shachaf yasurr פורסם מאי 13, 2016 דיווח פורסם מאי 13, 2016 אהלן חברים! כמיטב המסורת ולקראת סיום הלימודים ותחילתו של קיץ 2016, אנו גאים להכריז על אירוע פתיחת הקיץ !אירוע City Shuttle בין השדות בן-גוריון ושדה התעופה בוקרשט הנרי קואנדה (LROP). האירוע יתקיים בתאריך ה - 4/6 בין השעות 19:00-23:00 מקומי (16:00-20:00z) בו נקיים טיסות כיוון אחד לבוקרשט.המרחק האווירי של נתיב הטיסה הוא 860 nm, ומשך זמן הטיסה המשוער הוא שעתיים. במהלך האירוע, יואר המרחב האוירי של בן-גוריון בפיקוח מלא החל מעמדות הקרקע בבן-גוריון ועד עמדת תל-אביב ובנוסף צפוי פיקוח מלא לאורך נתיב הטיסה וכמובן פיקוח מלא בעת נחיתתנו בבוקרשט. ובנוסף ! מבין כל המשתתפים באירוע : טייסים ופקחים כאחד יוגרל לא פחות משלושה עותקים של הסינרי החדש של בוקרשט AflOSim LROP . אז כדאי לבוא בהמוניכם כדי לנסות ולזכור בו ! בהצלחה לכל המשתתפים ! אירוע מהנה ומוצלח לכולם! ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן. נתיב טיסה מומלץ לטיסה לבוקרשט: PURLA H1 GITLA W13A VELOX UR18 ALSUS UB15 VESAR UB545 MUT UL619 MAKOL L619 ARGES DCT OSTAL הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע:* שיבוץ לפיקוח באירוע יתבצע ע"י שליחת תגובה בשרשור.* כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך VROUTE. מבין כל המשתתפים באירוע : טייסים ופקחים כאחד יוגרל לא פחות משלושה עותקים של הסינרי החדש של בוקרשט AflOSim LROP . אז כדאי לבוא בהמוניכם כדי לנסות ולזכור בו ! בהצלחה לכל המשתתפים !
amir friedland פורסם מאי 16, 2016 דיווח פורסם מאי 16, 2016 מציע לכל מי שנרשם לפקח לא לשכוח לעשות בוק למשמרת דרך הVROUTE. זה חשוב מאוד למען הצלחת הארוע ! Noy Farhi הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם מאי 16, 2016 מחבר דיווח פורסם מאי 16, 2016 מציע לכל מי שנרשם לפקח לא לשכוח לעשות בוק למשמרת דרך הVROUTE. זה חשוב מאוד למען הצלחת הארוע ! ואיזה עמדה אתה לוקח ?
amir friedland פורסם מאי 16, 2016 דיווח פורסם מאי 16, 2016 ואיזה עמדה אתה לוקח ? לא רואה איך זה קשור למה שכתבתי , חבל במקום לחזק את דבריי שבסהכ אני רוצה לדאוג להצלחת הארוע אתה חושב שאני בא לפגוע או משהו ומחפש אותי , חבל זאת לא הכוונה. Asaf Katz, Tomer Israel וגם Noy Farhi הגיבו לזה 3
Noy Farhi פורסם מאי 17, 2016 דיווח פורסם מאי 17, 2016 מציע לכל מי שנרשם לפקח לא לשכוח לעשות בוק למשמרת דרך הVROUTE. זה חשוב מאוד למען הצלחת הארוע !בהחלט! בנוסף אני ממליץ לפרסם את האירוע כמה שיותר מוקדם כאן: https://www.vatsim.net/events ובפורום העולמי של VATSIM ולא פחות חשוב בלי קשר לבוקינג שאמיר כתב, חשוב מאוד לעלות לוגו ופרטי אירוע ב Vroute כדי לקבל סיכוי לתנועה זרה.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 17, 2016 דיווח פורסם מאי 17, 2016 פרחי, זה כבר בטיפול מרגע הכרזת האירוע. ב-vroute לוקח כמה ימים עד שמתעדכן, וכנ״ל כשבואטסים מועילים בטובם לעדכן את הדברים בדף הראשי שלהם.
Noy Farhi פורסם מאי 17, 2016 דיווח פורסם מאי 17, 2016 פרחי, זה כבר בטיפול מרגע הכרזת האירוע. ב-vroute לוקח כמה ימים עד שמתעדכן, וכנ״ל כשבואטסים מועילים בטובם לעדכן את הדברים בדף הראשי שלהם. סבבה! רק אמרתי מה רצוי לעשות. אם עשיתם מה טוב. אני פשוט לא ראיתי את האירוע בדף של וואטסים ובלוח אירועים החודשיים ברשת.
Or Belisha פורסם מאי 21, 2016 דיווח פורסם מאי 21, 2016 סבבה! רק אמרתי מה רצוי לעשות. אם עשיתם מה טוב. אני פשוט לא ראיתי את האירוע בדף של וואטסים ובלוח אירועים החודשיים ברשת. http://prntscr.com/b6movd האירוע מופיע בVROUTE, הוא כנאה לא מופיע באירוע האירועים החודשיים מכיוון שהוא בחודש הבא...
shachaf yasurr פורסם מאי 22, 2016 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2016 http://prntscr.com/b6movd האירוע מופיע בVROUTE, הוא כנאה לא מופיע באירוע האירועים החודשיים מכיוון שהוא בחודש הבא... וגם עכשיו הוא מופיע באירועים https://www.vatsim.net/events
shachaf yasurr פורסם מאי 29, 2016 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2016 אהלן חברים ! אנחנו פחות משבוע לאירוע ! חברות התעופה שהצטרפו לאירוע : Elal Virtual WizzAir Virtual מצפים לראותכם !!
Almog Atar פורסם יוני 3, 2016 דיווח פורסם יוני 3, 2016 אני אדע מחר אחר צהריים סופית אבל כרגע יכול לקחת את הפיריט הראשון על תל אביב והשני על APP.
shachaf yasurr פורסם יוני 5, 2016 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2016 סיכום אירוע כמות תנועה : ממריאות : 30 נחיתות : 10 היה אירוע פורה ונעים ! תודה לכל מי שבא לטוס נפגש באירוע הבא
Izik Bakshi פורסם יוני 6, 2016 דיווח פורסם יוני 6, 2016 תודה וכל הכבוד לשחף וצוות החטיבה, היה אירוע מעולה. המשיכו כך.
shachaf yasurr פורסם יוני 6, 2016 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2016 איפה אפשר לראות את תוצאות ההגרלה? בקרוב התוצאות יפורסמו כאן ! סבלנות משתלמת
shachaf yasurr פורסם יוני 6, 2016 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2016 ברכות לזוכים בהגרלת הסינרי שנערך באירוע ! - ליאב נפש - תומר אסי - בוגדן גהינצ'ה תודה רבה לכל המשתתפים ! נפגש באירוע הבא (בקרוב מאוד )
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2016 דיווח פורסם יוני 8, 2016 שאלה, בהגרלה נכללים רק טייסים או גם פקחים? עריכה: ראיתי שזה כולל פקחים