niralp פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אני ממש לא בעסק של יצירת סינרים, אבל אי אפשר לקחת את הקבצים שלהם נגיד של האוטובוסים ושל הבנאדם שמכוון אותך לחנייה ולהעתיק אותם ישר לנתב"ג?
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 לא חושב שזה אפשרי. אחרי הכל לאוטובוסים שם יש מסלול קבוע, וכמו כן לשאר הרכבים. צריך לשאול את בוני ומומחי הסינרי אם זה אפשרי, בתקווה שיוכלו לקרוא את ההודעה הזו.
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 הגיוני שהטובים ב-AI יוכלו לעשות את זה. לא לתקוף כי אני לא מבין ממש, אבל לקחת מודל של אוטובוס או של "פולו מי" ולעשות לי AI קבוע, זה לא נראה ממש בעיה. בקשר לאנשים שמכוונים, והשרוולים המתחברים, אם כבר עובדים על טרמינל 3 החדש אז למה לא לעבוד בכל המרץ ולעשות דבר כזה..? זה יקפיץ את הפופולאריות של הסינרי ואולי גם את הטיסות חוץ מישראל ואליה
oz פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 יהב אני חקרתי את העסק הזה בשבוע האחרון והגעתי למסקנה שבאמת אפשר לעשות AI כזה של אוטובוסים יש באווסים אפילו כזה דבר להורדה לפרנקפוט וניר לצערינו זה לא אפשרי... צריך לערוך את קבצי הBGL בשביל שיעבדו בשדה אחר מה שבעצם יוצא שזה כאילו מתחילים מ0
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 יהב אני חקרתי את העסק הזה בשבוע האחרון והגעתי למסקנה שבאמת אפשר לעשות AI כזה של אוטובוסיםיש באווסים אפילו כזה דבר להורדה לפרנקפו0 או יופי! אם אני הייתי יודע לכתוב AI טוב הייתי עושה את זה, אבל לצערי זה לא הצד החזק שלי. לפי מיטב ידיעתי יש דגם של אוטובוס לפלייט, ואם יש אוטובוס לא בעיה לעשות מכוניות. ואם לא רוצים דגם כבד כמו מה שיש אז עושים דגם, לפי מה שאני מבין, לאנשים שמתעסקים בזה זה לא כל כך בעיה, כך גם אצל בוני ה-AI לשתף פעולה ביחד שני אלה, לדעתי זאת לא אמורה להיות בעיה. :idea: אולי בסינרי המיועד יעשו את זה נקווה מאוד, זו קפיצת מדרגה לא קטנה בכלל :!: :idea:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אני חושב שנשאיר את העבודה לבוני הסינרי. בינתיים תמשיכו לכתוב המלצות
niralp פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 לא נורא, זה יהיה דבר מדהים אם יסעו אוטובוסים בשדה !
maverick76 פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 חברה'!, לקחתי את כל ההמלצות שנתתם כאן, ובניתי דף עם כל ההמלצות, הקישורים להורדה\אתר החברה וקצת תמונות...אני ינסה דרך שאדי להכניס את זה ל-VATIL....צפו לעדכונים. בנתיים תמשיכו לתת עוד המלצות מעולות... :wink:
maverick76 פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 ***עדכון קטן... כל ההמלצות לתוספים בתשלום, לא יוכלו להיכלל בדף שאולי יכנס ל-VATIL, אז תמשיכו להציע...בעיקר תוספים לא בתשלום....תודה
Eran Granola פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חשבתי לפתוח אשכול, שבו כל אחד ימליץ על מטוס/סינרי שהוא מאוד אהב, ובמידה והוא חינמי יצרף לינק להורדה, ואם הוא Payware יוכל לצרף לינק לאתר החברה.. וואלה, שגעון של רעיון. אבל לא כל כך הבנתי את משמעות הפרימים. לפי מיטב ידיעתי פריימים גורמים לתנועה חלקה יותר. אבל מה המומלץ? האם דרושה חומרה מתאימה וכד. כל מה שתכולו להסביר יהיה טוב. תודה.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 בקשר ל-AI לדעתי לא כדאי לעשות את זה בשדה כי זה יכול ליצור כל מני דברים לא רצויים, כמו למשל יוסיף לכם עוד שדה תעופה על נתב"ג שבו יסעו אוטובוסים, לדעתי זה רק מקום לצרות. אם כבר אז לעשות את זה באנימציה של הסינרי עצמו, כמו שניר עשה בשדה דב שזה הסינרי הישראלי הכי מדהים שיש לדעתי. הוא יושב ברמה אחת ביחד עם כל הסינרים שדיברתם עליהם פה.
ha5mvo פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 For those who asked about a scenery similar to that of EDDW... there's LEPA, by the same auther , and it has all those things you'll find in EDDW. as far as I remember, it has several patches (those sceneries date back to FS2002 if not FS 2000...) so make sure you have them all... //Michael
xenopus פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 לחובבי ה-767 ובכלל, אתמול רכשתי אותו (40 דולר טובין ותקילין), ללא ספק אחד המטוסים הכי מפורטים והכי מציאותיים שיש (לא פחות מה- PMDG). זהו, כל מה שאני מחכה עכשיו שיצא זה ה- 744 של PMDG ואני מסודר.
Continental Airlines פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 יש לי שני סינרים מעולים אחד בתשלום אחד בחינם 1.מארסיי של SIMWINGS אין לי כתובת אבל זה סינרי מדהים ומופרט היטב(בתשלום) 2.סינרי של שדה רוסי שנמצא בנובסיברסק (אין לי מושג מה אני טס שם... ) סינרי חינמי הכי מדהים שראיתי חובה להוריד! http://library.avsim.net/download.php?DLID=43981 ומטוס שרציתי להמליץ זה 747-200Aשל Rfp גם כן מטוס מצויין וראילסטי שבוע טוב