Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 כן כן, גם אני עוזב. חס וחלילה לא בכעס, אלא בשמחה רבה. ביום שני הבא יוצא דרך טרמינל 3 למטוס 777-200 של אלעל, בדרכי לניו-זילנד. תחנת ביניים תהיה, לא פחות ולא יותר VHHH הונג-קונג. כמו שבטח שמתם לב (אוקיי, לא שמתם )הייתי עסוק בשבועות האחרונים ולא יצא לי לטוס/לפקח הרבה לצערי, וזה הזמן לאחל בהצלחה לפקחי המגדל החדשים... בכל אופן, כמה שנים מאוחר מהמתוכנן, אני יוצא לתור את העולם (ספציפית מתחיל בניו-זילנד) והסיבוב הזה ימשך בערך 3 חודשים. אני בטוח שאחד הדברים שהכי יחסרו לי זו איזור LLLL, אבל ניו זילנד זה המקום לכייף עם EXTREME SPORT למינהו, בטח ובטח בתחום התעופה. על הפרק צפויה טיסה פנימית בין איי ניו זילנד, תיתכן טיסה לתצפית על לוויתנים באוקיינוס השקט, טיסה מסוק מעל קרחונים במערב נ.ז. וגולת הכותרת: קורס מצנחי רחיפה. ככה שלפחות אם לא במחשב אז לרחף לי במציאות... מאחל, לפרק הזמן הזה, בהצלחה לכל השינויים הצפויים בחטיבה, מזל טוב לזוכים בתפקידים החדשים (אולי אתמודד על אחד כשאחזור :roll: ) ותמשיכו לטפס בגובה בכל התחומים. נפרד מכם ב-8 בנוב', נתראה אפושהו בפברואר 2005.... אסף. נו טוב, אספ. נ.ב. מי שיכול לסדר לי קוקפיט באלעל הלוך, מבטיח הקדשה אישית עם התמונה של פיינל VHHH, ויודעי דבר יודעים שזה באמת באמת משהו מיוחד....
Itai Ganor פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 איזה כיף לך אסף! תהנה כמה שיותר! :wink:
Or Netzer פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 אסף איש יקר הנאה מרובה אני מאחל לך תשמור על עצמך ילד.. ותחזור בריא ושלם קוקפיט אני אומנם לא יכול לסדר לך אבל אני מאחל לך 12 שעות בקוקפיט... טיסה נעימה ותחזור מהר בריא שלם והעיקר בוגר יותר (לא שאתה לא בוגר) ושמח בחיים :wink: צלם תמונות!1
GILG פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 בנאדם ,אתה הולך לראות את המקום הכי מדהים על פני אדמות! תהנה לך,ואל תשתגע ב22 שעות טסיה שמצפות לך.. :? תהנה ותחוזר אלינו עוד 3 חודשים עם כוחות מחודשים!
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 תהנה אסף! אתה מגיע למקום מדהים, תביא לנו הרבה תמונות :wink: והכי חשוב תחזור אלינו בריא ושלם, עם הרבה חוויות
hagay פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 תהנה איש, ובאמת שמור על עצמיך אל תעשה שטויות, כי על טעות של רגע של הנאה שחולפת ברגע, משלמים בהרבה הרבה זמן.
e_dor פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 תעשה חיים ותשמור על עצמך ! ואל תשכח לצלם גם אם לא יהיה קוקפיט [אבל אני מאחל לך קוקפיט :wink: ]
Yoav פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 תעשה חיים אח שלי, שיהיה לך הרבה קוקפיט ושלא תבזבז אף דקה, ושאתה חוזר אני רוצה שירשור עם 100 תמונות לפחות, דיר באלאק אם לא...
Eliran-VFS1 פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 שתהיה לך טיסה טובה(תביא תמונות מהקוקפיט) תהנה!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 תעשה חיים ותחזור בשלום...צריכים אותך פה..