Or Bahtari פורסם פברואר 26, 2019 דיווח פורסם פברואר 26, 2019 חברים יקרים, עם כניסתי לתפקיד מנהל החטיבה גיבשתי לעצמי מדיניות שתבוא לידי ביטוי בשנים הקרובות. אחת ממטרותיי העקריות מלבד הפעילות והאירועים השוטפים (כגון: כנסים וחדרי בקרה) היא לחזק ולהעשיר את החטיבה בידע מקצועי בתחומים הרלוונטיים לתחביב שלנו. אני רואה בכם חברי החטיבה הוותיקים מקור כוח בלתי רגיל היכול לתרום רבות להשגת מטרות אלה, והנכם מהווים מבחינתי הון אנושי בלתי מנוצל היכול לקדם את החטיבה על כל מרכיביה להישגים ולגילוי אופקים חדשים. שיתוף הפעולה בין חברי חטיבה וותיקים בעלי ניסיון רב ובגרות לחברים צעירים נחוץ ביותר כדי להפיח חיים ברוח החטיבה. לאחרונה הושקעו מאמצים רבים באיתורם של חברי חטיבה וותיקים(עוד משנת 2003) אשר פעילותם השוטפת הופסקה עם השנים במטרה לקיים כנס עבורם בלבד שבו נעלה רעיונות ודרכים לקידום הפעילות המשותפת. ההזמנה לכנס תעשה באופן פרטני עבור חברי החטיבה הרלוונטיים. הכנס יתקיים ביום חמישי ה-11 באפריל (11/4),תחילת התכנסות בשעה 20:00 בבית יצחק (כתובת מדויקת תימסר בהודעה נפרדת). פרטים אודות לו"ז הכנס יימסר בהמשך. עלות עבור משתתף ינוע בין 50 ל-60 ש"ח כאשר המחיר כולל : *השכרת המקום *כיבוד קל *ארוחת ערב (על האש) בברכה, דולב רביד - VATIL1 מנהל החטיבה אור באכתרי - VATIL2 סגן מנהל החטיבה Yuval Gazit הגיבו לזה 1
Moshe Bensal פורסם פברואר 26, 2019 דיווח פורסם פברואר 26, 2019 יפה מאד וכל הכבוד על הרעיון והיוזמה. אני אישרתי את השתתפותי, ומחכה בקוצר רוח לפגוש את כל החברה הותיקים. שיהיה בהצלחה לכולם.
Dolev Ravid פורסם אפריל 11, 2019 דיווח פורסם אפריל 11, 2019 סניורים יקרים, היה מדהים! נהנתי מכל רגע! שמחתי להכיר את הפרצופים ולראות אנשים שהיו אבן יסוד בהקמת החטיבה. כפי שאמרתי במהלך הכנס- אתם נכס משמעותי מאוד לחטיבה שלנו ואני מקווה שנזכה לראות אתכם שבים לרשת וטסים או מפקחים בה. יש לנו חטיבה מדהימה ואתם חלק בלתי נפרד ממנה. תודה רבה שבאתם 3>
mickey lip פורסם אפריל 12, 2019 דיווח פורסם אפריל 12, 2019 דולב ושאר העוסקים במלאכה היה ערב מצויין ומרשים בהחלט היה כיף לפגוש אנשים שמזמן לא פגשנו וכמובן להכיר את הצוות החדש מצפים לעוד ערבים כאלה ... תודה רבה לכם