עבור לתוכן
Ilan Cohen

ראש פינה בן גוריון ארוע של VFS

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם.

כמינהגנו בעבר לכבוד מסיימי מחזור שני של בית הספר לטיסה VFS אנחנו מקיימים ארוע טיסה שהתקיים:

במוצאי שבת הקרובה6.11.04 בשעה 19.00.

המסלול יהיה מראש פינה דרך חיפה ומשם על חוף הים עד לבן גוריון. [לא נוחתים בחיפה]

הנתיב יפורסם כאן בהמשך לקראת הארוע.

הארוע פתוח לכולם אתם מוזמנים להנות מהפיקוח באיזור.

כדי למנוע עומס על הפקחים חניכי הטייס ממראים 15 דקות לפני המועד המתוכנן.

להתראות לכולם.

פורסם

הנתיב לטיסה:

ראש פינה --> כרי-דשא צלמון שגב גילעם אתא בת-גלים עתלית צומת-פרדיס אולגה וינגייט שפיים קאטרי-קלאב תל-יונה בית-חנן --> בן גוריון

למי שצריך ועוד אין לו, אפשר למצוא את המפה לטיסות ראייה צפון ודרום

באתר של הבית ספר --> מרכז הדרכה.

חישובי דלק ומרחק יגיעו יותר קרוב לתאריך

בברכה,

עומר

פורסם

שלום.

כל מי שרוצה לפקח בארוע ירשום כאן את הבקשה ולאיזה עמדה, איציק יגיע ביום חמישי,

והוא יסדר כבר בין כולם את עמדות הפיקוח.

תודה.

פורסם

טוב נו מכיוון שכולם שונאים את ר"פ (ואני לא מבין אותם האמת :P ) אני אענה לאתגר..

לכן אני מבקש להיות ר"פ באירוע אם אפשרי...

רק דבר אחד מכל הטייסים שיטוסו באירוע ללא קשר אם אני אפקח או לא.. להוריד את הגירסא האחרונה של ר"פ מהרשת.. אם לכל אחד יהיה סינרי שונה הפקח יחטוף מגרנה רק להבין מי נמצא איפה ולמה, מי ראשון בתור ומי בא אחריו (מנסיון מר :evil: )....

אני מציע אילן\אלירן שתפרסמו לינקים לכל הגירסאות שצריך שלכולם יהיה גירסאות תואמת...

פורסם
טוב נו מכיוון שכולם שונאים את ר"פ (ואני לא מבין אותם האמת :P ) אני אענה לאתגר..

לכן אני מבקש להיות ר"פ באירוע אם אפשרי...

רק דבר אחד מכל הטייסים שיטוסו באירוע ללא קשר אם אני אפקח או לא.. להוריד את הגירסא האחרונה של ר"פ מהרשת.. אם לכל אחד יהיה סינרי שונה הפקח יחטוף מגרנה רק להבין מי נמצא איפה ולמה, מי ראשון בתור ומי בא אחריו (מנסיון מר :evil: )....

אני מציע אילן\אלירן שתפרסמו לינקים לכל הגירסאות שצריך שלכולם יהיה גירסאות תואמת...

שלום אוהד.

יש את כל העידכונים וכל החומר הדרוש באתר של VFS לא מסובך להגיע אליו.

דבר שני, אם אתה תהיה בראש פינה, אז כדי שתתחיל לתרגל איך לדבר מהר כי אתה לא תראה את הרצפה של החנייה מרוב מטוסים.

פורסם

אילן בסופו של דבר זה כיף של הטייסים ושל הפקחים כאחד.. מבחינתי אם הייתי טייס לא היה לי נעים לראות מטוסים שלא נמצאים בחנייה וזה היה מצד אחד גם מוריד את הכיף ומצד שני גם מוריד את הריאליזם..

ובתור פקח זה עושה כאב ראש ותסכול אדיר לא להבין מה הולך על הקרקע שלך שאתה אמור לשלוט עליה ולפקח עליה שלא יקרה שם כלום...

וחוץ מזה ככה אתה מכיר אותי? בתור אחד שלא מסתדר עם הרבה תנועה :] 8)

באופן כללי אני לא ידבר מהר.. מהסיבה הפשוטה שאותי לימדו שאם אני רוצה שהכל יילך הכי מהר והכי טוב שאפשר צריך לעשות את הדברים לאט ובאיזי כדי שהכל יזרום וילך כמו שצריך.. אם אני אפציץ במהירות אף אחד לא יבין וככה זה יקח יותר זמן...

מל המפתח של האירוע היא "באיזי": לא קרה ולא יקרה כלום אם מישהו י\חכה 10 דקות בחניה.. באמת שלא קרה כלום...

פורסם
אילן בסופו של דבר זה כיף של הטייסים ושל הפקחים כאחד.. מבחינתי אם הייתי טייס לא היה לי נעים לראות מטוסים שלא נמצאים בחנייה וזה היה מצד אחד גם מוריד את הכיף ומצד שני גם מוריד את הריאליזם..

ובתור פקח זה עושה כאב ראש ותסכול אדיר לא להבין מה הולך על הקרקע שלך שאתה אמור לשלוט עליה ולפקח עליה שלא יקרה שם כלום...

וחוץ מזה ככה אתה מכיר אותי? בתור אחד שלא מסתדר עם הרבה תנועה :] 8)

באופן כללי אני לא ידבר מהר.. מהסיבה הפשוטה שאותי לימדו שאם אני רוצה שהכל יילך הכי מהר והכי טוב שאפשר צריך לעשות את הדברים לאט ובאיזי כדי שהכל יזרום וילך כמו שצריך.. אם אני אפציץ במהירות אף אחד לא יבין וככה זה יקח יותר זמן...

מל המפתח של האירוע היא "באיזי": לא קרה ולא יקרה כלום אם מישהו י\חכה 10 דקות בחניה.. באמת שלא קרה כלום...

אתה 10 אל תיקח את זה כבד. :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...