Itai Ganor פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 שימו לב הרבה מהנתיבים בארץ סגורים. לא תבינו למה מטוסים טסים לvor באר שבע בדרך לאילת במקום על J10. סיד דינה גם יסגר ליום או ליומים והמטוסים יצאו על סיד סולין מvor נתניה. אז תראו הרבה שינוים בשמיים בקיצור. הדף http://www.aopa-israel.org.il/_Uploads/ ... iction.doc
Omer k פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 איתי אם נדייק כל הארץ סגורה, למעט טיסות מבקו מסחרי לכמה ימים הקורבים גם חוץ מהרצליה והאזורים שלה
Itai Ganor פורסם אוקטובר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 חייל האוויר מתרגלים כל מני דברים וכנראה שצריך בגלל זה לסגור את כל ישראל בגלל זה.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 יהיה מעניין לצאת על סולין דרך נתניה vor אבל רק יותר ארוך.
OmRI פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 קודם כל תודה רבה לך איתי על העידכון ודבר שני מעניין מה חה"א מבצע....... :roll:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 נבצע את זה גם ברשת? :twisted: מה שקובי יחליט
Kobi David פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 ברשת אין שינויים נכון לעכשיו, כשיהיו, נדע כולנו.
ELY150 פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 אני חושב שזו בעיה בטחונית לפי מה ששמעתי בחדשות ופורסם בוואלה http://news.walla.co.il/?w=//618948
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 אני חושב שזו בעיה בטחונית לפי מה ששמעתי בחדשות ופורסם בוואלהhttp://news.walla.co.il/?w=//618948 לא נשמע הגיוני שזה בגלל זה.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 31, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 איזה מדהים כמה מטוסי נוסעים יש פה(אני גר ברמת פולג זה בנתניה) עם משקפת וסקאנר איזה יופי בביתצפר ראיתי עוד כמה כולל רויאל גור'דניאן ואיר קנדה על הסיד של סולין ונתניה הלוואי זה ימשך עד סוף התרגיל בעוד יומים!!
×�פיק פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 כל מה שרציתים לדעת: מ 31 באוקטובר 0830 זמן מקומי עד 3 בנובמבר 2359 בלילה 1.כל המנחתים דרומית לקו אשקלון סגורים 2.טיסות אז"מ אסורות,גם בבועות ,דרומית לקו אשקלון 3.כל נתיבי הCVFR סגורים דרומית לקו אשקלון מ 1 בנובמבר 1000 זמן מקומי עד 3 בנובמבר 2359 בלילה 1.כל נתיבי הCVFR צפונית ל T M A סגורים,פרט לטיסות קו מסחריות. 2.הרצליה ואזוריה ישארו פתוחים 3.ראש פינה פתוח עד גובה 3000 רגל 4.מגידו ופיק סגורים 5.נתיב המכשירים לאילת יוסט, למדינת ירדן. המידע מהשירשור הזה בפורום תעוםה קלה בתפוז http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/ ... d=41167437
Omer k פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 כל מה שרציתים לדעת:מ 31 באוקטובר 0830 זמן מקומי עד 3 בנובמבר 2359 בלילה 1.כל המנחתים דרומית לקו אשקלון סגורים 2.טיסות אז"מ אסורות,גם בבועות ,דרומית לקו אשקלון 3.כל נתיבי הCVFR סגורים דרומית לקו אשקלון מ 1 בנובמבר 1000 זמן מקומי עד 3 בנובמבר 2359 בלילה 1.כל נתיבי הCVFR צפונית ל T M A סגורים,פרט לטיסות קו מסחריות. 2.הרצליה ואזוריה ישארו פתוחים 3.ראש פינה פתוח עד גובה 3000 רגל 4.מגידו ופיק סגורים 5.נתיב המכשירים לאילת יוסט, למדינת ירדן. המידע מהשירשור הזה בפורום תעוםה קלה בתפוז http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/ ... d=41167437 זה מה שהתכוונתי שאמרתי שכל הארץ נסגרת
alon_a פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 יש מצב שנראה משהו בשמים (אזור חיפה) או שזה רק בנגב? אם זה רק בנגב אני חושב שאני יודע מה זה :-#
OmRI פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 מאז שנודע לי על ידיעה זו כל הזמן באמת נשמע פה רעש מטוסי קרב וגם היום יצא לי לראות שניים במקרה ובזכות זה שהם לא טסו מספיק גבוהה ומהר כדי להתחמק מהמשקפת שלי ראיתי שזה מטוסי אף 16 דגם אי אפשר לזהות כמובן אבל זה אף16 וסתם נחמד פה לראותם אבל דווקא מה שאני רוצה אין וזה מסוקים באמת שאין פה כבר מסוקים חבל........
Amir Paz פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 "שלפלסטינים יש טילים נגד מטוסים" --- לא זו הסיבה. חברים בשבוע הקרוב יש סגירות בגלל פעילות צבאית נטו. בגלל שזה פורום ובגלל שאנחנו באינטרנט, לא ניתן לפרט. ברשת לא יהיו שום שינויים. בברכה,
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 אני לא יודע אם זה קשור אבל היום בבוקר ראיתי 5 מסוקים טסים בקו החוף כנראה משדה דוב במבנה דלתון.
אורח פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 שמעו, אם כל מטוס צבאי שיעבור לי מעל הבית, אני יעשה דרמות, לא יהיה לי זמן לטוס ולפקח. לפחות פעמים בשבוע יש לי זוג הרקולסים שעוברים לי מעל הבית בגובה נמוך ועושה לי סדקים בקירות. נו אז ??? חלס תנו להם לטוס ולאיציק לשרוף לילות (מסכן ).
OmRI פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אני לא יודע אם זה קשור אבל היום בבוקר ראיתי 5 מסוקים טסים בקו החוף כנראה משדה דוב במבנה דלתון. ראיתי היום 8 מסוקים כולם היו בלקהוקים גם כן טסים מעל קו החוף!היה יפה לראות! והיום מעל הבית ספר שלי עבר מסוק משטרה בגובה נמוך לאללה אבל אין לי מצלמה היא בתיקון! ועכשיו הוא עובר מעל הבית שלי באסההההההה.............. חברה השמיים מעל חולון בת ים וראשון לוהטים מתנועת מסוקים אדירה הרגע עוד 5 קוברות עברו מעל הגבול בין חולון בת ים והמבית שלי זה קרוב מאוד! ומסוקי המשטרה שממשיכים לעבור פה אפילו ראיתי איזה מסוק מיחידת המסוקים המשטרתית והמסוק הוא רומח(מ 02) והוא עושה פה היקופים מעל הבית שלי בגובה נמוך ומרחף בגובה נמוך חבל שאין מצלמה בחיי!סתכלו לשמיים כולכם ותבינו למה אני אוהבב מסוקים! פששששששש מדהים גם מסוקי כים ניר בעניין הרגע ראיתי מבנה של המסוק בל206 דגם B של כים ניר והAS355 שלהם גם טסים להם ביחד הרבה מסוקים מחפשים אחר הבנאדם שהסיע את המחבל לפיגוע!
alon_a פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אה עכשיו עוברים לסיפורי מסוקים? אם כן יש לי כמה אני בכל זאת חושב שכל המסוקים שראית היום זה בלי שום קשר למה שקורה אלא פשוט מחפשים את הסעיינים שסייעו למחבל דרך אגב גם קשור למסוקים יש סידרה בערוץ ריאלטי TV סדרה שנקראת מסוקים מאוד נחמדה שמראה מהמציאות היום יומית של מסוקי משטרה, חילוץ ומסוקי אמבולנס ברחבי העולם
Gal פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אתמול ראיתי מטוס (נוסעים) בלתי מזוהה (בגלל החושך הרב). וחוץ מזה כל היום אני שומע את מנועי הסילון (אני גר/לומד די קרוב לNATANYA VOR) כך שכשחיל האויר יפתח את השטח מחדש אני אוכל לעדכן אתכם.
OmRI פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אה עכשיו עוברים לסיפורי מסוקים? אם כן יש לי כמה אני בכל זאת חושב שכל המסוקים שראית היום זה בלי שום קשר למה שקורה אלא פשוט מחפשים את הסעיינים שסייעו למחבל דרך אגב גם קשור למסוקים יש סידרה בערוץ ריאלטי TV סדרה שנקראת מסוקים מאוד נחמדה שמראה מהמציאות היום יומית של מסוקי משטרה, חילוץ ומסוקי אמבולנס ברחבי העולם אני יודע שזה לא קשור סתם אמרתי על המסוקים ומצטער לאכזב אותך אבל פעילות צבאית לא נוגעת לשום מקרה של מחבל! אלא יש פעילות שלהם בכל זאת וגם פעילות של מסוקים אזרחיים של כים ניר ושל משטרת ישראל שהם אילו שמסייעים במציאת החשוד......ומה יש לך HOT?או YES? כי יש גם בHOT סדרה שבה מראים הכל גם מסוקי חה"א ומסוקי המשטרה שלנו!וכמובן עוד חילות אויר מכל העולם וגם מסוקי משטרה ברחבי העולם..... :arrow: מי שעכשיו בצומת גנות ליד הר הזבל מסכן יש שמה פקק בגלל המסייע למחבל ואחותי שתקועה שמה כרגע אומרת שמסוקים שמה עוברים ללא הפסקה ובגבהים נמוכים.....מאוד!