×�לעד פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 שלום, אוקיי אז מאז שGUTI צילם בדיון הזה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4885 זו התמונה: ראיתי שיש כזה כיסוי לחלונות הקידמיים של המטוס כמו של הרכב, ועלה לי רעיון לנסות להכין כזה אחד לפלייט, לעשות עוד משהו מכל הדברים הקטנים שעושים לסימולטור שלדעתי, מעלים את רמת המציאות אבל ממש! אז ניסיתי יצאתי למכונית, הוצאתי את הכיסוי של השמשה, הנחתי על הרצפה, צילמתי אותו, הכנסתי למחשב, גזרתי לקחתי גדלים ואז ערכתי ולבסוף! הצלחתי לעשות כיסוי שלא נראה לדעתי ממש טוב, כי הוא לא יושב ממש אבל זה הכי טוב שיכולתי, אני לא ממש טוב בדברים האלה, אז הנה התוצאות: אוקיי אז עשיתי תיקון חברים: לכל האלה שהורידו את זה שימו לב בתמונה השניה הוספתי כפתור שתוכלו להסתיר את זה ולהפעיל את זה מבלי לבחור את אותו מטוס מההתחלה כמו בגרסה הקודמת. אז הנה ההורדה החדשה: http://planet.nana.co.il/eeia/lid1.zip תהנו לכם וכל בעיה שתתקלו תכתבו בשרשור הזה ואני ינסה לענות לכם. אגב, את הכפתור כיוונתי לפאנל של ה737 של הdefault אתם יכולים לכוון אותו איך שאתם רוצים דרך קובץ הpanel.cfg לכל מטוס שתרצו.. לפני: ואחרי: לסיכום: לא יצא לי ממש טוב בגלל שזה לא נראה יושב טוב אבל בכל זאת.. יש אנשים שיגידו "למה זה טוב" או "זה סתם למה צריך את זה".. אז זו החשיבה שלהם, אני חושב שכל הדברים הקטנים האלו פשוט עושים את הסימולטור! הקובץ להורדה: http://planet.nana.co.il/eeia/lid1.zip אז תודה, ושבוע טוב.. אלעד
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 אם כבר מציאות אפשר לשים כמה דיילות עם עגלה במעברים של המטוס???? :idea:
×�לעד פורסם אוקטובר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 אם כבר מציאות אפשר לשים כמה דיילות עם עגלה במעברים של המטוס???? :idea: אמממממממ בתמונה זה אפשרי אבל כבר צריך מישהו שממש יודע לערוך ולעצב מיקצועי..
golan73 פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 טוב מאוד!!!!! מעולה לטיסת מכשירים, מאוד מעונין לקבל את זה ממך, אם אפשר כמובן. תודה
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 מגניב ביותר!! אני מבקש את הקובץ ... ויש לי שאלה האם אפשר להכניס אותו לססנה 172? כי אם כן זה יחסוך לVFS לבנות פנל חדש לססנה לקורס מכשירים -שאין אפשרות לראות החוצה. אשמח אם תיצור קשר.(פרטים בחתימה)
×�לעד פורסם אוקטובר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 אוקיי אז זה יעבוד בססנה בטוח אבל אם זה יתאים אממ לא חושב שבדיוק כי התאמתי את זה לפאנל של ה737 אתה יכול לערוך את זה קצת ולהתאים, זה לא ממש בעיה.. העלתי את הקובץ לנענע כי אין לי שרת אחר בבקשה: http://planet.nana.co.il/eeia/lid.zip יש שם קובץ רידמי ששם כתוב איך להתקין את זה במטוס. תהנו. אלעד
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 נראה טוב מאוד! שמתי את זה על הצוםית נקווה שיתאים, אבל אם אפשר לכוון לגודל הרצוי זאת לא אמורה להיות בעיה.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 אם כבר מציאות אפשר לשים כמה דיילות עם עגלה במעברים של המטוס???? :idea: מילים כדורבנות
yossid פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אם כבר מציאות אפשר לשים כמה דיילות עם עגלה במעברים של המטוס???? :idea: אפשר לשים רק דיילים. :wink: יוסי
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 שלום אני חדש בפורום אבל עם קצת נסיון בטיסות מכשירים אמיתיות. ביצעתי פעם טיסה בדיוק כזו עם M20 MOONEY מחיפה לירושלים. (זה היה ב1999 כשהשדה עוד עבד, אבל הפלשתינים כבר גנבו את משדר הOUTER MARKER...) מיד אחרי קיפול גלגלים (מערכת מכנית עם כבלים, משהו זוועה...) ומדפים, המדריך אלון כיסה את החלון הקדמי עם כזה כיסוי בדיוק. מGALIM טיפסנו על VOR NAT R-185 לגובה 5000 רגל, משם לBGN ומשם ללפי NDB IRM לירושלים. ביצענו שתי הנמכות מכשירים -כדלהלן: מה -NDB יציאה בBACK CORSE, עד ל -5 מייל (בעיקרון ממשיכים עד הOM אבל הוא לא היה קיים) תוך כדי הנמכה ל3500 ואז פניה שמאלה (צפונה ב45 מעלות, טיסה במשך דקה, פניה ב180 מעלות ימינה, התארגנות לתצורת הנמכה (מהירות, PITCH, מדפים, גלגלים ,קיזוז) פניה נוספת לכיוון אלומת הILS, המחטים בILS "מתעוררות לחיים", הנמכה עך הILS עד לגובה החלטה (אם אני זוכר נכון זה 2700רגל) אז אלון הסיר את הכיסוי כדי לראות את המראה המרהיב של אורות המסלול (בירושלים זה לא משהו, בBGN זה מרהיב) הליכה סביב : המשכנו עד לNDB ואז חתכנו שמאלה ב45 מעלות ואחרי דקה הסתובבנו ימינה חזרה לNDB (תוך כדי טיפוס ל5000) ואז מתחילים את תהליך ההנמכה שוב. אחרי הפעם השניה המשכנו ישירות לBGN ומשם חזרה. הגענו בקושי לשעת סגירת השדה (22:00) אם ההיינו מאחרים הוצאות הפעלת השדה היו עלי..
×�לעד פורסם אוקטובר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 לאנשים שהורידו, שימו לב יש תיקון.. תהנו לכם..
liran פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 אחלה רעיון יהיה גם עוד יותר אחלה לנסות את התוסף הזה..... לירן.