Yarden Ben-Dor פורסם יולי 20, 2018 דיווח פורסם יולי 20, 2018 שלום חברים, היום דולב רביד קיבל סוף סוף את דרגות ה-C1 המיוחלות ובאופן רשמי נכנס לנעליי כמנהל החטיבה. החל מרגע זה ואליך דולב הוא איש הקשר שלכם בכל הקשור לענייני החטיבה. במקביל, מסתיימת היום תקופה מדהימה מבחינתי שהחלה עוד ב-2012 כשנכנסתי לראשונה בצוות של איתי ארנון לתפקיד סגן מנהל אירועים ולאחר מכן מנהל אירועים, תפקיד שאותו נשאתי גם כסגן מנהל החטיבה בין 2014-2015 בתקופת הצוות של אלמוג עטר, ומאז ועד לרגע זה את שלוש השנים שבהם ניהלתי את החטיבה. היתה זו זכות עצומה בשבילי לנהל את החטיבה הזו, ובכלל לקחת חלק בכל מה שקשור לאופן שבו החטיבה מתנהלת. עם זאת, לפעמים צריך גם לפרוש (בשיא או שלא בשיא) ולחזור להיות חבר חטיבה מן המניין ללא "עול ניהולי" על כתפיו. אני רוצה להודות לכל מי שסייע לי במהלך השלוש שנים האחרונות לנהל את החטיבה, לכל מי שהיה תחת הצוות שלי בכל התקופה, חלקם ליותר וחלקם פחות זמן: החל מישראל רוטרו, שחף יסעור, עומר כהן, חיינן קבולי, גרגורי ורבה, דניאל קצב, אור בלישה, דניאל קלימוביצקי, עידו בוך, בן אתגר ויואל סטריקובסקי (מתנצל מראש אם שכחתי מישהו). כל מי שממשיך בצוות של דולב עלו והצליחו! כמו כן, לדעתי תודה מיוחדת מגיעה לאור באכתרי ששימש כ-Wingman שלי במשך שלוש שנים. אני חושב שלא הייתי יכול לנהל את החטיבה הזו לולא העזרה, הסיוע והתמיכה שלו - ובעיקר היכולת והיוזמה להריץ דברים ולהרים פרוייקטים אדירים מאפס - שלא לדבר על תיקון בעיות לא פשוטות שנתקלנו בהם מידי פעם. אז בהחלט תודה זו מגיעה לך ביושר. דולב, אני סמוך ובטוח שתרים את החטיבה הזו לגבהים חדשים, אין לי ספק בכך. בכל מקרה, תהיה בטוח שאני אהיה כאן בשבילך כל מה שאתה צריך בכל זמן ובכל מקום. בניגוד למסורת המפוקפקת משהו, אני מתכוון להישאר כאן, לטוס ולהינות (אולי מידי פעם לפקח רחמנא לצלן), ולהיות פעיל בכל השיח החטיבתי הן ב-TS והן בפורום ומדיות שונות כאילו לא עזבתי את התפקיד מעולם. אני מקווה שהבטחה זו תמומש, שהרי לא סתם השקעתי עשרות אלפי שקלים על ציוד טיסה משוכלל.. ובקיצור, כאן VATIL1, On Blocks, סוגר תוכנית טיסה ולהישמע! Bar Rodoy, Yuval Levi, Michael Cabir וגם 7 אחרים הגיבו לזה 6 4
Dolev Ravid פורסם יולי 20, 2018 דיווח פורסם יולי 20, 2018 ירדן יקר, תודה רבה על התרומה האדירה שלך לבית הזה שנקרא VATIL , תענוג מקבל את המושכות ממך ולדעת שאתה תמשיך להיות איתנו ולעזור. בשבוע הבא נקבע שיחה חטיבתית בשרת ה-TS בשיחה אציג בפני חברי החטיבה את השינויים הצפויים ואת הדרך אליה אנחנו נלך ביחד, כחטיבה שלמה. שוב, תודה רבה לך ולצוות הנפלא שהיה איתך. עשיתם עבודה מדהימה והשארתם לי נעליים מאוד גדולות להיכנס אליהם. אני מקווה שלא אאכזב. תודה! Dan Heinrich וגם eliran krulfeld הגיבו לזה 2
Etai Charit פורסם יולי 20, 2018 דיווח פורסם יולי 20, 2018 אלוף. הרבה תודה על אינספור השעות והדאגה. עכשיו תוביל בדוגמא אישית כאיש תעופה וסימולטורים אמיתי ונשתמע בקשר (ובחיים, אינשאללה).
Ilai Ben-ShuShan פורסם יולי 21, 2018 דיווח פורסם יולי 21, 2018 תודה רבה על תרומתך לVATIL במהלך השנים, מאחל לך המון בהצלחה בהמשך !
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2018 דיווח פורסם יולי 21, 2018 ירדן היקר, אין מספיק מילים כדי להביע את התודה והערכה הגדולה שאתה ראוי לה. אז בכל זאת, תודה רבה על אלפי שעות השקעה, התמדה ונחישות שבסופה הבאת את החטיבה הזו למקום מדהים. תודה רבה לאור באכתרי היקר, שאכן בלעדיו זה היה נראה אחרת, אתה ללא ספק עשית פה דברים מדהימים שבעבר הם היו בגדר חלום. שאו ברכה, ונחיתות בטוחות.
shachaf yasurr פורסם יולי 21, 2018 דיווח פורסם יולי 21, 2018 מלך ! תודה רבה על הכל שמחתי לעמוד לצידך ומאמין שדולב יצליח להכנס לנעליים העצומות שלך וינהל את החטיבה בצורה הטובה ביותר ! בהצלחה לדולב ולצוות החדש כל דבר שתצטרכו אני כאן בשבילכם תמיד
Tomer Israel פורסם יולי 25, 2018 דיווח פורסם יולי 25, 2018 תודה רבה בן דור על התרומה האדירה ועל ההתקדמות הרבה שהחטיבה עשתה בעזרתך