עבור לתוכן
Israel Rotaru

** ערב העשרה ברת"א - 4/2 **

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

בהמשך לפעילויות ההעשרתיות שאנו מעבירים, ברצוני להזמינכם להרצאה מפי מר ליבי בהט – מנהל בכיר בתחום התשתיות האוויריות ברת"א.

והפעם, נושאי ההרצאה:

1. קצת על רת"א.

2. תשתיות אוויריות.

3. תהליכי ILS ו – RNAV GNSS.

4. Airspace Design.

5. PBN – Performance Based Navigation.

ההרצאה תתקיים ביום חמישי ה- 4/2/2016 בין השעות 16:30-18:30 במשרדי רת"א (רשות התעופה האזרחית).

יש לציין שההרצאה פתוחה לכלל חברי הקהילה הוירטואלית בישראל ללא תלות בשיוך ארגוני כלשהו.

שימו לב! ההרצאה מוגבלת ל – 40 איש (מפאת גודל חדר ההרצאה) לכן אבקשכם להירשם בהקדם האפשרי ולהבטיח את השתתפותכם בהרצאה.

לכניסה למערכת לרישום לערב ההעשרה לחץ כאן

כתובת ומפת הגעה:

בניין "בית גולן", רח' גולן פינת רח' הנגב, קריית שדה התעופה (איירפורט סיטי).

Rata.png

Mapa-Airport-City-2.jpg

Mapa-Airport-City-1.png

פורסם

כל הכבוד על היוזמה!

האם ישנה אפשרות להזיז לשעות הערב היותר מאוחרות 19:00 וצפונה?

אהלן בקשי,

מבין את דבריך אך יחד עם זאת, השעה של ערב ההעשרה נקבעה כאילוץ ובהתאמה לשעות שבהן המרצה יכול להעביר את ההרצאה. ניסיתי לדחות את ההרצאה לשעות מאוחרות יותר אך יש לזכור, שבשונה מערב ההעשרה הקודם שהעביר אלון פרג מחוץ לשעות העבודתו וכהרצאה פרטית, הרצאה זו נערכת במשרדי רת״א ובשעות העבודה של המרצה ולכן השעות אינן כל כך גמישות. מודע לכך שהשעות פחות נוחות להרבה מהחברים כאן אך אשמח שיגיעו כמה שיותר משתתפים.

פורסם

כל הכבוד על הארגון ועל ההכרזה כפתוח לעולם הסימולטורים כולו, אני מברך בחוזקה!

גם אני אדע לגבי התאריך הזה רק כשנתקרב אליו קצת יותר, ואם כן רק אקווה שישאר מקום. 

פורסם

אני אשמח לבוא אבל זה על גבול השעות שאני חוזר הביתה ויש פקקים יש מישהו שמגיע שעובר דרך פתח תקווה ואולי יכול לאסוף אותי וחזור אסתדר לבד כך שאגיע מהר ללא עיכובים ? תודה מראש לעונה ...

פורסם

כל הכבוד לצוות החטיבה על היוזמה אך לצערי הרב לא אוכל להשתתף,אשמח מאוד להמשך הרצאות במסגרת ה TS ,אני מציע לצוות החטיבה להקצות פינה באתר החטיבה להקלטות בכל מיני נושאים שבוצעו בעבר ע"י החברים במערכת ה TS,דבר כזה יהיה לעזר רב לחברים החדשים בחטיבה.  

פורסם

אשמח להבין מתי מקבלים את אישור השתתפות שנכתב שמקבלים במייל? (נרשמתי כבר לפני חמישה ימים)

ישראל שלחתי גם לך הודעה פרטית, אני עובד לא מעט ועל כן מתכנן דברים מראש ואשמח לדעת כמובן אם יש עדיין מקום.

תודה, אייל.

פורסם

אשמח להבין מתי מקבלים את אישור השתתפות שנכתב שמקבלים במייל? (נרשמתי כבר לפני חמישה ימים)

ישראל שלחתי גם לך הודעה פרטית, אני עובד לא מעט ועל כן מתכנן דברים מראש ואשמח לדעת כמובן אם יש עדיין מקום.

תודה, אייל.

היי אייל, עקב שגיאה שלי בהכנת המערכת, לא יצאו כל הודעות האישור. עם זאת, וידאתי כי אתה רשום.

פורסם

בוקר טוב,

מזכיר לכם להרשם בהקדם, נותרו מקומות אחרונים. ההרשמה תסתיים ביום רביעי ה - 4/2 בשעה 20:00 ולאחר מכן תפורסם הרשימה הסופית של המשתתפים בהרצאה.

אנא הזדרזו להרשם!

שבוע מוצלח :)

פורסם

חיינן - מוודא גם , אני רשום ? (שוב מזכיר אם מישהו עובר בכביש 40 כיוון שעריה דרומה אני אשמח לטרמפ הלוך בבקשה יהיה נהדר)

אתה רשום.

פורסם

ערב טוב לכולם,

ההרשמה להרצאה שתערך מחר ברת"א נסגרה באופן פורמלי, אך מכיוון שנרשמו רק 12 אנשים, ההרשמה עדיין תישאר פתוחה ונשמח לראות עוד חברים מצטרפים. יש לציין שההרצאה עדיין מוגבלת ל - 40 משתתפים.

להלן רשימת המשתתפים שנרשמו:

1. אבישי סיפטון.

2. בני אתגר.

3. אילן קרייטמן.

4. אייל סמינר.

5. ערן גרנות.

6. ירדן בן-דור.

7 יואל סטריקובסקי.

8. אור בכתארי.

9. ישראל רוטרו.

10. ולאדי אגורקין.

11. טל פלג.

12. עומר כהן.

אם ישנו בן-אדם שעדיין אין לו סידור הגעה, מוזמן לרשום כאן בשרשור וננסה במידת האפשר לתאם לו איסוף עם משתתף אחר שמגיע מאותו האיזור שלו.

אם אדם שנרשם אך שמו אינו מופיע ברשימה, מוזמן לרשום כאן בשרשור, בהודעה פרטית, או במייל שלי - vatil3@vatil.org.il

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...