Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 30, 2016 דיווח פורסם דצמבר 30, 2016 שלום חברים! שלומי לוקסנבורג החליט לסיים את תפקידו כ-DCRM החטיבתי לאחר 3.5 שנים בתפקיד. על כן, אני באופן אישי רוצה להודות לו באופן אישי על התפקיד שמילא בנאמנות במשך תקופה זו! חיינן קבולי בנוסף לכך גם כן עוזב אותנו באפריל לצורך לימודי טיס בחו"ל ועל כן לא יוכל לשמש עוד בתפקיד של מנהל תשתיות טכני של החטיבה. לפיכך נפתחו שני התפקידים למרכז:מרכז ל-DCRM תיאור תפקיד: ה-DCRM, או בשמו המלא Divisional Conflict and Resolution Manager הינו תפקיד מפתח בחטיבה, ותפקידו בכללי לשמש כמבוגר האחראי בחטיבה, גשר ולשפוט בעניין בעיות משמעת או מחלוקות אשר עולות בתוך החטיבה. ה-DCRM אינו כפוף לצוות החטיבה, ועל אחת כמה וכמה למנהל החטיבה ועובד ישירות מול סגן נשיא ואטסים לענייני משמעת. ה-DCRM גם נמצא ברמת ההיררכיה השנייה מעל סופרוייזר, במידה וסופרוייזר משעה חבר ברשת למשך 48 שעות או יותר, ותפקידו לחקור ולשפוט כל בעיה הנובעת ברשת בקרב חברי החטיבה.דרישות התפקיד: גיל: 16 מינימום כדרישת סף; רצוי מעל 18. יחסי אנוש מעולים בין חברי החטיבה: חיוני לצורך גישור בין החברים אפס בעיות משמעת ברשת ואטסים. אנגלית ברמה גבוהה, שכן התפקיד דורש התנהלות מול הנהלת ואטסים והאיזור, וכן גם עם סופרוייזרים. זמן השקעה: בהתאם לצורך; בד"כ אין יותר מידי בעיות משמעת בקרב חברי ואטיל ברשת, לכן בהערכה גסה מדובר בהשקעה של כשעתיים בחודש לכל היותר. **הערה: את ה-DCRM אני לא ממנה. כל מי שיגיש לי מועמדות יועבר שמו ופרטיו למנהל האיזור ולסגן נשיא ואטסים לענייני משמעת, אשר יבחן את קו"ח שלו, ייתכן ואף יראיין אותו בהתאם לשיקול דעתו, ורק אז ימונה לתפקיד מטעמם. *** המכרז לתפקיד ה-DCRM ייסגר ב-5.1 בשעה 24:00. שמות המועמדים יועברו ישירות לתומאס ביום שלמחרת. מרכז לתפקיד מנהל תשתיות מנהל תשתיות טכני החטיבתי תפקידו להבטיח את קיומה של החטיבה מבחינת משאבים. כלומר, המנהל הטכני אמון על תפעול המשאבים שלנו: אתר החטיבה, שרתי החטיבה, הפורום, הטימספיק וכל מה שקשור לנכסים החטיבתיים ברשת - ובעיקר לדאוג שהמשאבים שלנו פועלים בצורה תקינה וללא תקלות. המנהל הטכני בנוסף אמון על תפעול תקלות (במידה וקיימות), בניית מערכות לצרכי פעילות חטיבתיות ופרוייקטים כגון בניית אתרים, אפליקציה, וכל העולה על רוחו, ובהתאם לכישרון האישי שלו. דרישות התפקיד: גיל: ללא הגבלה; רצוי מעל גיל 16. ידע בתפעול WordPress - קריטי ידע בבניית אתרים ידע בתפעול שרתים - יתרון אדיר ידע בבניית אפליקציות - כנ"ל זמן השקעה: לרוב מדובר בכשעתיים בשבוע בהתאם לצרכים. כל המעוניינים להגיש מועמדות לתפקיד מסויים מוזמנים לשלוח לי מייל לכתובת vatil1@vatil.org.il. שימו לב, בקשר ל-DCRM, במידה ולא יוגשו בפניי מועמדויות יצטרכו בואטסים למנות DCRM זר. בכל מייל יש לכתוב לאיזה תפקיד אתם מבקשים להתמודד עליו! בהצלחה למתמודדים!
Izik Bakshi פורסם ינואר 16, 2017 דיווח פורסם ינואר 16, 2017 ירדן, ברשותך, אני מעוניין לפתוח לדיון את נושא מנהל תשתיות. לדעתי כדאי לבחון אפשרות למימוש תפקיד כזה במיקור חוץ, כלומר, לבחון האם יש חברות בשוק האינטרנט שנותנו שירות של איש תמיכה ותחזוקה לאתר אינטרנט ותשתיות כגון פורום ו TS בתשלום. אני לא מגיע מתחום האינטרנט/אתרים/תשתיות, אך אני מעלה את הרעיון כדי לשמוע אם מישהו מחברי החטיבה שעוסק בתחום ביום יום מכיר חברה שיכולה לתת כאלה שירותים. Daniel Cholah, Yoram Benary וגם Barak Pecht הגיבו לזה 3