Nimrod פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אבא שלי טס היום להולנד (2 בנובמבר) ורצית לשאול אם מישהו מכיר שם חנות שאפשר למצוא בא סקאנר פשוט וזול.
Nimrod פורסם נובמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 כן ארז נתן לי כבר את הפרטים. תודה ארז :wink:
Itai Ganor פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 קולט תדרים גבוהים כגון שדות תעופה וכו' תכתוב בחיפוש תמצא עליו הרבה נושאים.
Tzefa פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 קולט תדרים גבוהים כגון שדות תעופה וכו' תכתוב בחיפוש תמצא עליו הרבה נושאים. אה מכיר אבל לא ידעתי שככה קוראים לזה.. טוב לדעת... מה ואי אפשר להשיגו בארץ? כמה דבר כזה עולה בערך?
OmriSoudry פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 שלי עלה 35$ כולל האוזניות, בטריות, מפות VFR, רשימת תדרים...אבל שלי גם פשוט יחסית...מה שיש פה לרוב האנשים...אני מכיר מישהו שקולט מעל 140 גם תדרים של אוניות, מוניות ומד"א...תלוי במחיר שאתה משלם עליו ככה יש יותר פונקציות.. למה לא לקנות בארץ? בגלל שבארץ זה לא חוקי להחזיק כזה דבר לסתם אזרח..
OmRI פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 זה לא חוקי בארץ??????מה קורה אם תופסים אותי?וזה יכול לעלות על הכל???כולל תדרים צבאיים?
Tzefa פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 שלי עלה 35$ כולל האוזניות, בטריות, מפות VFR, רשימת תדרים...אבל שלי גם פשוט יחסית...מה שיש פה לרוב האנשים...אני מכיר מישהו שקולט מעל 140 גם תדרים של אוניות, מוניות ומד"א...תלוי במחיר שאתה משלם עליו ככה יש יותר פונקציות..למה לא לקנות בארץ? בגלל שבארץ זה לא חוקי להחזיק כזה דבר לסתם אזרח.. אוייי נחמדד דבר לא חוקי.... אהבתי.... ואי נשמע טוב.... ויש מצב לעלות גם על תדרים של הצבא? חח עומרי יא מעתיקן חשבנו על אותוה הדבר :wink:
OmriSoudry פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אם תופסים זה כמו כל עבירה אחרת יכולים לשים אותך על זה בכלא...אם תופסים אותך במכס כנ"ל...אפשר לתת לך קנס...תדרים צבאיים בדרך כלל מקודדים אבל אפשר להאזין לתדרים של חצור, פלמחים וכו'...
OmRI פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אם תופסים זה כמו כל עבירה אחרת יכולים לשים אותך על זה בכלא...אם תופסים אותך במכס כנ"ל...אפשר לתת לך קנס...תדרים צבאיים בדרך כלל מקודדים אבל אפשר להאזין לתדרים של חצור, פלמחים וכו'... Ok that spoky.... אבל בכל זאת אני אם כך לא יסתכן בקניית הדבר הזה...
OmriSoudry פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אתה יכול לקנות פשוטים ואז לא שמים לב. אבל אתה לא צריך להכריז על זה לכל העולם. אל תכניס למשל את זה בקופסא שמצוייר עליה 747 גדול או משהו כזה...בכל זאת, תדע שזה לא חוקי..
Tzefa פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 וכדאי להאזין לתדר חייב לעמוד בקרבה למגדל? למשל אני בת"א כדי לשמוע אני צריך לעמוד ליד הפיקוח בבן גוריון? או לא חייב.?
OmRI פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אתה יכול לקנות פשוטים ואז לא שמים לב. אבל אתה לא צריך להכריז על זה לכל העולם. אל תכניס למשל את זה בקופסא שמצוייר עליה 747 גדול או משהו כזה...בכל זאת, תדע שזה לא חוקי.. אוקיי נלקח לתשומת ליבי אני יקנה פשוט כנראה אם יתאפשר לי ומקווה שהוא יפעל מספיק טוב.... בדרך כלל הפשוטים הם גם פושטים כאלו או יחסית אמינים במה שהם עושים??
Nimrod פורסם נובמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 שלי עלה 35$ כולל האוזניות, בטריות, מפות VFR, רשימת תדרים...אבל שלי גם פשוט יחסית...מה שיש פה לרוב האנשים...אני מכיר מישהו שקולט מעל 140 גם תדרים של אוניות, מוניות ומד"א...תלוי במחיר שאתה משלם עליו ככה יש יותר פונקציות.. 35 דולר?!!?!?!?!?!? איך? באתר שארז נתן לי הסקאנר בין הכי זולים שם הוא 120 יורו! איפה קנית את שלך?
OmriSoudry פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 ליד שדה התעופה פירסון, טורונטו, קנדה. חנות תעופה בשם THRESHOLD AVIATION.
ronenec פורסם נובמבר 3, 2004 דיווח פורסם נובמבר 3, 2004 זה האתר שלהם: http://www.thresholdaviation.com/
Nimrod פורסם נובמבר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 3, 2004 אה... אני מתכוון לקנות בהולנד ובגלל הירו הזה הכל יקר.