Tomer Haim פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 היי, טוב אחרי שעשיתי את 6 הבחינות של המנהל.. התפנתי לתקן שוב את המטוס... נאמר לי ע"י מספר אנשים שהמטוס "עגלה" אז הוספתי לו מעט כוח, וגם שמתי לב ש ה CG חורג מהמגבלה האחורית, אש שיניתי מחדש את כל הזרועות של המטוס, הבעייה עם המטוס היה (בטח גם עם אחרים) כשל פעם שמסדרים משהו אחד "דופקים" משהו אחר, לכן מס העדכונים הוא רב... סליחה מראש... העדכון יעלה בימים הקרובים לאתר של VFS כרגע: שעור הטיפוס הממוצע עד גובה 5000 גדול ב 33 רגל/דקה מהנתון בספר (בתנאי ISA) מהירות השיוט קטנה ב 4 קשרים משבספר -הייתי ממליץ לשייט ב 2400 סל"ד במקום 2300 מרחק הגלישה גדול ב 0.3 מייל (מגובה 8000) בעיות אחרות: אף מעט נמוך בשיוט צריך להרים את האף יותר מידיי להצפה נורמאלית בנחיתה... אוף - אי אפשר להגיע ל 100% דיוק!! דבר שני... יש את המטוס ססנה 172 דגם R של FLIGHT1 - ביצועים גרועים אבל דגם מעניין, אפשר לצבוע אותו משני צדדים ללא אפקט "מראה" אז בניתי AIR ו CFG שהופכים אותו גם לתכונות של 172 דגם P ע"מ שהצביעה ה"ישראלית" של מטוסים שגם דגם P יטוסו טוב, אפשר להלביש עליו את הPANEL של P. נדמה לי שראיתי בפורום אנשים שהתחילו לצבוע את המטוס של DF - איפה מורידים את הקבצים? בקרוב אתחיל לעדכן את הביצועים של ה 152 של FLIGHT1 (יש כבר פאנל מצילום של 4X-ARW)
Oren Geva פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 דבר שני... יש את המטוס ססנה 172 דגם R של FLIGHT1 - ביצועים גרועים אבל דגם מעניין, אפשר לצבוע אותו משני צדדים ללא אפקט "מראה" אז בניתי AIR ו CFG שהופכים אותו גם לתכונות של 172 דגם P ע"מ שהצביעה ה"ישראלית" של מטוסים שגם דגם P יטוסו טוב, אפשר להלביש עליו את הPANEL של P ביצועים גרועים?
Eliran-VFS1 פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 לגבי העדכון. אני עושה הרצות למטוס ....קצת חורש אותו ואם לא יהיה לי טענות (יש לי כבר רעיון חדש לתיקון בפנל)... גירסה 5.3 תפורסם בסוף השבוע .מקווה.
Tomer Haim פורסם נובמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 הדגם ההוא, לא שטס חלש או משהו , יש כמה בעיות: מפיל כנף ימין בהזדקרות, צריך שמאל... ובנחיתה הוא נופל כמו אבן בהצפה, היו גם עוד בעיות בפניות אבל לא זוכר מה בדיוק...
Oren Geva פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אני נוטה לא להסכים איתך. אבל זה לא ממש משנה - הויכוחים על מה 'מרגיש' אמיתי יכולים להימשך לנצח - בכל אופן אין קשר אמיתי בין התחושה בסימולטור לתחושת הטסה... אם הוא מפיל את הכנך הלא נכונה, אז זו פאשלה רצינית שלהם... למרות שאולי מודל R מתנהג כך?
eranzucker פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 כמה מתואם היית שנכנסת להזדקרות? יש לי ניסיון לא מועט על R עם המון חניכים ותאמין לי כל אחד מהם מפיל כנף אחרת בכלל בהזדקרות ללא מנוע הוא לא מפיל אף כנף, בהזדקרות עם מנוע מלא הוא מפיל כנף וזה כבר כמו שאמרתי קודם תלוי בכמה מתואם היית שנכנסת (למרות שאני מסכים איתך שבתאוריה כנף שמאל צריכה ליפול) בכלל 172R זה מטוס נהדר, טיפה חלש יחסית לSP אבל תענוג להדריך בו... ערן צוקר