עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

סיכום כנס חטיבה 2016

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים!

קודם כל, ברצוני להודות לכל אחד מהמשתתפים בכנס. שמחתי לראות את כל אחד ואחד מכם, ושמח לראות שיש מספיק אנשים שרואים את התחביב הזה של טיסה וירטואלית כערך עליון!

על מה דיברנו בכנס הזה?
1) התחלנו את הכנס כמיטב המסורת באזכור שני חברי החטיבה, נמרוד גרשוני וזאב כאהן זכרם לברכה שעזבו אותנו בטרם עת, ואת פועלם לבניין החטיבה.
2) הוצגו צוות החטיבה; והוכרז על פתיחת מכרז ל-DCRM ומנהל תשתיות טכני במקום שלומי לוקסנבורג וחיינן קבולי. את המכרזים ניתן למצוא בפורום בפוסט נפרד.
3) סוכמה פועלה של החטיבה בשנה האחרונה: בניית חוקת החטיבה, האתר החדש, אחסון החטיבה החדש והמעבר, חדר הבקרה הקבוע, הקמת ביה"ס לטיסה V-WINGS, מסמך ה-SOP עבור פקחי החטיבה, סיכום אירועי החטיבה בשנה האחרונה.
4) קופת החטיבה: כמיטב המסורת ובהתאם להוראות בחוקה פורטו ההוצאות וההכנסות בשנת 2016. מצב הקופה עומד כרגע על 259$, כאשר בתחילת השנה התחלנו עם 617$. את הדו"ח המלא תוכלו לראות בקישור הבא ב-OneDrive החטיבתי


עם הגיענו לשנת 2017 הריני פותח מחדש קמפיין לתרומות! כל תרומה בכל סכום שהוא תהיה מבורכת, ותבטיח את קיומה של החטיבה לשנים הבאות! תרומות לחטיבה מתקבלות לשרת ה-PayPal החטיבתי שלנו בכתובת vatil1@vatil.org.il. שימו לב שסכום של 300$ לערך מבטיח את קיום החטיבה למשך שנה אחת פחות או יותר.

 

שיחת חתך:

1) אחת המטרות שלשמה התכנסנו השנה היתה הירידה שאנו מרגישים ברמת ההירתמות בפעילות היום-יומית של החטיבה בכלל, ובפרט חוסר ההיענות בדרישה למנהל מחלקת הדרכה חדש לאחר עזיבתו של באכתרי. במסגרת השיחה הובהר כי מנהל מחלקת הדרכה הינו עוגן מבחינת ואטסים, ואם אין מישהו בתפקיד הזה הרי שהחטיבה הופכת מבחינת רשת ואטסים ל-Open Sky בדומה לקפריסאים, בה כל אחד יוכל לבוא לפקח ואין למעשה חטיבה פעילה, שלא לדבר על VACC. לשם כך הוצע והוחלט לפצל את תפקיד מנהל מחלקת ההדרכה, בו אור באכתרי ממשיך לשאת בתפקיד גם במהלך שהותו בחו"ל, ואילו בארץ יפעל סגן מנהל מחלקת הדרכה, שיהיה עושה דבריו בארץ. לפי שיטה זו סגן מנהל מחלקת ההדרכה ירכוש נסיון, וזה יכשיר אותו להיות מנהל מחלקת ההדרכה הבא עם פרישתו של באכתרי ו/או עם פרישת הצוות.

פרטים על סגן מנהל מחלקת החטיבה יפורסמו בפוסט נפרד.

2) המשך כהונת מנהל החטיבה: סוכם כי אני, ירדן בן-דור, מנהל החטיבה אמשיך בכהונתי בשלב זה עד שימלאו 3 שנים ליום שבו נכנסתי לתפקיד, קרי אפריל 2018. עד אז, יש צורך אקוטי בהכשרת חברי חטיבה אשר יוכלו בבוא העת לשמש בצוות שיירש את החטיבה.

3) פתיחת פעילות החטיבה לפי פרוייקטים עבור חברי חטיבה: החטיבה זקוקה מידי פעם למעין פרוייקטורים שיבצעו עבור החטיבה כל מיני פרוייקטים: כגון בניית מערכות, הקמת אירועים, ארגון מפגשים ועוד. על כן, כל מי שבעל ידע ומעוניין לתרום בנושאים מסויימים מוזמן לעשות כן. מצב זה שבו חברי חטיבה יהיו אחראים על פרוייקטים רק יגביר את תחושת העשייה כאן ואת ההירתמות של כולם גם אם הם אינם חברי הנהלה.

4) התבקשנו לקיים ישיבות צוות פתוחות לכלל חברי החטיבה מידי רבעון, נשתדל לקיים זאת החל מהרבע הראשון לשנה זו.

5) קופת חטיבה: נתבקשנו להוסיף לשם השקיפות גם תחזית הוצאות שנתית על-מנת שכל מי שמעוניין לתרום יוכל לראות גם מה אנחנו עושים בכסף שלו. שינוי זה ייכנס לחוקה בהקדם ויעלה לאישור הנהלת האיזור וואטסים.

6) פתיחת מערכת דיוור חודשית שבה אנו מודיעים לכלל החברים הרשומים במערכת אודות החידושים והשינויים שנעשו בחטיבה בהתאם לפרק זמן מסויים. מקווה שמערכת זו תיפתח בהמרה.



תודות 
כנס זה, כמו כנסים קודמים לא יכל להתקיים אילולא ההירתמות של חברי החטיבה. בהזדמנות זו הייתי רוצה להודות ל:
1) יובל לוי: שהציע את המקום שבו התקיים הכנס, וארגן את המקום יחד עם ציוד הגברה פרטי וציוד נוסף לכנס.
2) דוד כהן: בלי דוד כהן שום אירוע לא יכול להתקיים! דוד דאג להגיע למקום כמה ימים מבעוד מועד כדי לבדוק את המקום ולתת לי דיווח מדוייק אודות המקום, דוד גם הגיע כשעתיים לפני האירוע ויחד עם יובל לוי ועוד כמה חברי חטיבה הקימו הכל.
3) ראובן ויינטרוב על הלוגיסטיקה, גם כן, כשקוראים לו לדגל הוא תמיד מתייצב!
4) כלל חברי החטיבה שבאו לכנס!

 

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...