עבור לתוכן
Kobi David

מכרזים לתפקידים חדשים במסגרת רענון צוות VATIL -תודה לכולכם!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל חברי VATIL.

כידוע לכולכם, חטיבת VATIL בניהולו של אילן, הגיעה לרמות גבוהות בסטנדרטים של VATSIM כשמדובר על חטיבה חדשה.

בשנה הראשונה להקמת החטיבה, המטרה הייתה ברורה, לגרום לכולם להבין ש VATSIM זה המקום לתחביב שלנו, ולא IVAO.

ההתנתקות IVAO לא הייתה קלה, המון חברים הרימו גבה לנוכח המהלך, ובצדק, נמצאו מספר חברים עמוק בתוך IVAO, עם זה בדרגות, שעות, מעמד...

אך עם הזמן, הבנו כולנו ש VATSIM זה באמת המקום עבורונו, קיבלנו תמיכה עצומה מהנהלת VATSIM, יעידו על כך כל חברי הצוות.

בשנה הזו ביססנו את מעמדנו כחטיבה הנמנית על החטיבות המובילות ב VATSIM.

אך עם זאת, לכולנו ברור שצרכי החטיבה השתנו מיום הקמתה, מספר החברים בחטיבה גדל בצורה משמעותית, וכמו כן גדלו הדרישות לפקח, בעיות אישיות, לימוד וכדומה.

לא פעם נתקלתי באנשים ממורמרים על כך שהקידום שלהם מעוכב אך ורק בשל מגבלות זמן.

בשל כך, ולאחר הכנה של קרוב לחודש, שכלל התייעצויות עם חברי הצוות הנוכחים, ובהמלצתו של אילן מנהל האזור, החלטנו פה אחד שדרוש רענון בצוות החטיבה, בדמות חברים חדשים.

כנהוג ב VATSIM, אני אפתח למכרז תפקידים שאני סבור שהחטיבה זקוקה להם.

לכל תפקיד יש דרישות סף, וכל מי שמחליט להציע עצמו צריך לעמוד בהן.

אני רוצה לציין, שאין זה אומר שחברי צוות נוכחים שתפקידם מופיע כאן כפתוח, עוזבים את הצוות.

לא כך הדבר, גם חברי הצוות זקוקים לתחלופה בתפקידים עצמם, ומאוד יכול להיות שחבר צוות שהיום מחזיק בתפקיד X מחר יחזיק בתפקיד Y.

התפקידים המוצעים:

Operations Manager

אופי התפקיד - עזרה לכלל המחלקות בחטיבה, איסוף חומרי לימוד והפיכתם לרלוונטים עבור VATIL

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

זמינות

סבלנות, סובלנות

רצון לתרום לחטיבת VATIL כחבר צוות בסגל החטיבה.

Webmaster

אופי התפקיד - מנהל אתר VATIL, דואג לעידכונים שוטפים, מנהל הפורום.

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה מאוד

ידע נרחב בבנית אתרים ותחזוקתם השוטפת

הכרות עם PHP,HTML.

זמינות

סבלנות, סובלנות

Webmaster Assistant

אופי התפקיד - סגן מנהל אתר VATIL, עוזר למנהל האתר בתחזוקה היום יומית.

דרישות סף:

גיל 15 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

ידע נרחב בבנית אתרים ותחזוקתם השוטפת

הכרות עם PHP,HTML.

זמינות

סבלנות, סובלנות

Human Resources

אופי התפקיד - אחראי על משאבי האנוש בחטיבה, ולמעשה הגורם המקשר בין חברי החטיבה לצוות החטיבה, בכל נושא שהוא.

דרישות סף:

גיל 18 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

ממלכתיות

זמינות

סבלנות, סובלנות

Assistant Human Resources

אופי התפקיד - סגן מנהל משאבי אנוש, קולט חברים חדשים ומנתב אותם על פי צרכיהם.

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

ממלכתיות

זמינות

סבלנות, סובלנות

Public Relations Manager

אופי התפקיד - מנהל יחסי הציבור של חטיבת VATIL, דואג ליחצ"ן את החטיבה אל מול VATSIM, דואג לפרסם את האירועים במסגרת החטיבה.

דרישות סף:

גיל 21 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה מאוד

ממלכתיות

זמינות

Events Coordinator & VA Liaison

אופי התפקיד - מלקט ומארגן רעיונות לאירועים במסגרת החטיבה, תומך בחטיבות אחרות המעוניינות לבצע אירוע בישראל, מקשר בין צוות החטיבה לחברות הוירטואליות.

דרישות סף:

גיל 17 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

ממלכתיות

זמינות

סבלנות, סובלנות

Assistant Events Coordinator & VA Liaison

אופי התפקיד - עוזר למנהל האירועים בעבודה השוטפת, דואג לצרכי החברות הוירטואליות.

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה גבוהה

ממלכתיות

זמינות

סבלנות, סובלנות

Assistant Training Director

אופי התפקיד - עוזר למנהל ההדרכה בבניית מערך הדרכה וישומה.

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה סבירה

ידע נרחב בתעופה, חוקי תעופה, פיקוח.

זמינות

סבלנות, סובלנות

*ATC Examiner

אופי התפקיד - בוחן פקחים מטעם מחלקת ההדרכה.

דרישות סף:

גיל 16 ומעלה

אנגלית ברמה טובה

דרגת STU ומעלה

זמינות

סבלנות, סובלנות

*אינו נמנה על צוות החטיבה.

אילו התפקידים הדרושים לחטיבת VATIL.

זאת ההזדמנות שלכם לתרום לחברים וותיקים וחדשים כאחד, ולמעשה להודות לאנשים שתרמו ולימדו אתכם.

כל אחד ואחד מכם העומד בדרישות הסף לתפקיד, הוא פוטנציאל לצוות החטיבה.

גם חברים שלא ייבחרו, יירשמו כאופציית חילוף, וכאופציה לסבב המינויים הבאה כאשר יהיה.

מספר הבהרות:

ציינתי 10 תפקידים, אין זה אומר שמדובר ב 10 אנשים חדשים לצוות החטיבה, בנוסף לניהול מחלקה יקבל עצמו חבר צוות גם סגנות כלשהיא.

לדוגמא:

VATILX

Human Resources

Assistant Training Director

על כן, כל חבר בחטיבה מוזמן לשלוח 2 הצעות לתפקידים שונים.

אל לכם לדאוג לפרטיותכם, כל ההצעות שיתקבלו יהיו נצורות אצל מנהל החטיבה לדורותיה יהיה אשר יהיה.

את ההצעות יש לשלוח עד ליום שישי ה 5.11.2004 לכתובת האימייל הבאה:

staff@vatil.org

לכל שאלה או בקשה ניתן לפנות אליי באופן פרטי במייל או בהודעה פרטית בפורום.

זכרו, עצם פתיחת המכרזים היא הזדמנות לחברים להוביל את החטיבה להשגים חדשים.

תיהיו חלק מזה.

פורסם

שלום קובי,

אני מתנצל שאני לא "מתנפל" על ההצעה שלך. אני פשוט חושב שאני לא מספיק זמין בגלל הצבא ואני לא רוצה לגרום בעיות לאנשים אחרים בגלל אי זמינות. אני עדיין מוכן לתת כל מה שאוכל כדי לעזור ולתרום לחטיבה....

ישר כוח.

פורסם

קודם כל ברכות על התפקיד וקבל את ברכתי להמשך הצלחה ועשייה.

תראה גם אני תקוע מעט עם הצבא, אבל אשמח אם תוכל למצוא לי תפקיד שמבחינתך יוכל להתאים לזה שאני חייל. אני בעקרון יוצא חמשושים ובסופי שבוע(חמישי שישי שבת+חצי מראשון) אני יוכל להשקיע...שזה בסה"כ חצי שבוע...

בכל אופן, כמו שכבר אמרתי אשמח אם תוכל למצוא לי תפקיד כי אני ממש רוצה להתחיל לתת פוש מעצמי למען החטיבה...זה משהו שאני רוצה לעשות כבר כמה שנים בתחום בישראל...

תודה

רז גואטה.

פורסם

חברים יקרים

אני קורא לכל אלה שביניכם שתמיד חלמו לעשות איזה אירוע יוצא דופן, או לעזור בבחינת והסמכה של פקחים חדשים (כן מי כמוכם יודע כמה זמן לקח עד שהגעתם לבחינה), או לעצב את האתר בצורה חדישה ומקורית? הקיצר יש לכם פה הזמנות לעזור ולשפר ולעצב לפי הרעיונות שלכם.

אז מי רוצה להיות בצוות החטיבה? ? :wink: כל מי שרוצה ויכול, מוזמן ואף רצוי שיציע כי "אותכם אנחנו מחפשים" 8)

שבוע טוב

פורסם
חברים יקרים

אני קורא לכל אלה שביניכם שתמיד חלמו לעשות איזה אירוע יוצא דופן, או לעזור בבחינת והסמכה של פקחים חדשים (כן מי כמוכם יודע כמה זמן לקח עד שהגעתם לבחינה), או לעצב את האתר בצורה חדישה ומקורית? הקיצר יש לכם פה הזמנות לעזור ולשפר ולעצב לפי הרעיונות שלכם.

אז מי רוצה להיות בצוות החטיבה? ? :wink: כל מי שרוצה ויכול, מוזמן ואף רצוי שיציע כי "אותכם אנחנו מחפשים" 8)

שבוע טוב

זה ההזדמנות לכל המתלוננים למיניהם להכנס גבוה ולקבל את הכוח והסמכות לחולל שינוי ולקדם את החטיבה קדימה אל מעבר לאופק...

בהצלחה לכולם

פורסם

שמעו לכל אלה שחושבים שיכולםי לתרום ועונים לקריטריונים מעבר לזה שתוכלו לממש הרבה רעיונות שלכם במסגרת התפקידים האלו גם לחלקכם זה יתרום גם במובן של להבין איך הדברים עובדים כאן וישפר את רמת המיקצועיות בכל מה שקשור בתחביב הזה. אז יאללה להגיש מעומדיות יש כן יחסית המון תפקידים שלא קיימים בחטיבות אחרות בעיקר מכיוון שהפכנו לקהילה מעבר לפעילות הרגילה שלנו באוויר.

בהצלחה לכולם

פורסם

אני ישמח לעזור בכל דרך מסויימת ואני יבדוק לפי מה שאני חושב באיזה תפקיד אני יכול לעסוק פה וכמובן אשמח אם איבחר :roll:

פורסם
התשובה היא לא.... :(

בתפקידים שיכולנו הורדנו את הגיל, ועל פי כמות ההצעות שזרמה עשינו את הצעד הנכון.

אולי בסבב הבא :wink:

אוקי, תודה על התשובה

ובהצלחה לכל מי ששלח בקשה לתפקיד

ובהצלחה בהמשך לכל מי שיזכה בתפקיד

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...