Amnon Ayalon פורסם נובמבר 27, 2019 דיווח פורסם נובמבר 27, 2019 הי חברים רשום אצלכם בפורום חבר חטיבה פעיל כשמו כן הוא הוא חבר חטיבה מן המניין אשר טס ו/או מפקח בכל שנה קלנדרית 50 שעות ויותר הצטרפתי אליכם היום ואני לא ציני בכלל אני רוצה לדעת למה הכוונה 50 שעות טיסה איך אני צובר את זה? אני טס לפחות שעתיים בכל ערב... - - - למי שמעוניין אני טס ב X PLANE עם Zibo 738 xEnviro SFD-Global Pilot2ATC ובהזדמנות זאת תודה והערכה ל IXPT אמנון
Amit Eisinger פורסם נובמבר 28, 2019 דיווח פורסם נובמבר 28, 2019 חברי ההנהלה ידעו לתקן אותי למיטב ידיעתי מדובר ב50 שעות טיסה או פיקוח ברשת vatsim.
Amnon Ayalon פורסם נובמבר 28, 2019 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2019 תודה התחלתי לקרוא איך מתחברים ומגישים תכנית טיסה וכו האם אפשר לטוס בואטיל נגיד מנתבג לקפריסין או שבכל מקרה טסים רק בואטסים? אמנון
amit vaknin פורסם נובמבר 28, 2019 דיווח פורסם נובמבר 28, 2019 4 minutes ago, Amnon Ayalon said: תודה התחלתי לקרוא איך מתחברים ומגישים תכנית טיסה וכו האם אפשר לטוס בואטיל נגיד מנתבג לקפריסין או שבכל מקרה טסים רק בואטסים? אמנון קודם כל - טסים בואטסים (איפה שכל השרתים) ואטיל זה השם של החטיבה ואם אני לא טועה אין צורך לטוס רק מנתב"ג ללרנקה (כלומר קפריסין) יש לך עוד מלאאאאאאאאא אפשרויות לאן להטיס למרות שאני בקושי שנה פה אני נהנה פה מאוד בברכת ערב טוב - עמית
Amnon Ayalon פורסם נובמבר 28, 2019 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2019 תודה עמית הבנתי אם ככה כדי לטוס בטיסה של אלעל מנתבג לדוגמא עם פקח בעברית גם הטייס וגם הפקח מתחברים בואטסים? אמנון
Amit Eisinger פורסם נובמבר 28, 2019 דיווח פורסם נובמבר 28, 2019 לפני 3 שעות Amnon Ayalon כתב: תודה עמית הבנתי אם ככה כדי לטוס בטיסה של אלעל מנתבג לדוגמא עם פקח בעברית גם הטייס וגם הפקח מתחברים בואטסים? אמנון הרשת עצמה היא בין לאומית ולכן ברוב מוחץ של הטיסות (בפרט אלה שעוברות גם מחוץ לשטח האווירי של ישראל) התקשורת היא באנגלית מיוחדת. בעיקרון כדי שיהיה פיקוח (ששוב, יהיה באנגלית תעופתית) אתה צריך גם שיעלה פקח.