Etai Charit פורסם ינואר 25, 2016 דיווח פורסם ינואר 25, 2016 שלום חברים, כמו בפעם הקודמת שהיתה מוצלחת, אני מתכנן לקיים (אמנם בהתראה קצת קצרה) סדנה בנושא טיסת מכשירים, תוך נגיעה בסוגייה שעולה כאן רבות - קלים מול כבדים. הסדנה תתקיים בביתי בשבמושבה קדימה, בשעות אחר הצהריים של יום חמישי הקרוב, ה28.1, התאספות בשעה 17:00, סיום - כשנסיים. לא אחרי 22:00. נדבר על נושאים טכניים, נטוס בסימולטור ונראה את הדברים בעיניים. בעיקר - נעשה חיים תוך כדי התעסקות ברמה מקצועית בנושא שאנחנו אוהבים. אני מגביל את מספר האנשים שיגיע כך שיהיה לנו נוח, נעים ולא צפוף לפי הערכתי. לכן, מי שמעוניין להגיע, שייצור איתי קשר בהקדם דרך הוואצאפ במספר 0547770893. מוזמנים בשמחה.
zvi rodes פורסם ינואר 26, 2016 דיווח פורסם ינואר 26, 2016 כל הכבוד חריט ,זאת בהחלט יוזמה ברוכה ,לצערי הרב עקב בחינות סמסטר בטכניון נבצר ממני להגיע ,בהזדמנות אחרת אשמח לבוא ולהשתתף.
David Bendavid פורסם ינואר 26, 2016 דיווח פורסם ינואר 26, 2016 חריט, אתה תותח. כל הכבוד על היוזמה. לצערי בגלל מגבלות העיתוי אני לא אוכל להגיע, אבל מקנא בכל מי שכן יצליח. כל הכבוד, מסוג הדברים שאנחנו צריכים כאן יותר מהכל! מצפה לסיכום שמספר קצת חוויות מהמפגש הזה Etai Charit הגיבו לזה 1
Haim Shukrun פורסם פברואר 20, 2016 דיווח פורסם פברואר 20, 2016 הי איתי גיליתי את ההודעה באיחור (היום) - הייתי שמח להגיע אשמח להגיע למפגשים נוספים שתיצור. תודה על היוזמה חי.
Etai Charit פורסם פברואר 21, 2016 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2016 הי חי, באמת היה כיף גדול ואחלה חבר'ה, כמו בפעם שעברה, ואתה מוזמן בחום כשיקרה שוב. הפעם אקח לתשומת ליבי שאתה לא מרבה לעקוב בפורום ואודיע לך.
Almog Atar פורסם פברואר 21, 2016 דיווח פורסם פברואר 21, 2016 ללא ספק חוויה מעשירה וכיפית עם איש תעופה גדול ממליץ לכם לעקוב ולקפוץ על הפעם הבאה, לא תצטערו. תודה תותח !