Etai Charit פורסם אוקטובר 5, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2018 איזה איש יקר וטוב, בלי ספק חלק מהנוף הטבעי של החטיבה, אחראי באופן אישי לפיתוחה ולעיצובה. היה לי לעונג להכיר אותו ולפגוש אותו שוב ושוב לאורך השנים בכנסים. זכינו בו, צריך להמשיך את פועלו ולקחת ממנו דוגמא לאהבה אמיתית: לתחביב, למקצוע התעופה, לבני אדם באשר הם. יהי זכרו ברוך. ובאמת שנזכור אותו - ונברך.
Dolev Ravid פורסם אוקטובר 6, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2018 עצוב לשמוע! צבי היה איש יקר שתרם רבות , השאיר אחריו חותם רב אני משתתף בצער המשפחה והחברים יהי זכרו ברוך.
Ariel Eshel פורסם אוקטובר 6, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2018 עצוב מאוד לשמוע:( אמנם לא הכרתי אותו ,אבל לפי מה ששמעתי מחברי חטיבה וקראתי פה אני בטוח שהוא טרם רבות לחטיבה ת.נ.צ.ב.ה
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 6, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2018 ערב טוב באישור המשפחה אני מצרף את ההספד שכתבו על צבי ז"ל המשפחה גם מבקשת שלכל מי שיש תמונות של צבי שיעביר שנוכל להעביר להם יהי זכרו ברוך
Dvir Ben David פורסם אוקטובר 6, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2018 עצוב לשמוע, משתתף בצער המשפחה, יהי זכרו ברוך.
Tomer Inbar פורסם אוקטובר 9, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2018 אני לא מאמין לעיניי... היינו מדברים בזמנו הרבה ב-TS וגם הייתי בביתו בנשר. לא ידעתי שהוא התמודד עם המחלה הארורה.. עצוב.. 😢 יהי זכרו ברוך
Tal peleg פורסם אוקטובר 9, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2018 מצער לשמוע. היה לי הכבוד להכיר את צבי וללמוד ממנו ידע רב בנושא התעופה הקלה ברשת. יהי זכרו ברוך.
amit batkilin פורסם אוקטובר 10, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2018 יהי זכרו ברוך עצוב מאוד והוא חסר לכולנו .