עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

ישראל רוטרו וגרגורי ורבה - סיום תפקיד

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה,

שלשום הודיעו לי ישראל וגרגורי הודיעו לי על רצונם לסיים את תפקידם בצוות החטיבה. בלב כבד נאלצתי לקבל החלטה זו ולשחררם מתפקידם. 

ישראל כיהן במשך כמעט שנה שלמה כמספר 3 בצוות החטיבה וביצע את תפקידו נאמנה בתור מנהל האירועים החטיבתי. יחד עם שחף יסעור, נזקפים לזכותו אירועים רבים כשהבולטים שמבינהם היו האירוע בשיתוף פעולה עם החטיבה הרוסית בקיץ, והדובדבן שבקצפת האירוע של יום שבת עם החטיבה האוסטרית. בנוסף, לזכותו של ישראל גם נזקפים שני אירועי העשרה שנעשו בחודשים הקרובים: הרצאתו של אלון פרג במושב חגור, וביקור החטיבה לבית רת"א ושמיעת הרצאה מפי ליבי בהט.

גרגורי נכנס לא מזמן לתפקידו כמנהל האקדמיה לפיקוח טיסה לשם הפחתת העומס שנוצר בתפקיד על אור באכתרי, וגם כן ביצע את תפקידו נאמנה כאשר עבד בשיתוף פעולה צמוד עם אור ודאג לתוכניות ההכשרה של הפקחים שלנו ברשת. 

ישראל, גרגורי, ברצוני להודות לכם כאן באופן פומבי על תרומתכם הרבה לחטיבה בתקופה בה מילאתם את תפקידכם! כולי תקווה שלמרות עזיבתכם את הצוות תמשיכו לתרום מהידע ומהנסיון שלכם לחטיבה!

בשלב זה, ייכנס דניאל קצב כמחליף זמני לישראל, ואור באכתרי ייכנס כממלא מקום זמני לגרגורי. בכל נושא שקשור לתחום הפעילות שלהם אתם מוזמנים לפנות אליהם ישירות.

כמו כן, בימים הקרובים אפרסם מכרז חדש לשני התפקידים עם כל הדרישות והכישורים הנדרשים לתפקידים אלה.

פורסם

תודה רבה  לכם על השקעתכם הרבה ועל הרצינות והמעורבות שהתבטאה בשעות רבות 

של עבודה למען החטיבה !

אני מצר על עזיבתכם ומקווה שתחזרו להיות פעילים בעתיד ..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...