עבור לתוכן
Or Bahtari

**הרשמה להרצאה ופאנל חטיבה בחד"ב 26.4 - 17:00 **

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם ,

ביום שלישי ה-26.4 (יום שלישי במספר של אירוע החד"ב) נקיים ערב חטיבה שיכלול - הרצאה ופאנל עם צוות החטיבה.

לו"ז הערב - 

16:00 - סיום משמרות הפיקוח

16:00-17:00 - פירוק העמדות במקום (נשמח מאוד לעזרה בנושא)

17:00-18:30 - הרצאה של מנהל מחלקת הדרכה לשעבר ליאב נפש בנושא - "הדרכה מבצעית בפיקוח טיסה"

18:30 - 19:00 - עדכונים מהנהלת החטיבה + סיכום אירוע חד"ב

19:00 - עד גמר הערב - פאנל חטיבה לפי תחומי עניין

כל מי שמעונין להגיע לערב זה מתבקש להרשם  - לטופס ההרשמה לחץ כאן.

מקווים מאוד לראות את כולכם!
פורסם

שלום חברים,

מזמין אתכם שוב להקשיב להרצאה של ליאב בנושא הדרכת פיקוח טיסה 

ולקחת חלק פעיל בפאנל החטיבה .

בואו המוניכם!

פורסם

חג שמח לכולם ,

ביום שלישי החל מהשעה 17:00 (בסיום החד"ב) נקיים במושב חגור מספר פעילויות - 

1. הרצאה של מנהל מחלקת הדרכה הקודם - ליאב נפש בנושא הדרכת פיקוח טיסה - ממליץ לכולם !

2. פאנל חטיבה ללא הגבלת זמן משמעותית .

כחבר בהנהלת החטיבה , חשוב לי לראות כמה שיותר משתתפים בפאנל החטיבה מכמה סיבות :

1. אני תמיד שמח להיפגש עם חברי החטיבה .

2. דעותיכם , עצתכם ואפילו הביקורת שלכם חשובה לנו .

3. מדובר בפאנל ייחודי שלא מוגבל בזמן באופן משמעותי ותמיד כיף לנהל דבר שכזה פנים אל פנים.

מצפה לראותכם!

פורסם

צוות החטיבה היקר,

תודה רבה על אירוע חדר בקרה מהנה, בשעות בהם לקחתי חלק היה לי כיף גדול, התחלתם את ההכנות לחדר בקרה הרבה לפני האירוע, וסיימתם אותו הרבה אחרי שכל החברים התפזרו, תודה רבה לכם, זה ממש לא מובן מאליו.

בסיום החדר בקרה התקיים פנל בו עלו מגוון של נושאים והצעות, אני מציע שתעשו בהם סדר לפי עדיפות לטיפול, כי אי אפשר לעשות הכל במקביל.

בפרספקטיבה של 14 שנה, אני חושב שאתם צוות חטיבה מעולה, שעושה ויוזם בצורה עקבית, תמשיכו כך, אלו נקודות חוזקה שיש לשמר אותם.

תמיד יהיו את ה-3 נקודות לשיפור, אך גם יש תמיד (לפחות) 3 נקודות חיוביות לשימור (בהשראת ההרצאה של ליאב).

תודה רבה לליאב נפש על הרצאה מעניינת במיוחד.

תודה רבה לאחד והיחיד - דוד כהן, שמארח אותנו כל שנה במסירות שאין כמותה.

חג שמח.

פורסם

צוות החטיבה היקר,

תודה רבה על אירוע חדר בקרה מהנה, בשעות בהם לקחתי חלק היה לי כיף גדול, התחלתם את ההכנות לחדר בקרה הרבה לפני האירוע, וסיימתם אותו הרבה אחרי שכל החברים התפזרו, תודה רבה לכם, זה ממש לא מובן מאליו.

בסיום החדר בקרה התקיים פנל בו עלו מגוון של נושאים והצעות, אני מציע שתעשו בהם סדר לפי עדיפות לטיפול, כי אי אפשר לעשות הכל במקביל.

בפרספקטיבה של 14 שנה, אני חושב שאתם צוות חטיבה מעולה, שעושה ויוזם בצורה עקבית, תמשיכו כך, אלו נקודות חוזקה שיש לשמר אותם.

תמיד יהיו את ה-3 נקודות לשיפור, אך גם יש תמיד (לפחות) 3 נקודות חיוביות לשימור (בהשראת ההרצאה של ליאב).

תודה רבה לליאב נפש על הרצאה מעניינת במיוחד.

חג שמח.

כל מילה בסלע - תודה רבה לצוות החטיבה   :D

פורסם

כל מילה ומילה של איציק על הפעילות צוות החטיבה נכונה מאוד,ליאב תודה על ההרצאה המעניינת,דוד אין מילים להודות לך ,לי היה שווה מאוד להגיע מחיפה ועל הדרך להחזיר לחיפה את ידידי שלומי,ואטיל זה בית לחובבי הסימולטורים,ואטיל זה משפחה,שאו ברכה וחג שמח.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...