Ilan Jonas פורסם יוני 10, 2019 דיווח פורסם יוני 10, 2019 אוקיי, זה אחד מעניין... לפי ההכרזה הזו מיקרוסופט חוזרת עם הסימולטור והוא נראה מופרך לחלוטין. תראו את הסרטון המבהיל הזה - Emri Bachar וגם Amit Eisinger הגיבו לזה 2
Gal Cohen פורסם יוני 10, 2019 דיווח פורסם יוני 10, 2019 נראה הזיה. הקונספט של stream לכל הפירוט הזה הוא לא חדש ו outtera עושים את זה כבר תקופה, אבל הם משתמשים גם במפות בינג באופן חופשי(כי זה שלהם הרי) כדי למדל את כל העולם. אם זה יהיה באמת פלייט סימולטור על כל המשתמע מכך זה גיים אובר לשאר, אבל אני מאוד סקפטי אם חברות כמו PMDG ו ORBX עושות תכנונים לסימולטורים אחרים ועוד ללונג ראן בעיניי זה יכול להעיד ש 1) או שהם לא היו מודעים לדבר הזה, ואז נשאלת השאלה על איזה בדיוק שיתוף פעולה עם הקהילה מייקרוסופט מדברים במהלך הפיתוח של הסימולטור. 2)מודעים לזה, אך כנראה שמדובר במנוע גראפי מרשים מאוד ותו שזה flight עושה קאמבק.
Joel Strikovsky פורסם יוני 16, 2019 דיווח פורסם יוני 16, 2019 אני לא בונה יותר מידי על הפלטפורמה הזאת שהוא מכוון ל Core Simmers.. ההיסטוריה תגיד...
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2019 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2019 אני כבר חזרתי בתכלס, אבל טס לי בשלווה - פנסיה 😉