עבור לתוכן
Itai Ganor

הגבלות טיסה לימים הקרובים(אמיתי)

Recommended Posts

פורסם
אה עכשיו עוברים לסיפורי מסוקים? אם כן יש לי כמה אני בכל זאת חושב שכל המסוקים שראית היום זה בלי שום קשר למה שקורה אלא פשוט מחפשים את הסעיינים שסייעו למחבל דרך אגב גם קשור למסוקים יש סידרה בערוץ ריאלטי TV סדרה שנקראת מסוקים מאוד נחמדה שמראה מהמציאות היום יומית של מסוקי משטרה, חילוץ ומסוקי אמבולנס ברחבי העולם

אני יודע שזה לא קשור סתם אמרתי על המסוקים ומצטער לאכזב אותך אבל פעילות צבאית לא נוגעת לשום מקרה של מחבל!

מי אמר ?

בטח שכן, אם צריך לסרוק אז אין שום בעיה לשלוח מסק"רים של ח"א לבצע את החיפושים.

משלבים כוחות - אין משהו קבוע למיטב ידיעתי [ולא, אני לא מספר פה משהו סודי, דברים רגילים שרואים בדר"כ, גם עומרי ראה איתי סיור קוברות - בטוח הם חיפשו משהו !].

עריכה: יואב, דיברתי באופן כללי :?

פורסם
אה עכשיו עוברים לסיפורי מסוקים? אם כן יש לי כמה אני בכל זאת חושב שכל המסוקים שראית היום זה בלי שום קשר למה שקורה אלא פשוט מחפשים את הסעיינים שסייעו למחבל דרך אגב גם קשור למסוקים יש סידרה בערוץ ריאלטי TV סדרה שנקראת מסוקים מאוד נחמדה שמראה מהמציאות היום יומית של מסוקי משטרה, חילוץ ומסוקי אמבולנס ברחבי העולם

אני יודע שזה לא קשור סתם אמרתי על המסוקים ומצטער לאכזב אותך אבל פעילות צבאית לא נוגעת לשום מקרה של מחבל!

מי אמר ?

משלבים כוחות - אין משהו קבוע למיטב ידיעתי [ולא, אני לא מספר פה משהו סודי, דברים רגילים שרואים בדר"כ, גם עומרי ראה איתי סיור קוברות - בטוח הם חיפשו משהו !].

נראה לי שבמקרה של הפיגוע הם חיפשו יותר מישהו... :lol:

פורסם

מי אמר ?

עריכה: יואב, דיברתי באופן כללי :?

תראה ברור שיכול להיות שזה למטרת המחבל או למטרת החזרה או משהו אבל לא תמיד ובטח שלא 12 מסוקים בשביל לחפש מישהו כשעוד מסוקי משטרה שראיתי(אני מדבר על רומח מ02 ועל קשת מ04 שעברו מעל ביתי נמוך בגובה ממש נמוך שקשה להאמין אבל אני מאמין כי ראיתי)

וגם ראיתי מבנה ייחודי של מסוקי כים ניר בגובה נמוך מעל הבית שלי של המסוק AS355 ושל הB206B שלהם היה מדהים!הקיצר הרבה מסוקים וכל שנייה נשמע רעש מסוקים חזק מאוד ורעש יפה כלכך.........!

ודור מתי ראיתי איתך סיור קוברות?(אתה מדבר כשהיינו בקיבוץ?)

פורסם
אתמול ראיתי מטוס (נוסעים) בלתי מזוהה (בגלל החושך הרב).

וחוץ מזה כל היום אני שומע את מנועי הסילון (אני גר/לומד די קרוב לNATANYA VOR) כך שכשחיל האויר יפתח את השטח מחדש אני אוכל לעדכן אתכם.

אני עמדתי ברמת פולג(בנתניה) יותר צמוד לחוף. איפה שאני גר בגן הציבורי עם משקפת וסקאנר ביד המטוסים עברו לצידי ומעל בדרך לסולין ממש יפה סגה הצבעוני של פליי איר טופלובים 767 707 של חייל האוויר אפילו זה היה מדהים ועוד כמה חבל שזה לא כל שלושת הימים הללו.

פורסם

חברה,

יש פה צעירים וצעירים פחות, אבל כולם חייבים להבין שהרשת פתוחה לכולם, גם

למודיעין אוייב והדבר האחרון שראשי מערכת הביטחון היו רוצים זה כחברה

המבינים בתעופה יספקו ידיעות מודיעיניות, אפילו אם הם שיגרתיות לגבי תרגילים

של ח"א, סוגי מטוסים, נתיבים למה, איפה, מה וכמה.

אם אתם רוצים להפחיד את המודיעין הזר אז אולי אתם מצליחים, אבל באותה עת

אתם עלולים יום אחד להיות חלק משרשרת ידיעות שלא יעזרו כל כך לטייסנו היוצאים

למשימות, מהן אולי לא יחזרו.

תחשבו על זה

אריאל

פורסם

כמה שרן צדק...

חברים בכמה מילים...היה תרגיל בחנו את הטייסות בכל מני מצבים וזהו..וסליחה מכל יושבי אשדוד אשקלון וכל האזור על הרעש..תתנחמו שגם אני לא ישנתי :cry:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...