Or Bahtari פורסם אפריל 10, 2016 דיווח פורסם אפריל 10, 2016 שלום לכולם , לאחרונה בוצע בחינה מעמיקה לגבי נוהל מחלקת הדרכה שמספרו 03.03.00 - דרכו של פקח ב-VATIL . להלן השינוי בנוהל - מעתה פקח שמתחיל מסלול פיקוח בחטיבה יבצע אותו לפי הסדר הבא : 1. הסמכת קרקע בן-גוריון (DELIVERY , מזרח ומערב) 2. הסמכת מגדל בן - גוריון 3. הסמכה משולבת - גישה בן גוריון ומגדל כללי 4. בקרות (פלוטו ודרום) 5. הסמכה על עמדת ת"א בנוסף , בעקבות השינוי השתנו דרישות שעות במספר הסמכות - ניתן להתעדכן בנהלים. שימו לב , פקח שיוסמך על מגדל בן-גוריון לא יוכל לפקח על מגדל כללי עד הסמכה על עמדת גישה. כל החניכים העוברים בימים אלו הסמכה על מגדל כללי יבצעו באופן מיידי הסמכה על מגדל בן-גוריון בתום ההסמכה על מגדל כללי על מנת ליישר קו עם הנוהל. אשמח לשמוע פידבקים על המהלך (אשמח אם יקרה בפרטי). בהצלחה לכולם!
Raz Niv פורסם אפריל 12, 2016 דיווח פורסם אפריל 12, 2016 הי, האם גם הדרגות משתנות? האם אוכל להמשיך לפקח מגדל כללי אפילו אם לא הוסמכתי מגדל וגישה?
Or Bahtari פורסם אפריל 12, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2016 הי, האם גם הדרגות משתנות? האם אוכל להמשיך לפקח מגדל כללי אפילו אם לא הוסמכתי מגדל וגישה? חיובי - הדרגות משתנות בהתאם לסדר הבא : קרקע בן - גוריון - S1 מגדל ב"ג - S2 גישה ב"ג + מגדל כללי - S3 בקרות פלוטו ודרום - C1 בקרת תל-אביב - C3
Gal Mintz פורסם אפריל 12, 2016 דיווח פורסם אפריל 12, 2016 חיובי - הדרגות משתנות בהתאם לסדר הבא : קרקע בן - גוריון - S1 מגדל ב"ג - S2 גישה ב"ג + מגדל כללי - S3 בקרות פלוטו ודרום - C1 בקרת תל-אביב - C3 אהלן מוסמך ת"א אך הדרגה עדיין C1 בזמנו נאמר לי ע"י הצוות הקודם שיטפלו בהזנת C3 תודה
Or Bahtari פורסם אפריל 12, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2016 אהלן מוסמך ת"א אך הדרגה עדיין C1 בזמנו נאמר לי ע"י הצוות הקודם שיטפלו בהזנת C3 תודה אהלן , סוגר לך את הפינה.
Asaf Katz פורסם אפריל 16, 2016 דיווח פורסם אפריל 16, 2016 שתי שאלות- קודם כל, אם אני מוסמך רק מגדל כללי (S2 לשעבר), מה אני צריך לעשות עכשיו? הרי אני אמור להיות מוסמך על מגדל ב"ג וגישה לפי השיטה החדשה דבר שני, אם אני מסומן כלא פעיל אני צריך לעבור הסמכה כלשהי כדי לחזור לכשירות?
Or Bahtari פורסם אפריל 16, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2016 שתי שאלות- קודם כל, אם אני מוסמך רק מגדל כללי (S2 לשעבר), מה אני צריך לעשות עכשיו? הרי אני אמור להיות מוסמך על מגדל ב"ג וגישה לפי השיטה החדשה דבר שני, אם אני מסומן כלא פעיל אני צריך לעבור הסמכה כלשהי כדי לחזור לכשירות? שאלה 1 - אתה זכאי להסמכה על מגדל ב"ג בהקדם (לאחר שתחזור לכשירות). שאלה 2 - לעבור רענון על חומר תיאורטי + מספר שעות השגחה עם מדריך
Etai Charit פורסם אפריל 16, 2016 דיווח פורסם אפריל 16, 2016 מברך על השינוי - שומר על רלוונטיות ופרקטיות ההכשרה לאור המציאות ברשת ולטובת המציאות ברשת. כשעיקר הפעילות הטיסתית ברשת קורית בבן גוריון, שמהווה השדה העשיר ביותר גם מבחינת עולם תוכן תעופתי ונהלי, טוב מאוד שפקחים יעברו את ההכשרה שם - גם כי הם יקבלו תנועה להכשרתם, שלא תתקע, וגם כי עצם הכשרתם תורמת ישירות למרכז המסה של הפעילות הטיסתית של החטיבה.