות הוירטואליות עצמן.

פורסם

טוב עכשיו אני רוצה להגיב משהו שבחיים לא חשבתי שאני אומר בפורום הזה, אבל הנה זה:

נו מה נהיה פה? פורום תעופה קלה?!

כל אחד יעשה מה שבא לו וזהו. אתם עברתם מהודעת פרישה, לוויכוח על למה פורשים לוויכוח על "האם זה קשור לאלעל וירטואל"! נו די כבר!

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...