Omer Cohen פורסם מרץ 10, 2017 דיווח פורסם מרץ 10, 2017 חברי חטיבה יקרים, אני רוצה להכריז על פורום אלעל וירטואל, הפורום יהיה הפורום הרשמי של אלעל וירטואל, תוכלו לרשום כאן בעיות/טענות/מענות על החברה ונדאג לפתור בהקדם, בנוסף תוכלו גם לרשום הצעות לשיפור וייעול חברתנו. לסיום, אני רוצה להודות להנהלת החטיבה ברשותם של ירדן בן דור ואור באכתרי על שיתוף הפעולה ההדוק בין אלעל וירטואל לחטיבת ואטיל ועל פתיחת הפורום שלנו בחטיבה, בברכה, עומר כהן, סגן מנהל אלעל וירטואל. Barak Pecht וגם Yarin Halali הגיבו לזה 2
rom yacov פורסם מרץ 10, 2017 דיווח פורסם מרץ 10, 2017 אני חושב שאתה מפספס את המטרה, הרי החברה מאפשרת גם למשתמשי איבאו להירשם, ומן הראוי שגם להם תהיה גישה לפורום רשמי של החברה.
elai bachar פורסם מרץ 10, 2017 דיווח פורסם מרץ 10, 2017 22 minutes ago, rom yacov said: אני חושב שאתה מפספס את המטרה, הרי החברה מאפשרת גם למשתמשי איבאו להירשם, ומן הראוי שגם להם תהיה גישה לפורום רשמי של החברה. אני לא עונה בתור נציג של החברה, אבל בתקופה שהייתי בצוות זכור לי שלמרות ניסיונות גדולים שלנו, לא זכינו לשיתוף פעולה מהצד השני. Omer Cohen הגיבו לזה 1
Nir Tsisin פורסם מרץ 10, 2017 דיווח פורסם מרץ 10, 2017 13 minutes ago, elai bachar said: אני לא עונה בתור נציג של החברה, אבל בתקופה שהייתי בצוות זכור לי שלמרות ניסיונות גדולים שלנו, לא זכינו לשיתוף פעולה מהצד השני. זה נכון, פעם היה נציג בIVAO האני זוכר, לפני שנתיים בערך.
Omer Cohen פורסם מרץ 10, 2017 מחבר דיווח פורסם מרץ 10, 2017 אני אסגור את הנושא הזה בכך שאני אגיד כמו שאמרו פה איליי וניר, היו כוונות לשיתוף פעולה יחד איתם אבל משום מה הם לא רצו. אז כמובן שאני לא אאסור על אנשים לטוס בחברה אבל אני חושב ובטוח אפילו שהיעד שלי זה חברי חטיבת ואטיל.. אין מה לעשות החטיבה שלנו היחידה שהיתה יוזמת איתנו אירועים ושיתופי פעולה כלשהם, בנוסף יש עוד דרכים לפנות אלינו לא רק דרך הפורום הזה... elai bachar הגיבו לזה 1