Shai B פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 האם אפשר להביא לרשת (אחרי שיש לי אישור כמובן) כל מטוס? נניח.. אם אני מוריד F-22 (סתם דוגמא) אני יכול להעלות אותו לרשת כאילו בטיסה עם תוכנית טיסה כמובן עם כל החוקים להמריא לעמוד בכל הנתיבי טיסה הנכונים אבל פשוט לעשות את זה? אפילו אם אני נניח טס במאך 2?
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 (אחרי שיש לי אישור כמובן) אתה לא צריך אישור מיוחד... רק תיידע את הפקח, וכמובן שמור על החוקים. כי יש הגבלות מסויימות לגבי טיסות צבאיות.
Omer k פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 אסור לטוס ברשת וואטסים טיסה עם נימה צבאית.
Shai B פורסם אוקטובר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 טוב תודה לשניכם. אבל למה היה 707 של חיל האוויר באחד הנושאים בסקרינשוטס?
Yoav פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 טוב תודה לשניכם. אבל למה היה 707 של חיל האוויר באחד הנושאים בסקרינשוטס? כי 707 מבחינת התנהגות ומהירות הוא כמו ופחות ממטוס סטנדרטי.....הבעיה במטוסי קרב זה שהם מהירים מאוד...
Omer k פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 מותר לטוס עם מטוס צבאי, גם במהירות גבוהות, באישור פקח ובנתיבים בלבד
Or Netzer פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 מותר צבאי כל עוד זה לא מבצעי (נגיד לטוס עם F22 מירושלים לת"א סתם דוגמא) וכמובן בלי לירות בלי שטויות דמיין שהF22 מטוס נוסעים במהירות הקול וכמובן להודיע לפקח אם אתה רוצה מאך 2 שלא תכנס במטוסים!!! שים לב נימה צבאית תגרום להשעיה מיידית לצמיתות
Yoav פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 מותר צבאי כל עוד זה לא מבצעי (נגיד לטוס עם F22 מירושלים לת"א סתם דוגמא) וכמובן בלי לירות בלי שטויותדמיין שהF22 מטוס נוסעים במהירות הקול וכמובן להודיע לפקח אם אתה רוצה מאך 2 שלא תכנס במטוסים!!! שים לב נימה צבאית תגרום להשעיה מיידית לצמיתות אפשר לקבל דוגמא לנימה צבאית?
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 יש לי שאלה בקשר לפרויקט עתידי שקשורה בנושא: לדוגמא בטייסת כלשהי רוצים לעשות, טיסת ניווט, שזה אומר ראייה, במבנה, במטוסים צבאיים, לא מטוסי קרב כלומר לא מהירים. זה מותר או אסור?
Nimrod פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 אפשר לקבל דוגמא לנימה צבאית? דוגמא: מסוקי אפאצ'י יוצאים לחיסול ממוקד בעזה. זה ממש קיצוני, אבל בכל טיסה עם מטוס צבאי לפי דעתי אפשר למצוא נימה צבאית. יהב שאלה טובה
Shai B פורסם אוקטובר 28, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 יהב אני זוכר סקרינשוטס של מישהו שטס מבנה הרקולס... אז כנראה אפשר... אבל אני לא אסתכן תודה לכולם...
Yoav פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 אם אני במטוס קרבי, האם ניתן לבקש מירשה מיוחד לפי נתיבים צבאיים? כנ"ל לגבי מסוקים למרשה בנתבים רגילים ולא של מסוקים?
Omer k פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 אני מציע שנחכה עד שמישהו מוסמך - מצוות החטיבה - יגיב לנושא.
Or Netzer פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 מותר צבאי כל עוד זה לא מבצעי (נגיד לטוס עם F22 מירושלים לת"א סתם דוגמא) וכמובן בלי לירות בלי שטויותדמיין שהF22 מטוס נוסעים במהירות הקול וכמובן להודיע לפקח אם אתה רוצה מאך 2 שלא תכנס במטוסים!!! שים לב נימה צבאית תגרום להשעיה מיידית לצמיתות אפשר לקבל דוגמא לנימה צבאית? טיסת ח"א מעל עזה זה נקרא נימה צבאית מבצע אנטבה (בלי קשר רפאל לא אישי.. זה אחת הדוגמאות שחשבתי עליהם) זה מבצע צבאי טיסת מטוס קרב באזורי השטחים וכדומה כל זה נימה צבאית רוצים לטוס נימה לא צבאית? הקפות ברמת דויד (וכל שאר הבסיסים) טיסות תובלה בן גוריון עובדה \רמת דויד וכו'
DanPadnos פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 פקח לא רשאי לפסול לך תוכנית טיסה בהתבסס על המטוס שאתה מטיס, לפחות כך נאמר כאן. כלומר, טכנית מותר לך לעשות הקפות עם B-52 בהרצליה. לפקח מותר לא לאשר תוכנית טיסה בהתבסס על התוכנית עצמה, בין השאר אם היא ב"נימה צבאית" (הובאו כאן דוגמאות).
moti פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 "פקח לא רשאי לפסול לך תוכנית טיסה בהתבסס על המטוס שאתה מטיס, לפחות כך נאמר כאן. כלומר, טכנית מותר לך לעשות הקפות עם B-52 בהרצליה. לפקח מותר לא לאשר תוכנית טיסה בהתבסס על התוכנית עצמה, בין השאר אם היא ב"נימה צבאית" (הובאו כאן דוגמאות)." טכנית אתה צודק אבל פקח אמור לדעת איזה מטוסים מסוגלים לנחות ולהמריא על המסלול שעליו הם מפקחים ולכן מותר להם לפסול טיסה על סמך סוג המטוס- אם תרשום כמו שאמרת הקפות בהרצליה עם B-52 המטוס ימריא רק אחרי שישחה קצת בים התיכון :wink:
רפאל פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 בנוסף, הבנתי שלא יכולים לעלות עליו 747 ,ו757 . אם כן אילו מטוסים ייכולים להמריא משם ?
moti פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 מטוסים קטנים כמו ססנות ואפילו קצת יותר גדולים, אין תשובה אחת לשאלה כזאת. לכל מטוס יש את אורך המסלול המינימלי שדרוש להמראה, תבדוק את אורך המסלול בהרצליה והאם מטוס X נמצא בטווח הדרוש להמראה על המסלול כמו זה.