Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 12, 2017 דיווח פורסם אפריל 12, 2017 אהלן חבר'ה, עלתה בראשי יוזמה שבה נערוך ביום שישי בערב, בתפר בין המשמרות של 18:00-20:00 ו-20:00-22:00 ארוחת שבת לשם גיבוש בין חברי החטיבה. כחלק מן היוזמה, כל אחד ממשתתפי המשמרת יביא איתו מאכל מבושל בתבנית חד פעמית שאותה יביא לחד"ב וישים במקרר, ואז בשעת ה-ש' נלך לחמם הכל בבית של דוד, נערוך שולחן ונשב לשולחן, אולי כמעין מסורת חדשה שתיפתח כאן מעתה והלאה בחד"בים בסופי שבוע. מי שלא יודע מה להכין, הנה כמה רעיונות למאכלים ודברים שניתן להביא: אורז, בשר דוגמת פרגיות או קבבים וכד', פשטידות למינהן, מוקפץ כזה או אחר, סלטים, שתייה, כלים חד פעמיים, מפה חד פעמית לשולחן. כשם שכולנו במשמרת לא שומרי שבת, ורובנו לא שומרי כשרות אין לי בעיה אם תביאו אוכל לא כשר/כשר/ואפילו כשר לפסח - כל מה שבא, ברוך הבא. כל מי שמעוניין להשתתף ולהביא משהו איתו אנא צרו איתי קשר באופן אישי ונדבר הדברים שאתם רוצים להביא. אני באופן אישי מחר עושה קניות לבית ועל הדרך אמצא לעצמי רעיונות מה לבשל לחד"ב. Yarin Halali הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם אפריל 12, 2017 דיווח פורסם אפריל 12, 2017 2 hours ago, Yarden Ben-Dor said: אהלן חבר'ה, עלתה בראשי יוזמה שבה נערוך ביום שישי בערב, בתפר בין המשמרות של 18:00-20:00 ו-20:00-22:00 ארוחת שבת לשם גיבוש בין חברי החטיבה. כחלק מן היוזמה, כל אחד ממשתתפי המשמרת יביא איתו מאכל מבושל בתבנית חד פעמית שאותה יביא לחד"ב וישים במקרר, ואז בשעת ה-ש' נלך לחמם הכל בבית של דוד, נערוך שולחן ונשב לשולחן, אולי כמעין מסורת חדשה שתיפתח כאן מעתה והלאה בחד"בים בסופי שבוע. מי שלא יודע מה להכין, הנה כמה רעיונות למאכלים ודברים שניתן להביא: אורז, בשר דוגמת פרגיות או קבבים וכד', פשטידות למינהן, מוקפץ כזה או אחר, סלטים, שתייה, כלים חד פעמיים, מפה חד פעמית לשולחן. כשם שכולנו במשמרת לא שומרי שבת, ורובנו לא שומרי כשרות אין לי בעיה אם תביאו אוכל לא כשר/כשר/ואפילו כשר לפסח - כל מה שבא, ברוך הבא. כל מי שמעוניין להשתתף ולהביא משהו איתו אנא צרו איתי קשר באופן אישי ונדבר הדברים שאתם רוצים להביא. אני באופן אישי מחר עושה קניות לבית ועל הדרך אמצא לעצמי רעיונות מה לבשל לחד"ב. אין לך בעיה שיהיה אוכל כשר? ?