Daniel Hohashvili פורסם פברואר 28, 2019 דיווח פורסם פברואר 28, 2019 חברים יקרים, שלום! כפי שרובכם כבר יודעים, לא מזמן התגייסתי לצבא והיכולת שלי לתת מענה יעיל ומהיר פחתה עם הזמן. לכן, בצער רב, אני נאלץ להתפטר מתפקידי בתור מנהל הסמכת פקחים וסגן מנהל החטיבה. המחליף שלי הוא אור באכתרי. אור נאלץ לקבל לתיבת הדואר שלו צו 8 ונענה בחיוב. מאחורי אור היסטוריה מפוארת מרובת תרומות והישגים. אני סבור ובטוח כי תנהיג דרך של שגשוג והצלחה כמו שרק אתה יודע. בהזדמנות זו, אשמח להודות לכל מי שעזר, תמך, ייעץ והפך את המשמרת שלי לטובה יותר. לכם אני חייב תודה ענקית! למרות שעכשיו אני אהיה פחות זמין , אני בהחלט אמשיך לעזור ככל שביכולתי בכל הקשור לחטיבה! מקווה ששירתי אתכם נאמנה בהצלחה לכולם
Ilai Ben-ShuShan פורסם פברואר 28, 2019 דיווח פורסם פברואר 28, 2019 דניאל תודה לך על השירות לחטיבה שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך
Itay Gross פורסם פברואר 28, 2019 דיווח פורסם פברואר 28, 2019 תודה רבה לך חוחה על כל התרומה הגדולה, שמחתי לעזור לך כסגן מחלקת ההדרכה. בטוח שתמשיך לעזור ובטוח שנתראה בסופשים ומתי שיצא ✈️
Or Belisha פורסם מרץ 1, 2019 דיווח פורסם מרץ 1, 2019 חוח אתה ענק! (תרתי משמע) אין ספק שהשארת חותם והתוות את הדרך שלך במחלקה ובחטיבה. בהצלחה!
Eyal Rokach פורסם מרץ 1, 2019 דיווח פורסם מרץ 1, 2019 היה לי כיף ענק לזכות לקבל ממך כמה הדרכות, תודה על התרומה הענקית לחטיבה ובהצלחה בצהל!
Dvir Ben David פורסם מרץ 1, 2019 דיווח פורסם מרץ 1, 2019 תודה רבה על התרומה הרבה שעשית לחטיבה! בהצלחה בהמשך הדרך!
Oran Tamir פורסם מרץ 1, 2019 דיווח פורסם מרץ 1, 2019 בהצלחה חוחה! מקווה שהצלחת להגיע לאן שכיוונו. אם אתה צריך עזרה או שיש לך שאלה, דבר איתי!
Dolev Ravid פורסם מרץ 4, 2019 דיווח פורסם מרץ 4, 2019 חוחה אח יקר . היה לי העונג לעבוד איתך. אתה בחור מקצועי מאוד ותרמת המון לחטיבה. שהיה לך בהצלחה בתפקיד החדש בצבא. מאחל לך את כל השפע שיש למערכת הצבאית להציע אור , ברוכים השבים. גש לאפסנאות תחתום על מדים . תודה שבאת לסייע בצו 8 ששלחנו לך.
Etai Charit פורסם מרץ 7, 2019 דיווח פורסם מרץ 7, 2019 בהצלחה גדולה, תודה על התרומה, ויאללה לחיים האמיתיים... נחכה לך פה בסופ"שים ואחרי השחרור...
Eyal Rokach פורסם אפריל 6, 2020 דיווח פורסם אפריל 6, 2020 21 hours ago, Ido Lev said: אלוף!! בהצלחה מהמגיבים בזמן 😉 Dvir Ben David, eliran krulfeld וגם Ido Lev הגיבו לזה 3