עבור לתוכן
Shai B

אפשר כל מטוס?

Recommended Posts

פורסם

האם אפשר להביא לרשת (אחרי שיש לי אישור כמובן) כל מטוס? נניח.. אם אני מוריד F-22 (סתם דוגמא) אני יכול להעלות אותו לרשת כאילו בטיסה עם תוכנית טיסה כמובן עם כל החוקים להמריא לעמוד בכל הנתיבי טיסה הנכונים אבל פשוט לעשות את זה? אפילו אם אני נניח טס במאך 2?

פורסם
טוב תודה לשניכם. אבל למה היה 707 של חיל האוויר באחד הנושאים בסקרינשוטס?

כי 707 מבחינת התנהגות ומהירות הוא כמו ופחות ממטוס סטנדרטי.....הבעיה במטוסי קרב זה שהם מהירים מאוד...

פורסם

מותר צבאי כל עוד זה לא מבצעי (נגיד לטוס עם F22 מירושלים לת"א סתם דוגמא) וכמובן בלי לירות בלי שטויות

דמיין שהF22 מטוס נוסעים במהירות הקול

וכמובן להודיע לפקח אם אתה רוצה מאך 2 שלא תכנס במטוסים!!!

שים לב נימה צבאית תגרום להשעיה מיידית לצמיתות

פורסם
מותר צבאי כל עוד זה לא מבצעי (נגיד לטוס עם F22 מירושלים לת"א סתם דוגמא) וכמובן בלי לירות בלי שטויות

אפשר לקבל דוגמא לנימה צבאית?

פורסם

יש לי שאלה בקשר לפרויקט עתידי שקשורה בנושא:

לדוגמא בטייסת כלשהי רוצים לעשות, טיסת ניווט, שזה אומר ראייה, במבנה, במטוסים צבאיים, לא מטוסי קרב כלומר לא מהירים. זה מותר או אסור?

פורסם

אם אני במטוס קרבי, האם ניתן לבקש מירשה מיוחד לפי נתיבים צבאיים? כנ"ל לגבי מסוקים למרשה בנתבים רגילים ולא של מסוקים?

פורסם

אפשר לקבל דוגמא לנימה צבאית?

טיסת ח"א מעל עזה זה נקרא נימה צבאית

מבצע אנטבה (בלי קשר רפאל לא אישי.. זה אחת הדוגמאות שחשבתי עליהם) זה מבצע צבאי

טיסת מטוס קרב באזורי השטחים וכדומה

כל זה נימה צבאית

רוצים לטוס נימה לא צבאית? הקפות ברמת דויד (וכל שאר הבסיסים) טיסות תובלה בן גוריון עובדה \רמת דויד וכו'

פורסם

פקח לא רשאי לפסול לך תוכנית טיסה בהתבסס על המטוס שאתה מטיס, לפחות כך נאמר כאן. כלומר, טכנית מותר לך לעשות הקפות עם B-52 בהרצליה.

לפקח מותר לא לאשר תוכנית טיסה בהתבסס על התוכנית עצמה, בין השאר אם היא ב"נימה צבאית" (הובאו כאן דוגמאות).

פורסם

"פקח לא רשאי לפסול לך תוכנית טיסה בהתבסס על המטוס שאתה מטיס, לפחות כך נאמר כאן. כלומר, טכנית מותר לך לעשות הקפות עם B-52 בהרצליה.

לפקח מותר לא לאשר תוכנית טיסה בהתבסס על התוכנית עצמה, בין השאר אם היא ב"נימה צבאית" (הובאו כאן דוגמאות)."

טכנית אתה צודק אבל פקח אמור לדעת איזה מטוסים מסוגלים לנחות ולהמריא על המסלול שעליו הם מפקחים ולכן מותר להם לפסול טיסה על סמך סוג המטוס- אם תרשום כמו שאמרת הקפות בהרצליה עם B-52 המטוס ימריא רק אחרי שישחה קצת בים התיכון :wink:

פורסם

מטוסים קטנים כמו ססנות ואפילו קצת יותר גדולים, אין תשובה אחת לשאלה כזאת.

לכל מטוס יש את אורך המסלול המינימלי שדרוש להמראה, תבדוק את אורך המסלול בהרצליה והאם מטוס X נמצא בטווח הדרוש להמראה על המסלול כמו זה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...