Lior Rubin פורסם אוקטובר 1, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2018 צוות שלום, זאת לא הפעם הראשונה בה הטיסה שאני יוצא איתה מופיעה גם בטיסות היוצאות וגם בטיסות בתהליך, תמונת מסך מצורפת. בברכה, ליאור ELY899
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 נו ? אם יצאת לפני הזמן שקבעת לך .......... משהו פה לא בסדר? הכל מעולה תהיה רגוע פתחת 3 פוסטים זועמים סתם ללא סיבה. Noy Farhi הגיבו לזה 1
Lior Rubin פורסם אוקטובר 4, 2018 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 @shachaf yasurr יקירי, הכל ברוח טובה. שום פוסט לא זועם, אני מעלה את הנקודות להסב את תשומת לב החברה ותו לא. לעניין המואר מעלה, הטיסה יצאה בזמן בגלל זה שאלתי.
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 לפני 3 שעות Lior Rubin כתב: @shachaf yasurr יקירי, הכל ברוח טובה. שום פוסט לא זועם, אני מעלה את הנקודות להסב את תשומת לב החברה ותו לא. לעניין המואר מעלה, הטיסה יצאה בזמן בגלל זה שאלתי. המערכת עובדת לפי השעה. ברגע שתעבור השעה הטיסה תעלם . אל תדאג השורות קוד יודעות לעבוד נהדר !
Daniel Hohashvili פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 1 hour ago, shachaf yasurr said: המערכת עובדת לפי השעה. ברגע שתעבור השעה הטיסה תעלם . אל תדאג השורות קוד יודעות לעבוד נהדר ! ברגע שאתה עושה בוק הבוק רלוונטי כל עוד אתה לא מבטל אותו ב BIDS
Lior Rubin פורסם אוקטובר 4, 2018 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 תודה על ההסברים צוות לעניין 😅 מקווה ששאר חברי הצוות ידעו לענות עניינית.
Omer Cohen פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 אלהן ליאור, זאת לא תקלה, לדוגמא הזמנת טיסה לשעה 12:00Z עד השעה 12:00Z הטיסה לא תיעלם מה-UPCOMING DEPARTURES גם אם כבר התחלת את הטיסה בLIVE FLIGHTS. מקווה שעניתי לך על השאלה בצורה עיניינית. בברכה, עומר כהן - סגן מנהל אלעל וירטואל
Lior Rubin פורסם אוקטובר 4, 2018 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 לפני 40 דקות Omer Cohen כתב: אלהן ליאור, זאת לא תקלה, לדוגמא הזמנת טיסה לשעה 12:00Z עד השעה 12:00Z הטיסה לא תיעלם מה-UPCOMING DEPARTURES גם אם כבר התחלת את הטיסה בLIVE FLIGHTS. מקווה שעניתי לך על השאלה בצורה עיניינית. בברכה, עומר כהן - סגן מנהל אלעל וירטואל תודה רבה תותח ! אין עליך , צוות מנצח
Noy Farhi פורסם אוקטובר 5, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2018 8 hours ago, Lior Rubin said: תודה על ההסברים צוות לעניין 😅 מקווה ששאר חברי הצוות ידעו לענות עניינית. כולם עונים בצורה עניינית ומקצועית רק צריך לתת להם זמן להגיב. גם אם זה אומר להמתין כמה ימים