Or Belisha פורסם יוני 13, 2020 דיווח פורסם יוני 13, 2020 שלום לכולם! האירוע הקרוב הינו דוגמה לשיתוף פעולה יוצא דופן בין 2 חטיבות אשר ממוקמות בקצוות שונים של הגלובוס. זוהי הפעם הראשונה מזה 6 שנים אשר מתבצע אירוע מיוחד זה. האירוע הקרוב יתקיים בשיתוף פעולה עם VATUSA ו NYARTCC בין ניו יורק (KJFK) לתל אביב (LLBG) האירוע יתקיים בתאריך ה - 25/07 בין השעות 01:30z-14:00z (מקומי 04:30-17:00) מרחק הנתיב האווירי של טיסה הוא כבערך 5000 מ"י ומשך זמן הטיסה המשוער הוא כבערך 10 שעות. במהלך האירוע יואר המרחב האווירי של ניו יורק ותל אביב בפיקוח מלא. להרשמה דרך מערכת ה Booking שלנו לחצו כאן. נתיב מומלץ: KJFK - LLBG MERIT6 PUT DCT ALLEX N379A ALLRY DCT 51N050W 53N040W 54N030W 54N020W DCT DOGAL DCT BEXET DCT LIFFY UL975 WAL M16 DOLAS L603 LAMSO DCT EVELI DCT RENDI DCT PODIP DCT TESGA DCT KOMIB DCT ENITA DCT ETVIS DCT ABUDO Z205 BUDEX DCT STEIN DCT BABIT DCT NISVA DCT RODIP UN131 KULAR UT39 TOMBI DCT IDAKU L35 PIKOG L609 ZUKKO EDTO 180 min EDTO Airports CYYR EGLL גם El Al Virtual מצטרפת! דפיות - ניו יורק / בן גוריון הצטרפו לאירוע מיוחד זה! אירוע מהנה ומוצלח לכולם ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן . הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע: * על מנת להירשם יש להגיב בשרשור או לשלוח מייל ל- vatil6@vatil.org.il בצירוף שם מלא , שעות והעמדה המבוקשת * כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך VROUTE * על כל פקח שנרשם להודיע לפחות 24 שעות לפני המשמרת על ביטול / איחור
Or Belisha פורסם יוני 13, 2020 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2020 לפני 3 דקות Adar Polachek כתב: תל אביב תפוס, שיבצתי גישה
shachaf yasurr פורסם יולי 21, 2020 דיווח פורסם יולי 21, 2020 *תדריך תדריך תדריך* יום רביעי 21:00. תדריך אירוע JFK-TLV אני מבקש בכל לשון של בקשה שכל מי שטס באירוע יגיע *במיוחד* הטייסים שיטוסו בפעם הראשונה בתחומי ארצות הברית ! שימו ❤️ האירוע מאוד חשוב לנו בתור חטיבה לתת את המקסימום לחוויה ראויה ואיכותית . אז .. נתראה ! Etai Charit הגיבו לזה 1
Etai Charit פורסם יולי 25, 2020 דיווח פורסם יולי 25, 2020 טירוף בהמראה מניו יורק! לקבל קלירנס היה סיפור שלקח המון זמן, קיבלתי נתיב מלא חדש לחלוטין, הרצתי חישובי נתיב (דלק, ETOPS, אלטרנייטים חדשים) וראיתי שאני בסדר (לא צריך לקרוא למיכלית להוסיף דלק). בסוף למרות כל הסיכויים הייתי מוכן לדחיפה בזמן. לאחר שדחפתי בזמן, ביליתי בערך שעה מדחיפה ועד המראה. בזמנים שאני עבדתי בשדה (0300-0400 זולו) היה תור קבוע של כ-10 מטוסים להמראה מקנדי בכל רגע נתון. מזכיר פקקים של בוקר בזמנים יפים יותר. הפקחים על הקרקע עשו את העבודה הקשה והסיזיפית סה"כ בסדר. החבר'ה שלנו נשמעו מקצועיים מאוד על הקשר ולא נתקלתי בתקלות מיוחדות. כל הכבוד לכולם על הרמה הגבוהה. כרגע באוויר, מתחיל את חציית האטלנטי והכל רגוע. מצפה לנחיתה בנתב"ג בשעות אחה"צ שלכם עם הפיקוח המעולה שאני מכיר מהחבר'ה שלנו בואטיל... לילה/בוקר טוב לכולם! Or Belisha הגיבו לזה 1
Or Belisha פורסם יולי 25, 2020 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2020 סיכום אירוע: 40 נכנסות 18 יוצאות סה"כ 58 תנועות בבן גוריון אירוע מטורף! תודה לכל מי שהשתתף, נתראה באירוע הבא! Etai Charit וגם Yuval Gazit הגיבו לזה 2