Or Bahtari פורסם אוקטובר 31, 2019 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2019 שלום לכולם, אני רוצה לאחל לדוד כהן שלנו מזל טוב ליום ההולדת ה- 74 ! ברמה החטיבתית - דוד הוא חבר יקר אשר נרתם לכל משימה חטיבתית ותמיד נמצא כאן בשבילנו ולמעננו, עזרתו ופעילותו בחטיבה שלנו היא כבירה מאוד וניתן לראות זאת בצורה מובהקת מאוד במישור הגלוי (כגון:כנסי חטיבה ואירועי חדרי בקרה) אך כמנהל חטיבה שחשוף למאחורי הקלעים אני יכול לומר שדוד הינו נכס חטיבתי חשוב מאוד. ברמה האישית - אני הצטרפתי לחטיבה לפני בערך 10 שנים כילד בן 14 שאוהב את תחום התעופה וכבר אז הצלחתי להבין שדוד הוא אדם מיוחד, הבנתי שמדובר באדם עם לב רחב, חכם ועם נכונות אדירה לעזור לזולת כמיטב יכולתו. אני רוצה לומר לכם שדוד הוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שאני מכיר, הוא תמיד נמצא בכדי להתייעץ ולעזור לי בכל דבר שרק ניתן לדמיין, אפילו כשהייתי צריך לכתוב עבודת סמינר על סין לתואר ראשון. למעשה כשאני סורק לאחור את תקופת חטיבת ביניים ועד ליום זה דוד הוא למעשה סוג של מנטור עבורי ומודל חיקוי. אני מאחל לך דוד עוד שנים רבות של עשייה, הרבה בריאות ונחת. מזל טוב ! Eyal Rokach הגיבו לזה 1
Eyal Rokach פורסם אוקטובר 31, 2019 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2019 מזל טוב לדוד! מהזמן שלי כאן בחטיבה זכיתי להכיר אדם מדהים, שנותן מעצמו בכל דבר שרק ניתן ושהחטיבה חשובה לו מאוד ולוקח חלק פעיל מאוד בכל פיתוח החטיבה והמשך האירועים ותפקודה השוטף! מזל טוב!🥳
Tal peleg פורסם נובמבר 1, 2019 דיווח פורסם נובמבר 1, 2019 דוד היקר המון המון מזל טוב עד 120 שנים של אושר עושר בריאות וכל טוב! אין ספק שדוד תרם רבות ותורם רבות לחטיבה ולאנשיה . מאז שאני זוכר את עצמי בחטיבה,(מ2009) דוד , לא נח ותמיד מארח אצלו ערבי חטיבה, תזרימי טיסה, חדרי בקרה וכמובן שמן זית טוב 😁