אורח daniel katzav פורסם יוני 28, 2016 דיווח פורסם יוני 28, 2016 שלום לכולם ! אנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה למחזור השני של בית הספר של Vatil, במתכונת החדשה שלנו, שמתחילה מהבסיס של התעופה הקלה, התמקצעות בהגדרי ראייה ומכשירים ולבסוף - הכשרה על מטוס ה - NGX 737 מבית PMDG המוצלחים. אז עזוב שטויות, כמה זמן יקח לי עד שאני מתחבר לרשת וטס לאירופה עם ה 737 ? שאלה מצויינת, אורך הקורס הוא כ-3 חודשים. שלב ראשון : נתחיל בהכרת מטוס הססנה 172 מכל צדדיו, נמשיך למטוס הדו מנועי המצויין Beach Baron 58. השלב הראשון מוערך להיות כחודשיים, שיכלול את הגדר הראייה והמכשירים באופן בסיסי. שלב שני : הכרת ה 737 ומערכותיו, הפנמה של הגדר המכשירים למטוס מהיר וכבד יותר, וביצוע טיסות ארוכות טווח, ככל שניתן. השלב השני מוערך להיות כחודש. פרטים טכניים על הקורס : - יתקיימו שני מפגשים בשעות הערב (20:00 - 22:00). - דרישת הנוכחות עומדת על כשמונים אחוזים על מנת לקלוט את התוכן של הקורס באופן שלא יגביל את החניך. - דרישת גיל לחניך, 13 ומעלה. - חבר ואטסים. -אנגלית ברמה בסיסית. לבסוף, החלק החשוב ביותר - טופס ההרשמה : https://docs.google.com/forms/d/1l96WjVYw6IMXHO3Mq5hW_Pj272MrW2by1LB_qdyqqCM/edit תאריך סיום ההרשמה - 28.7.16 צוות בית הספר מזמין אותכם להצטרף אלינו לחוויה שמתחילה, ולעולם לא נגמרת. מאחל לכם המון הצלחה, מכל צוות בית הספר, דניאל קצב מנהל בית ספר Vatil
אורח daniel katzav פורסם יוני 28, 2016 דיווח פורסם יוני 28, 2016 האם יש צורך בעוד מדריכים? שלח טופס הרשמה והוסף בשם שלך "(הדרכה)"
Izik Bakshi פורסם יוני 28, 2016 דיווח פורסם יוני 28, 2016 דניאל, עם איזה מערכי שיעור אתם מלמדים את הקורס קלים? כל החומר של קורס קלים של IFS, קיים ומתועד אצלי ואצל חברים נוספים בחטיבה, אני מקווה שלא כתבתם מחדש...
Tom Golan פורסם יוני 28, 2016 דיווח פורסם יוני 28, 2016 אני חניך במחזור 1 של הקורס, למדתי המון וזה פשוט כיף חיים. ממליץ בחום!!!
אורח daniel katzav פורסם יוני 28, 2016 דיווח פורסם יוני 28, 2016 לכל המערערים ביכולתינו ללימוד החניכים בתוך 24 מפגשים (מוערכים, שימו לב שאתם קוראים הכל). אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לקורס, תמיד אפשר ללמוד משהו חדש. אנחנו נעזרים במערכים של IFS לשעבר, אך לא באותו האופן, אך אחזור ואומר, אכן נעזרים בהם. דניאל, מנהל בית הספר נ.ב. ספקות מדרבנות אותנו.
Tom Golan פורסם יולי 6, 2016 דיווח פורסם יולי 6, 2016 מלמדים בקורס נדבר? כמובן, נדב"ר עברית ונדב"ר אנגלית.
Or Bahtari פורסם יולי 16, 2016 דיווח פורסם יולי 16, 2016 מתי מקבלים תשובה ? "תאריך סיום ההרשמה - 28.7.16"
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 22, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2016 דניאל, האם מערכי השיעור זמינים גם למי שרוצה ללמוד לבד? אשמח לקבל קישור כדי להעביר לטייס שהיה פעם פעיל והיום רוצה לחזור.