Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 אילן - מילה במילה. אני אכן פרשתי על רקע אישי - ואני שלם עם עצמי. בקרוב יתפרסם מכתב הפרישה שלי- שמסכם את כל תקופתי ב VATSIM.
Almog Atar פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 טוב דרושה כאן איזושהי הבהרה. הקצף שלי לא יצא על אלעל עצמה, אלא על האנשים הספציפיים שלה (והרי לא כולם קפצו) שעושים את השטות הזו רק בגלל שקובי בא מהחברה "המתחרה" + אורן בעיקר שבא על רקע אישי וחשבתי שהתבגר קצת בינתיים.הזעקות שקובי לא יהיה נייטרלי לפני שהוא בכלל נכנס לתפקיד הם מגוחכות בעיני. מה הוא יעשה? יתן תקציב שונה לכל חברה? וחוץ מזה אם משהו שהוא עשה לא ימצא חן בעיניכם אז תגידו לי. אגב, נזכיר שהמגע בין VATIL1 לחברות הוירטואליות הוא מצומצם מאד (כמה פעמים כבר מישהו ממכם דיבר איתי על נושא החברות?). לפי מה שאתם אומרים כל מי שהיה בצוות של VA פסול לתפקיד בחטיבה. לזה אני קורא אדיוטיזם, לא לחברות הוירטואליות עצמן. אני לא פתחתי מריבה פה אני רשמתי את ההודעה שלי וזהו. אתם פתחתם מריבה לא אני, ואתה רומז פה כאילו אני סתם מזיק בגלל התגובות שקיבלתי אחרי הודעת הפרישה . אתם יכולים לריב פה עד מחר אני אמרתי את שלי נקודה .
Nevo Dar-Perl פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 אילן - מילה במילה.אני אכן פרשתי על רקע אישי - ואני שלם עם עצמי. בקרוב יתפרסם מכתב הפרישה שלי- שמסכם את כל תקופתי ב VATSIM. קודם כל למה VATSIM ? אתה פורש מVATIL או מVATSIM ? והדבר שני הוא- שאני שוב אומר בצירוף להודעה הקודמת שלי זה: למה נראה לך שלמישהו איכפת ? בסדר הבנו שאתה פורש, מי צריך מכתב רשמי ? אם כל אחד שפורש ישים מכתב פרישה רשמי זה יעשה פה כאב ראש ! שוב לקדם את האשכול לעקיפת האשכול של עופר ? שוב לטחון את המוח ולשים דברים שלא מעניינים ? אם כבר, אז ההצעה שלי לכל הפורשים היא: תעשו מכתב אחד משותף שמסביר את המניעים. למרות שאני גם נגד זה אבל שיהיה.
Almog Atar פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 נבו אתה חושב שאנחנו עושים בכוונה בשביל לעבור את מספר התגובות בנושא של עופר או מה ?
Nevo Dar-Perl פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 נבו אתה חושב שאנחנו עושים בכוונה בשביל לעבור את מספר התגובות בנושא של עופר או מה ? לא, ממש לא. אני רק מראה לכם כמה שהאשכול הזה ארוך. למה הוא ארוך ? כי הוא מלא בזיבולי שכל של כל אחד פה. מה שאתם לא רואים זה שאתם אמרתם שאתם פורשים ולמרות זאת אתם עדיין דבוקים בנושא ומראים לנו כמה שאתם מושכים תשומת לב. הבנו שאתם פורשים... כל טוב לכם ובהצלחה. אבל לא. אתם עכשיו רוצים לשים פה מכתבים אודות פרישתכם. אתם לא שמים לב אבל על אותו נושא אתם נתקעים ולא עוזבים. אני מתפלא שלא סגרו את האשכול הזה עדיין. כי על מה הוא מדבר ? הוא מדבר על אותו נושא רק בהקשרים שונים ובדברים אחרים שסובבים אותו. מפרישה גלשתם לחברות ווירטואליות לסיור באל-על שהיה בחופש הגדול ולעוד כמה נושאים. יאללה כבר ! תעברו הלאה !
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 לדעתי העניין כבר לא לפורום- יש לבצע את העימות בפרטי, או אולי בפגישה אם זה מאוד רציני. אולי בכל זאת נוכל להגיע להסדר, שבו כל הצדדים יהיו מרוצים. עד כמה שאני הכרתי את החטיבה- כל אחד ואחד כאן הוא בנאדם נפלא, שבאמת אוהב לתרום ולתת מעצמו. עדיין לא נתקלתי באנשים שמחפשים את ההיפך, לכן אני חושב שאפשר להציל את העניין, ובאמת חבל על המריבות פה. כולכם אנשים נפלאים, אני מקווה שאולי באמת עד מוצאי שבת הרוחות יירגעו והמצב ישוב פחות או יותר לקדמותו. שבוע טוב לכולם. עריכה: נ.ב: עשו טובה וכנסו לכאן, מיועד לכולם :wink: http://www.lovepage.coo.co.il/
ron פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מה שיש לי להגיב בשלב זה: חבל. משני הצדדים. שבוע טוב.
moti פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 הענייין כבר יצא מכל פרופורציה. כל הדעות וכל הסיבות הוכנסו כבר לתירוצי הפרישה- מכתב פרישה לא יעזור כי רק יעורר עוד תגובות ו"יוריד עוד את הרמה בפורום"- כמו שאמרתם- ובזה אני לא יכול לחלוק עליכם, לפעמים הרמה פה נמוכה אבל אין מה לעשות, כולנו בני אדם ובני אדם טועים ועושים שטויות לפעמים- כמו הפרישה שלכם שלדעתי מיותרת ופוגעת באנשים שמחזיקים את הפורום והחטיבה הזאת כבר שנים במסירות ומתוך רצון טוב. גם אם יש לכם משהו נגד קובי, לא משנה עד כמה חמור, לא הייתם צריכים לפצות על זה פה בפורום. אני לא חבר באף חברה וירטואלית מהסיבה שאילן ציין, ומההכרות שלי עם קובי במפגשים בהחלט מגיע לו הניהול, שיהיה לך בהצלחה קובי! עוד דבר, למי שכתב שקובי בסיור בקוקפיט באלעל נשאר יותר והריץ שם דאחקות אחרי שכולם ירדו מהאוטובוס- פשוט משקר!!! אני נכנסתי אחרון לקוקפיט וקובי ירד שנייה אחרי, הוא לא נשאר שם ולא בטיח.
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 העניין הזה שטותי יצא מכל פרופורציה כמו שמוטי אמר מה זה משנה אם VATIL1 זה קובי מVA1 או מישהו מהשניה או בכלל מישהו מהרחוב שאתם לא מכירים כל עוד הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך ולא יעשה דברים שיפגעו בחברה שהוא לא משתיך אליה... הקיצר יש פה יותר מדי נעלבים ויותר מדי מניעים אישים והכי הרבה יותר מדי ומצטער על הבוטות והמילים הקשות "תפיסת גובה!" תרגעו כי הדיון הזה מראה כמה הגן ילדים גדול...
Yoav פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 חברה, כמו שאילן כתב, קובי היה מוכן לפרוש מIAL, אז אם זו הנקודה שלכם אז אני מעריך שלטובת הפורום ולטובתכם הוא יפרוש אם צריך. נכון קובי? אז אל תעשו מיזה עיניין. אני גם בטוח שדיברתם על הילדים שמורידים את הרמה גם דיברתם עלי. אני משוכנע שכשחלקכם התחלתם אז גם כן לא הייתם הרבה יותר טובים! אז מה? לא כל אחד מושלם, נכון? לדעתי הדיון הזה זה מה שמוריד רמה, לא הילדים, תחשבו על זה. שיהיה לכם שבוע טוב ובהצלחה בהמשך החיים!
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 יפה אמר מוטי. אין דבר כזה לפרוש - זה תחביב. לא תקבלו פיצויי פיטורין, ולא מעניין את כולם כל המכתבי נימוקים האלה. אני אסכם שוב: זכותו של כל אחד ממכם לחשוב שקובי לא יצליח. לאף ממכם אין זכות להחליט מראש שהוא לא יצליח לפני שנתתם לו חמש דקות לעבוד. מכאן המסקנה שלי שהכל קצת מבוים והכל בא על רקע אישי. הלוואי שיכולתי למנות מישהו בקונצנזוס, אבל אין קונצנזוס על אף אחד פה. זו ההחלטה שלי, וחוסר הכבוד שלכם אליה הוא חוסר כבוד שלכם אלי. אני באמת מצפה ליותר בגרות וקצת יותר תמיכה בחטיבה. אתם פוגעים קשות בחטיבה שבנינו רק בגלל סכסוך אישי. אתם מוזמנים לשנוא את קובי ולהשאר בחטיבה, או לאהוב את קובי ולהשאר. תפעילו את הראש קצת, תראו כמה כל הנושא הזה מטופש. נעלתי...