Eyal Rokach פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2020 We are happy to announce the release of the open Alpha version for our Eilat Ramon scenery. The scenery is available at our website. Please note that this is an open Alpha release and thus bugs should be expected. Enjoy your flights! vdgsim.com אנחנו שמחים לשתף איתכם את גרסת האלפה הראשונה לרמון, ניתן להוריד באתר שלנו (: Etai Charit וגם Gal Saado הגיבו לזה 2
Gal Saado פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2020 פשוט וואו. שאפו לכל העוסקים במלאכה. אהבתי את רמת הפירוט של השדה ביג לייק!
Tomer Israel פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2020 סינרי ברמה מאוד גבוהה שממודל עד הפרטים הקטנים! בהחלט נעשתה הרבה עבודה תודה לכולם
Yoav Hahamo פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2020 השקעה אדירה, סינרי מטורף. הרבה זמן לא היה כאן פרויקט בסדר גודל כזה מושקע לאזור שלנו, ואחרי הכול בחינם. שאפו. תודה רבה.
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 23, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2020 ממש יפה וכל הכבוד. אני אישית לא משתמש בזה כי אין לי P3D, אבל נראה מאוד יפה לפי התמונה באתר. נ.ב. יש צפי ל MSFS?
Eyal Rokach פורסם אוגוסט 23, 2020 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2020 לפני 7 שעות Joel Strikovsky כתב: ממש יפה וכל הכבוד. אני אישית לא משתמש בזה כי אין לי P3D, אבל נראה מאוד יפה לפי התמונה באתר. נ.ב. יש צפי ל MSFS? אנחנו בוחנים את הSDK והמרה של הסינרי, כרגע הSDK די שבור ונראה שההמרה גם לMSFS תהיה לא פשוטה. בהתחשב בכך שהסינרי נעשה בחינם כהנאה של המפתחים ובזמנם הפנוי כרגע אנחנו לא יכולים להבטיח כלום Bar Rodoy הגיבו לזה 1
Ruven weintraub פורסם אוגוסט 23, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2020 יום טוב ורב משמעות לכל טייסי הSIM היה שווה לחכות שאו ברכה על עמלכם עכשיו נשאר רק לארגן חד''ב מובטח אירוח ישראלי 😉😉 כמקובל Eyal Rokach הגיבו לזה 1
naor haguli פורסם אוגוסט 24, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2020 עבודה מדהימה עשיתם! שאפו ענק לכם חברים! ד"א פרופילים של ULIVE לחברות הישראליות שטסות לרמון קיימים כבר במקרה?
Leon Rosengarten פורסם אוגוסט 29, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2020 לפני ב-23.8.2020 בתוך 10:29 Eyal Rokach כתב: אנחנו בוחנים את הSDK והמרה של הסינרי, כרגע הSDK די שבור ונראה שההמרה גם לMSFS תהיה לא פשוטה. בהתחשב בכך שהסינרי נעשה בחינם כהנאה של המפתחים ובזמנם הפנוי כרגע אנחנו לא יכולים להבטיח כלום דבר איתי, אני כבר עובד על נתב"ג. וההמרה ממש קלה ברגע שמבינים בדיוק מה הsdk לא מספר בתיעוד.
Eyal Rokach פורסם אוגוסט 29, 2020 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2020 לפני 31 דקות Leon Rosengarten כתב: דבר איתי, אני כבר עובד על נתב"ג. וההמרה ממש קלה ברגע שמבינים בדיוק מה הsdk לא מספר בתיעוד. המרה מאיפה זה? של רוזנפלד?
Leon Rosengarten פורסם אוגוסט 29, 2020 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2020 לפני 1 דקה Eyal Rokach כתב: המרה מאיפה זה? של רוזנפלד? הטרמיל זה mesh קנוי עם תיקונים (הזורע הרביעית), היתר זה שילוב בין הסינרי הנוכחי שיש בהורדות של vfs ותוספות ידניות.