orysegal פורסם אוקטובר 27, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2003 שלום, התקנתי את הקבצים של המים החדשים ושום דבר...כשאני מנסה להעלות את ה water details המחוון תמיד חוזר לאמצע (לא עולה למקסימום). המכונה שלי היא: פנטיום 4 2.6 HT וכרטיס המסך הוא GeForce 4 Nvidia 128 מריץ WinXP עם DirectX 9.0a רעיונות?
yonix4 פורסם אוקטובר 27, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2003 מצטרף לשאלה וגם אני לא ממש מבין איך להתקין את זה הבנתי שצריכים למחו' את הקבצים ב-world ולהכניס את החדשים , רק את זה צריכים לעשות כי עם רק את זה אז זה לא עובד לי!
Oren Geva פורסם אוקטובר 27, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2003 העניין הוא כזה - חייבים כרטיס מסך תומך DX9 בחומרה. ההתקנה היא אכן החלפת הקבצים. את האפקט החדש ניתן לראות רק במצב של water effects במצב high. אם אתם לא יכולים להעלות את האפקטים ל HIGH סימן שכרטיס המסך שלכם לא תומך באפשרות.
orysegal פורסם אוקטובר 28, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 טוב, התקנתי DX9b מהאתר של מייקרוסופט to be on the safe side... כמו כן, עידכנתי את הדרייברים של ה-Nvidia GeForce 4 440, 128Mb שלי, כעת, ניתן להזיז את המחוון הכי ימין שאפשר (מקסימום) אבל אז, כל המים נראים כמו שמיים, פשוט פלטות שקופות לחלוטין (בצבע תכלת) - כשאני מחזיר את המחוון חוזרים המים הרגילים. האם יתכן שכרטיס מצויין ונפוץ כמו Nvidia GeForce 4 440 עם 128mb זיכרון לא תומך ב-DX9 באופן מלא? זו שערוריה... דרך אגב - אני בטוח שההתקנה עברה בהצלחה - זה נראה לי יותר בעיית הגדרות/דרייבר/כרטיס... רעיונות?
yizhaq פורסם אוקטובר 29, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2003 מממ.אתה רוצה את החדשות הטובות או הרעות? החדשות הטובות שאכן כרטיסך הוא כרטיס GF4 החדשות הרעות הן שכל כרטיסי GF4 MX (גם אצלי :cry: ) הם לא יותר מחיקוי זול שNVIDIA הוציא על מנת להרוויח עוד כמה שקלים מכל העניים כמונו מצטער אבל MX הם לא כרטיסים כל כך טובים....כל ה@#$ בתותחנים!!! (זה בגלל שחשבת שיש לך כרטיס תותח...אני וההומור שלי לא נגיע רחוק)
Oren Geva פורסם אוקטובר 29, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2003 לזרות עוד מלח? טוב... GF4 MX למיניהם חלשים יותר באופן כללי מכרטיסי ה GF3 TI (החזקים שבכרטיסי ה GF3). ה - GF4 הוא פשוט שם שיווקי. מלכתחילה כל מה שנושא את ה-MX נועד להיות פתרון זול יחסית.