hagay פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 היי לכולם. חשבתי אולי כדאי שכל אחד ירשום את שם הזיהוי שלו במסנג'ר כמו כאן בפורום עם השם הפרטי בסוגרים, ואני אסביר למה, יצא לי לא פעם אחת שאנשים בקשו עזרה וכיוון שלא תמיד אפשר לפתור בעיה במקום או שעסוקים, אמרתי שאני אחזור אליהם, אך לצערי לא יכולתי לחזור, כיוון שאנשים משנים שמות כל הזמן, מה שיצר לי בלבול, עד כדי כך שכבר לא זכרתי למי אמרתי מה, וכאן גם מגיעה ההתנצלות שלי, חברה אני ממש מצטער אבל לא מצליח לזכור הכל בע"פ ועוד יותר כשמשנים את השם, אז תחשבו על לרשום את השם שלכם כמו הכינוי כאן בפורום פלוס שם פרטי בסוגרים ואח"כ תוסיפו מה שאתם רוצים, בכל מקרה זו הצעה. תודה על ההקשבה .
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 צודק ב 100 אחוז מאוד קשה לי לזכור 150 חברים ב MSN... :roll:
ori porat פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 חח נכון איציק תמיד חושב שאני איזה פקח ומעיר לי הערות... :-)
Omer k פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 פתרון אחוד פושט תתקינו מסנג'ר + שמאפשר לשנות את השמות של האנשים לאיזה שמות שתבחרו אם יש צורך בהסברים תכתבו פה ואני אכתוב מדריך מסודר - אבל זה היה רק עוד איזה שבוע ככה פשוט יש לי שבוע מטורף...
פליקס פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 פתרון אחוד פושטתתקינו מסנג'ר + שמאפשר לשנות את השמות של האנשים לאיזה שמות שתבחרו אם יש צורך בהסברים תכתבו פה ואני אכתוב מדריך מסודר - אבל זה היה רק עוד איזה שבוע ככה פשוט יש לי שבוע מטורף... אתה יכול לומר איך מתקנים, כי אצלי אני לא מצליח לשנות את השם כי זה לא נותן לי. תודה מראש.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 צודק ב 100 אחוזמאוד קשה לי לזכור 150 חברים ב MSN... :roll: וזה באמת 150... עכשיו כל אחד מאיתנו צריך לפתוח 2 חשבונות במייל
רפאל פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 שלום חגי, הבנתי אותך ואני אחד מאלה שמשנים את השם ... :oops: אוקיי השם שלי מעכשיו יהיה רפאל. - (). * הסוגריים יהיה מה שארצה.
Omer k פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 פליקס, אין בעיה, אני אכין מדריך בזמן שאני אתקין את זה לאח שלי, אבל זה היה רק שבוע הבא השבוע אין לי שניה לנשום, ואני בתקווה שאני אצליח להמריא השבוע...
yuval_el פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 פתרון אחוד פושטתתקינו מסנג'ר + שמאפשר לשנות את השמות של האנשים לאיזה שמות שתבחרו אם יש צורך בהסברים תכתבו פה ואני אכתוב מדריך מסודר - אבל זה היה רק עוד איזה שבוע ככה פשוט יש לי שבוע מטורף... אתה יכול לומר איך מתקנים, כי אצלי אני לא מצליח לשנות את השם כי זה לא נותן לי. תודה מראש. פשוט מאוד, תוריד את messenger plus - מכאן אחרי ההתקנה, תכנס למסנג'ר ותלחץ כפתור ימיני על המשתמש שאתה רוצה לשנות לו את השם. אחרי זה "תוספת Messenger Plus" ואז "שנה שם איש קשר" בהצלחה
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 צודק ב 100 אחוזמאוד קשה לי לזכור 150 חברים ב MSN... :roll: וזה באמת 150... עכשיו כל אחד מאיתנו צריך לפתוח 2 חשבונות במייל לכבדים שפתחו 2 חשבונות מסנגר :shock: :shock: יש לי תוכנה שמאפשרת לפתוח את המסנגר כפול. וככה אתה מדבר עם 299 אנשים בו זמנית והאחד הנותר זה למי שאוהב לדבר עם עצמו בקיצור מסנגר פלוס מסדר הכול
OmriSoudry פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 וגם אם אתם משנים את השם שלכם להודעה שכולם יראו (דוג': קניתי סקאנר חדש ) פשוט אל תמחקו את השם של עצמכם. מתחברים לי פתאום אנשים עם השם "מי בא לטיסה?" או "כן כן" (סתם, רונן, בצחוק, כולם יודעים שזה אתה ) ואין לי מושג מי הם...תרשמו משהו כמו: "עומרי - מי בא לטיסה?" ואז יבינו. לילה טוב :wink: