shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 חברים יקרים,לאחר שיחות ודיונים רבים , קיבלנו היום הודעה מחברת Ryanair Virtual על חניכת הקו החדש (יחסית) בודפסט עובדה האירוע המיוחד ייתקיים בשבת הקרובה 19/03 בין השעה 19:00 עד 22:00 מקומיבזמן האירוע השבועי תעלה במיוחד בקרת דרום ובשדה התעופה עובדה המראה משוערת של המטוסים מבודפסט הינו בין השעות 14:30-15:30Z ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן.הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע:* שיבוץ לפיקוח באירוע יתבצע ע"י שליחת תגובה בשרשור.* כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר באחת משתי האפשרויות הבאות: באתר החטיבה או דרך VROUTE. שיהיה בהצלחה!
Almog Atar פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 מציע לחשוב על פתרון איפה תעמידו את המטוסים, אחרי 4 מטוסים דיי נגמרות האופציות הקונבנציונליות.
Heinan Cabouly פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 מציע לחשוב על פתרון איפה תעמידו את המטוסים, אחרי 4 מטוסים דיי נגמרות האופציות הקונבנציונליות. נכניס לדת"קים
elai bachar פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 מציע לחשוב על פתרון איפה תעמידו את המטוסים, אחרי 4 מטוסים דיי נגמרות האופציות הקונבנציונליות. לדעתי אפשר להשתמש חד פעמי ברחבות הדS, Q ואולי אפילו להחנות מטוסים על מסלול 21L. לא בדקתי איך זה נראה בסינרי, אני סתם זורק לאוויר.
Rom Shaked פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 יש רחבה בחלק הצבאי שביום יום משמשת למוניות אוויריות של ארקיע - http://prntscr.com/afhj4d , יש בה בערך 14 מקומות חניה נוספיםבצוק איתן הכניסו בה מטוסים שנתבג נסגראני מאמין שגם אנחנו מסוגלים לזה
Almog Atar פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 יש רחבה בחלק הצבאי שביום יום משמשת למוניות אוויריות של ארקיע - http://prntscr.com/afhj4d , יש בה בערך 14 מקומות חניה נוספים בצוק איתן הכניסו בה מטוסים שנתבג נסגר אני מאמין שגם אנחנו מסוגלים לזה אין שם 14 חניות ל737... צריך לתכנן טוב טוב איך מהנדסים מטוסים על קושרות ובעמדות קצ"מ הצבאיות, אין שם סימונים מתאימים ובעולם האמיתי יש FM שמכוון.
Raz Niv פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 כמה תנועות אנחנו צופים? שחף, לא שיבצת אותי עדיין משמרת שנייה בעובדה
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אין שם 14 חניות ל737... צריך לתכנן טוב טוב איך מהנדסים מטוסים על קושרות ובעמדות קצ"מ הצבאיות, אין שם סימונים מתאימים ובעולם האמיתי יש FM שמכוון. כמה תנועות אנחנו צופים? שחף, לא שיבצת אותי עדיין משמרת שנייה בעובדה כמו שאלמוג אמר , הפקח המנוסה שיפקח על מגדל עובדה יתודך בהתאם איך להשתמש בקושרות ובT\W השונים ובמסלול המקביל כדי לטפל במטוסים בנוסף הטייסים עודכנו על כך . צפי לתנועה נכון להיום כ- 20-30 תנועות
Rom Shaked פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אין שם 14 חניות ל737... צריך לתכנן טוב טוב איך מהנדסים מטוסים על קושרות ובעמדות קצ"מ הצבאיות, אין שם סימונים מתאימים ובעולם האמיתי יש FM שמכוון. אפשר להכניס שם 7-9 737, ביחד עם ארבעת החניות הרגילות יש 11-13 מקומות להחנות נניח שהצפי הוא ל20 תנועות, עד שכולם יגיעו כבר חלק יעזבו ככה שחניות יתפנו(מדובר בריינאייר שלא מבזבזים זמן מיותר על הקרקע בשדה היעד)
amir friedland פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 בלי קשר הייתי מבקש מאמרגנים שלהם למסור לטייסים להתנתק מיד עם ההגעה לגייט3...
Rom Shaked פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 בלי קשר הייתי מבקש מאמרגנים שלהם למסור לטייסים להתנתק מיד עם ההגעה לגייט3... אני מניח שהאירוע הוא הלוך חזור
amir friedland פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אני מניח שהאירוע הוא הלוך חזור דווקא נראה לי שלא , גם שחף לא כתב על זה כלום
Rom Karliner פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אפשר לארגן את זה שהטייסים יהיו מינימום זמן על הקרקע וימריאו לנתב"ג , זה גם מוסיף תנועות בנתב"ג וגם מפנה את החניות בעובדה.
Gal Auslander פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אומנם בקשת אין מגבלה צבאית, אבל במציאות ה-J10 לא יכול להכיל יותר 8-10 תנועות במקביל. שלא נדבר על הליכה סביב בעובדה....
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 מבקש לעבור לת''א במשמרת השנייה , תודה אהלן המשמרת השניה תפוסה מוזמן להכנס ללוח להתעדכן במה שפנוי ! בלי קשר הייתי מבקש מאמרגנים שלהם למסור לטייסים להתנתק מיד עם ההגעה לגייט3... נמסר להם כמובן בנוסף על מציאת הגישות כמו מרגו שברודוי עשה בזמן כולל הסינרי שלו אני מניח שהאירוע הוא הלוך חזור הקונספט של האירוע הינו לכיוון אחד אני לא מאמין שמישהו יעשה הלוך חזור ואם כן בשביל זה יש לנו את המסלול השני והקושרות האחרות על מנת לדאוג לתפעול מקסימלי
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אפשר לארגן את זה שהטייסים יהיו מינימום זמן על הקרקע וימריאו לנתב"ג , זה גם מוסיף תנועות בנתב"ג וגם מפנה את החניות בעובדה. הטייסים באים לחנוך את הקו החדש אין להם טיסה לב"ג ולכן הם לא יטוסו לשם אומנם בקשת אין מגבלה צבאית, אבל במציאות ה-J10 לא יכול להכיל יותר 8-10 תנועות במקביל. שלא נדבר על הליכה סביב בעובדה.... נו ו.. ? רוצים שיהיה קצת מעניין לא ?
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 זה קצת מעבר ללהפוך את זה למעניין... אני מאמין בפקחים שהשתבצו ואני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר
amir friedland פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 אהלן המשמרת השניה תפוסה מוזמן להכנס ללוח להתעדכן במה שפנוי ! כן ראיתי שביקשו שים לב רק שאני ביקשתי בשעה 14.40 , ובקבוצה אחרי... וכתבת ששיבוץ לארוע נעשה ע''י תגובה בפוסט , רק אומר...
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 כן ראיתי שביקשו שים לב רק שאני ביקשתי בשעה 14.40 , ובקבוצה אחרי... וכתבת ששיבוץ לארוע נעשה ע''י תגובה בפוסט , רק אומר... סבבה תודה אשתפר לפעם הבאה
Or Ben Ari פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 לJ10 יש את המגבלות שלו, הכניסה לעובדה וכמו שציינו פה ההליכה סביב מסבכת יותר את העניין.שווה להכין את הטייסים (מאמין שרובם יהיו זרים??) להכין דלק להמתנות, הרבה המתנות... עם זאת מתבקש שהתקשורת בין בקרה תל אביב לדרום תהיה הדוקה, תיאום והסכמה לגבי כל מטוס שעובר לדרום. לדעתי - מטוסים ימתינו בים לפני הכניסה לישראל ומי שלא מספיק לו הדלק או לחוץ לנחות יכנס לנחיתה בבן גוריון.... Almog Atar וגם Liav Nefesh הגיבו לזה 2
shachaf yasurr פורסם מרץ 15, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2016 לJ10 יש את המגבלות שלו, הכניסה לעובדה וכמו שציינו פה ההליכה סביב מסבכת יותר את העניין. שווה להכין את הטייסים (מאמין שרובם יהיו זרים??) להכין דלק להמתנות, הרבה המתנות... עם זאת מתבקש שהתקשורת בין בקרה תל אביב לדרום תהיה הדוקה, תיאום והסכמה לגבי כל מטוס שעובר לדרום. לדעתי - מטוסים ימתינו בים לפני הכניסה לישראל ומי שלא מספיק לו הדלק או לחוץ לנחות יכנס לנחיתה בבן גוריון.... צודק הם יודעים וקיבלו מידע על השדה כמובן שיהיה קשר הדוק ביום האירוע יהיה תדרוך והכל יוסבר
Raz Niv פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 קיבלתי אישור מאור, תשבץ אותי עובדה משמרת ראשונה עובדה. רום ישגיח עלי